היום ה-15

קשקשה9

New member
ועכשיו ברצינות ,אם היא היתה יודעת שיש לה

סמץ של סיכוי היא היתה מתחרה בכל הכח

קשקשה9

New member
מה שלא ניתפס זה שבחורות כלכך יפות

ואנטליגנטיות סובלות מחוסר ביטחון בולט ואני מדברת על כולן איך פוץ יבש מערער אותן

רגע רק רגע

Active member
מחר מצפה לעדי יום ארוך וקשה...

קרן וליהי כבר העלו ת'טענה שהבנות שהודחו עד כה אמרו, כי מי שהכי מתאימה להוד-פוציותו היא עדי. כמובן שהמצלמה מיד עברה לצלם... ת'בריכה
העיקר שאנחנו יודעים שאתי לא יודעת להשתמש במוליך

xxxka8xxx

New member
עדי מנסה לדלות פרטים מהבנות על איתן היא בעצם

משחקת כאילו היא שקטה ולא מעוניינת לדעתי,היא מאוהבת בו ומכוונת את שאלותיה לבנות כדי לדעת עוד היא נראית לי מאוד מסוכנת. מעדיפה את דניאל, ליז ,ענבר ואיילת על כל השאר.

רגע רק רגע

Active member
עדי לא הסתירה כי היא מעוניינת בהוד-פוציותו...

היא מנהלת שיחות על כך עם חברותיה בוילה (לינוי, איילת, ענת וענבר). מוזר לי שבגלל שהיא שואלת שאלות היא נראית לך מסוכנת, אבל את ליז (האחת ששואלת הכי הרבה שאלות ומראה ניצוצות של קנאה) הכנסת לרשימת המועדפים.

קשקשה9

New member
רגע ../images/Emo24.gif

לגמרי איתך בעניין ליז בלתי נסבלת וסובלת ממחלת הקינאה מתחסדת ,צדקנית,ומנסה להצטייר כאחת שאוהבת ודואגת לכולם

רגע רק רגע

Active member
קושקושונת ../images/Emo140.gif

שמת לב שמתנהלות שיחות של צחוקים בחבורות, ליז מנסה לדחוף את עצמה בכח ומנסה להצחיק. כמובן שזה לא הולך לה. בדר"כ, החבורה לא מצליחה להסתיר את העובדה שליז מצחיקה כמו עלה של קקטוס. משימת השקט - אז מה? זה השקט שלפני הסערה?

tapuzo

New member
תמונת מצב (מתאימה לכל יום)

עוד החלטה כושלת של ההפקה: לעשות חצר בנים נפרדת שמאפשרת להם להתחמק מהבנות.. אם אני ההפקה אני סוגר להם את החצר או עושה כלל שאי אפשר להשתמש בה בלי בת אחת שתהיה בה איתם.

רגע רק רגע

Active member
משימת השתיקה-

עוד רעיון "גאוני" מבית היוצר של ערוץ 10. סקס ומיניות הוסרו מן המדפים מבעוד מועד. עכשיו, גם הריכולים נעלמו להם כלא היו

למעלה