היום ה-15

קשקשה9

New member
דידוש מתנצלת שלא אמרתי שלום אבל

עד כאן הגיעו לי איתן וחבורת הזבל שלו הייתי חייבת לפרוק
איזה חוסר כבוד לבנות מבטים מזלזלים,חוסר השקעה בלבוש,וכו' זה דוחה שלא לדבר על -לא מעניין בכלל

didush100

New member
לגמרי

הם מגעילים אותי כבר כאלה יהירים וילדותיים שזה לא ייאומן

קשקשה9

New member
אז זהו שעד עכשיו צפיתי וציפיתי

להתפתחות ושמרתי על הומור ואופטימיות היום נשברתי -פשוט נעלבתי בשביל הבנות (וגם כצופה)כי נהייה די ברור שהוא בא בשביל הכסף ומחכה רק שהזמן יעבור

didush100

New member
מסכימה../images/Emo127.gif

ובגלל זה עדיף שיעיפו משם את כל הבנים המשעממים האלו

קשקשה9

New member
אני באמת מקווה שההודעה "הדרמטית" מחר

תערבב את הקלפים ויהיה שינוי משמעותי למרות שאני לא מאמינה הפקה כושלת אם הם תלו את הצלחת התכנית באחד כמו איתן

didush100

New member
הוא מאוד לא גברי

ובגלל ההתנהגות שלו הוא הכי לא מושך שיש!!!

tapuzo

New member
יאללה שיפתחו פייסבוק ימצאו 10 גברים תוך שעה

אין סטודנטים רווקים שיכנסו עכשיו כשיש את הקיץ בלי לימודים?? אסור לקחת סלב או מוכר לתוכנית כזו כל הכיף זה להכיר דמויות חדשות לגמרה

didush100

New member
נכון

זאת היתה טעות לקחת מישהו מוכר וכמעט כל אחד אחר עדיף על הבנים האלה

Ziiiiiv

New member
פרסומת סמויה לפלאפון(לא ידעתי איפה לשרשר)

אני לא רואה בערוץ 20 של הדור הבא (אני יודע שזה 29 או 26 או משהו כזה) אלא רק את התוכניות, אבל יש משהו שאני רואה ושומע בתוכניות שצד את אוזניי החדות. http://dor.walla.co.il/?w=//1839563/@vod&autoplay=... למשל בתוכנית האחרונה.. שימו לב בדקה 13:00, זאת מנגינה שיש כמה פעמים בפרק, אחת מהמנגינות הקבועות... אבל היא לא מוכרת לכם מאיפשהו? עכשיו אם אתם זוכרים, היו לחברת פלאפון פרסומות על high speed GSM עם מנגינה בדיוק אותו דבר... היו סדרת פרסומות כזאת שכל פעם קטע אחר עם המנגינה הזאת... מה שהכי קרוב למה שאני מדבר עליו מהסידרה : http://www.youtube.com/watch?v=NwCF5LVtn6M

tapuzo

New member
מילא זה, מה עם האוטו החדש ששמו בחצר?

:) והדגשת שם של מסעדה ממנה הזמינו אוכל? יש הרבה פרסום סמוי.. אני חשדתי גם בנוטלה שכל הזמן מונח במטבח ..

איזה פארשים איתן ואורן,הבנות דפקו הופעה-עקבים

שמלות,בלאגנים ואורן ואיתן יוצאים כמו שני שלוכים מושבניקים עם כפכפים וג'ינס וטי שירט. איך ראו שליהי ודניאל התייבשו,דניאל רצה להחליף את העקבים.אם ככה אורבך יוצא בחייו הפרטיים זה בושה. תפנקו קצת את הבנות שימו בושם,חולצה יפה,מכנס אלגנטי.כלום נאדה שני צנונים. חבל שההפקה לא תדרכה אותו גם בענייני לבוש.אורבך צריך לשבור עכשיו אחרי השיחה הקשה של ההפקה את המילים וההצהרות שלו עצמו על כך שלא יהיה מגע פיזי לפחות לחודש וחצי.הוא בדילמה.אבל להערכתי ישובר את המילה כי החוזה הכספי שלו חשוב לו יותר.

tapuzo

New member
מטרת הדייט להעלות רייטינג בתוכנית המרכזית

המטרה לייצר חומר מצולם שניתן יהיה לראות רק בתוכנית המרכזית כך שהרייטינג קצת יעלה ולייצר קצת באזז תקשורתי של "הדיירים עזבו את הוילה לראשונה בריאליטי לדייט בחוץ". מה בדיוק הם יעשו ב-1 בלילה? ישבו במסעדה בלי רעב? ירדמו באולם vip בסרט?

לא הבנתי הם יוצאים לדייט מחוץ למתחם?

לאיזו תכנית מרכזית אתה מתכוון? של יום שלישי מחר או של יום חמישי? הכל שם באנדרלמוסיה גדולה מבחינת ההפקה וגם הקאסט.שמעתי את אורן מספר כמה פעמים לאיתן וחבריו פרטים שאמרו לו בעולם בחוץ ששהה בחתונת אחותו,ממש בטחון שדה מצויין של ההפקה. כמובן שהמשפחה שלו לא מרה לו שהרייטינג מחורבן. במקום הדייט הדי מאוחר הזה,ההפקה צריכה לארגן להם שתייה חריפה,ואחרי השטיפה שעשו לשחיין הרווק היום היו צריכים לתת להם לשחק אמת או חובה,אבל עם נגיעות אה? חחח

למעלה