כל הכבוד!
T The Fantasy New member 13/8/07 #140 המ :] הייתי בשוק היום עם אמא, אחי וחברה חולצה חדשה של HIM חולצה של האפי טרי פרינדס-הגנרל|חיל| 5 גופיות לבנות וגופיה בצבע זית לצבא..זה לא מפסיק נראה לי אבל לפחות התחלתי קניות.. גומיות לשיער אח שלי קנה חולצה של סטואי[ ] ואני אקח לו מדי פעם גרביים ותחתונים חדשים חולצה ליציאה חדשה :]] סבתא שוב בבי"ח היא ממש לא מרגישה טוב אוף..מקווה שיהיה בסדר
המ :] הייתי בשוק היום עם אמא, אחי וחברה חולצה חדשה של HIM חולצה של האפי טרי פרינדס-הגנרל|חיל| 5 גופיות לבנות וגופיה בצבע זית לצבא..זה לא מפסיק נראה לי אבל לפחות התחלתי קניות.. גומיות לשיער אח שלי קנה חולצה של סטואי[ ] ואני אקח לו מדי פעם גרביים ותחתונים חדשים חולצה ליציאה חדשה :]] סבתא שוב בבי"ח היא ממש לא מרגישה טוב אוף..מקווה שיהיה בסדר
T The Fantasy New member 14/8/07 #149 תודה דניאל../images/Emo24.gif ויש עוד ../images/Emo45.gif פאקינג על טבעי חזרררררררררההה והיה פרק כזה טוב!!!!!!!!!! וואי זאת סדרה אדירה! כ"כ התגעגעתי אליה! אתמול ראיתי טיטאניק אחרי שנים שלא ראיתי את הסרט הזה..סרט כ"כ טוב
תודה דניאל../images/Emo24.gif ויש עוד ../images/Emo45.gif פאקינג על טבעי חזרררררררררההה והיה פרק כזה טוב!!!!!!!!!! וואי זאת סדרה אדירה! כ"כ התגעגעתי אליה! אתמול ראיתי טיטאניק אחרי שנים שלא ראיתי את הסרט הזה..סרט כ"כ טוב
L LadySilkworm New member 13/8/07 #141 אעעעעעע :'( הקורס צילום ביום שישי יתחיל בשבע וחצי!! הם השתגעו לגמרי :'(( כואבת לי הבטן, אני עצבנית, גאד.. יש לי לק חדש P:
אעעעעעע :'( הקורס צילום ביום שישי יתחיל בשבע וחצי!! הם השתגעו לגמרי :'(( כואבת לי הבטן, אני עצבנית, גאד.. יש לי לק חדש P:
M Maverick Spirit New member 13/8/07 #146 ../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif היה לי יום ארוך ומעייף בשירות :/ עוד יומיים וחצי חופש
B blacknwhite New member 14/8/07 #151 להלה../images/Emo9.gif אני מאושרת האלבום החדש! אני נהנית מאוד מאוד פספסתי טניס... אוווף! יש לי רק עוד שבועיים בשביל זה לעזאזל ג'ט לג אבל אני מאושרת התגעגעתי כ"כ לכולם, וזה כ"כ כיף לראות שהתגעגעו אלי גם, זה ממש נותן הרגשה טובה של להיות רצויה ואהובה וזה כ"כ נחמד אתם מקסימים (ולא רק אתם )
להלה../images/Emo9.gif אני מאושרת האלבום החדש! אני נהנית מאוד מאוד פספסתי טניס... אוווף! יש לי רק עוד שבועיים בשביל זה לעזאזל ג'ט לג אבל אני מאושרת התגעגעתי כ"כ לכולם, וזה כ"כ כיף לראות שהתגעגעו אלי גם, זה ממש נותן הרגשה טובה של להיות רצויה ואהובה וזה כ"כ נחמד אתם מקסימים (ולא רק אתם )
L lacrimosa girl New member 14/8/07 #156 הליריקה!כל פואט/tapuzforum/images/emo99.gif Its not the tree that forsakes the flower, but the flower that forsakes the tree.../tapuzforum/images/emo99.gif
הליריקה!כל פואט/tapuzforum/images/emo99.gif Its not the tree that forsakes the flower, but the flower that forsakes the tree.../tapuzforum/images/emo99.gif
