היום ה-16

didush100

New member
לירון אומרת לדניאל שאיתן שם עליה עין

ושהוא מתנהג איתה אחרת משאר הבנות

קשקשה9

New member
היי דידוש../images/Emo24.gif

נראה לי שהדייט של אתמול העביר הילוך בבית לא?

didush100

New member
לא נראה לי

כי הבנים בניוטרל אז מה כבר יכול להיות אין טיפת כימיה

קשקשה9

New member
לפחות אצל הבנות נראה שהן

במצב מעורער לגבי הבנים אני מקווה שהיום ישתנו חוקי המישחק והם יתחילו לפחד על התח...שלהם ויצאו מהזחיחות

N o a m V

New member
אז ליהי קיבלה קוסמטיקאית - פרס על המשימה

מאתמול על זה שגרמה ללירון לדבר.....אהה והם יקבלו מסיבה בערב שבת

tapuzo

New member
במילותיה של המשוררת בריטני ספירס...

I Can't Take It Take It Take No More Never Felt Like Felt This Cold Before C’mon Get Me Get Me On The Floor Eitan What You What You Waitin' For...

tapuzo

New member
איילת חושבת לצאת מהוילה ובטוחה שקרן תיקח

היא לא כל כל רוצה להישאר וברור לה שהיא שם סתם. לינוי ואיילת חושבות שהכימיה עם דניאל היא על תקן "האחות הקטנה שלו" לינוי המליצה לאיילת לצאת.

didush100

New member
היא סתם משחקת אותה

היא שמה עין על איתן והיא עושה מניפולציה היום היא החליטה לתפוס מרחק בתקווה שזה ייקרב אותו אליה אבל זה לא יעזור לה

קשקשה9

New member
דידוש תסבירי לי מה קורה להן../images/Emo2.gif

מה גורם להן ליפול לרגליו ולהפוך לרכעכות פאטתיות חסרות אופי ועמוד שידרה? למה הן מחכות ומייחלות למוצא פיו על זה נאמר "אמא מי ישמע" אפשר לחשוב מיהו בכלל...........

boie

New member
אני אנסה להסביר

צריך לזכור שיש כאן מליון שקל להרויח. נכון שצריך להחזיק מעמעמד עד השלבים האחרונים של המשחק. בשביל זה חייבים את איתן. כל פעם שהוא רק משתין לעבר מישהי מהבנות,,כולן מרגישות שהן מפסידות מליון. את האמת כולנו מוכנים לעשות הרבה בשביל מליון. פעם שאלו בחורה אם היא מוכנה לשכב עם ההוא עבור מליון שקל. הבחורה אמרה מוכנה אני. שאלו אותה,ובשביל חצי מליון תהיי מונה. אמרה,מוכנה אני. ובשביל מאה אלף? מוכנה אני ,ענתה. אמר לה זה ששאל, בדבר אחד אנחנו מסכימים,שאת זונה. עכשיו אנחנו רק צריכים לדון במחיר. ומה לעשות שכולנו קצת כאלה.או הרבה. גם הבחורים,וגם הבחורות.

קשקשה9

New member
אז כל הדיבורים של

אני מרגישה אליו משהו מאז הדייט מאז הבריכה מאז הפוליגרף מאז תקופת הדינוזאורים וכו' הם רק הצגות והכל בשביל הכסף???

boie

New member
ברור

ורצוי שינעל עלי כמה שיותר מהר. זה גם מה שהיה עם עמיר וסיוון ,והביא אותם עד הגמר. הם אני לא טועה התחילו בערב הראשון או השני.

קשקשה9

New member
לא בטוחה שזה מה שיעזור

לפי רמת ההתלהבות של איתן(אני מרגיש א-מיני פה) גם זה לא עובד
הן חייבות לשנות טאקטיקה או לשנות אוביקט

למעלה