D dralan New member 14/8/07 #159 אני /tapuzforum/images/emo45.gif יום נחמד /tapuzforum/images/emo31.gif חצי מהחברים שלי מתחילים מכינות או ישיבות ברביעי ;(
אני /tapuzforum/images/emo45.gif יום נחמד /tapuzforum/images/emo31.gif חצי מהחברים שלי מתחילים מכינות או ישיבות ברביעי ;(
י ירדושששש New member 13/8/07 #130 ../images/Emo31.gifיום משעמם ../images/Emo31.gifיום מעצבן עשיתי בייביסיטר וקיבלתי כסף
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/8/07 #153 להלהלה חרשתי את תל אביב עיום עם מיכ הצלחתי לגרום לה לבחור חולצה וספר!!!!! אתם לא יודעים עד כמה זה קשה :S (כן, יש לה מחר יומולדת ) מתות לי הרגליים. ישר אחרי תל אביב הלכנו לחוג ריקודי בטן, ודווקא היום עשו לנו את השיעור הכי קשה שהיה לנו עד עכדיו לפחות היה כיף אכלנו ביחד חצי חצי עוגה מדהימהההה סוג של טירמיסו, אבל על בסיס של בראוניז הקלוריות
להלהלה חרשתי את תל אביב עיום עם מיכ הצלחתי לגרום לה לבחור חולצה וספר!!!!! אתם לא יודעים עד כמה זה קשה :S (כן, יש לה מחר יומולדת ) מתות לי הרגליים. ישר אחרי תל אביב הלכנו לחוג ריקודי בטן, ודווקא היום עשו לנו את השיעור הכי קשה שהיה לנו עד עכדיו לפחות היה כיף אכלנו ביחד חצי חצי עוגה מדהימהההה סוג של טירמיסו, אבל על בסיס של בראוניז הקלוריות
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/8/07 #154 אה ואיך שכחתי.. שופינג! 2 חולצות חמודות וגופיה ממש יפה ^^ (אחת סתם לבנה חצי מכופתרת כזאת שיושבת ממש יפה על הגוף, ואחת מגניבה עם כיפה אדומה גותית, מי שעיצב אותה כנראה חשב עליי והגופייה עם פסים באפור לבן וציורים של ספינה, בת ים ודרקון ^^)
אה ואיך שכחתי.. שופינג! 2 חולצות חמודות וגופיה ממש יפה ^^ (אחת סתם לבנה חצי מכופתרת כזאת שיושבת ממש יפה על הגוף, ואחת מגניבה עם כיפה אדומה גותית, מי שעיצב אותה כנראה חשב עליי והגופייה עם פסים באפור לבן וציורים של ספינה, בת ים ודרקון ^^)
B blacknwhite New member 14/8/07 #158 נשמע יפה!../images/Emo99.gif עכשיו אני רוצה לראות אותך, את יותר יפה
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/8/07 #160 תודה../images/Emo23.gif אני ממש רוצה לראות את שתיכן קוקיות, מה אתן אומרות מיני מפגש? אתן מוזמנות אליי.. יש לי מקס ברנר במרחק הליכה! אלונה יכולה להעיד על זה
תודה../images/Emo23.gif אני ממש רוצה לראות את שתיכן קוקיות, מה אתן אומרות מיני מפגש? אתן מוזמנות אליי.. יש לי מקס ברנר במרחק הליכה! אלונה יכולה להעיד על זה
L Liquid Dreams New member 14/8/07 #163 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום שלישי מצטערת שפתחתי, אבל סעמק, נמאס לי כבר! >< אני לא מצליחה לישון וזה משגע אותי! נמאס לי כל לילה להתהפך במיטה שעה ולהרדם לחצי שעה ושוב להתעורר ולא להצליח לישון שוב, זה הורג אותי ><
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום שלישי מצטערת שפתחתי, אבל סעמק, נמאס לי כבר! >< אני לא מצליחה לישון וזה משגע אותי! נמאס לי כל לילה להתהפך במיטה שעה ולהרדם לחצי שעה ושוב להתעורר ולא להצליח לישון שוב, זה הורג אותי ><