יום ראשון

lacrimosa girl

New member
=/ ../images/Emo24.gif

במה את עובדת? לי יש את העבודה הכי כיפית שיש- אני מקלידה במתנ"ס, ומשלמים יל על זה.

נמנמ..

:אני נוסעת לאילת:)
:עוד לא הזמנתי כרטיס,מקווה שאזמין עוד היום,ואני לא אהיה במפגש הבא,כי בדיוק באותו יום אני נוסעת לאילת:( אה,ומחר מועד ב' באנגלית.ואני לא מוצאת עבודה><

Super Alonit

New member
תהני באילת קוקית!../images/Emo24.gif

ואני בטוחה שישארו כרטיסים, אל תדאגי:] עבודה את כבר תמצאי, יש עוד זמן ומפגשים גם יהיו עוד מלא. המון בהצלחה למחר!

blacknwhite

New member
כמה אתם כותבים../images/Emo12.gif

("אתם", כן?
)
היה פשוט כ"כ כיף!!! ביליתי מלא, היו אנשים פשוט מגניבים ונהניתי מכל רגע. היה מעולה!
היתה אורגנית
ניגנתי עליה מלא והיו כאלה אוזניות אז יכולתי לעשות מה שבא לי
הכנו כדורי שוקולד והיה טעים!
כפר מרדכי פשוט יפה. זה חור באמצע החיים, לא הייתי ששורדת שם שבועיים |תלאביבית| אבל היה שם יפה להדהים. זה כמו צימר, רק בלי לשלם עם אנשים מגניבים
ישנתי שעתיים בלילה ואני הרוסה מעייפות

Super Alonit

New member
איזה יופיטופי:]

וכדורי שוקולד?
יאמי. ויש לך את החתימה הכי מגניבה אוור! וגם עדכנית.

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo9.gif גם אני אוהבת אותה^^

(ובלי קשר, אני שונאת את הפזמון של דה פואט. לא שונאת באמת, השיר ענק, אבל אני שונאת את שתי השורות האחרונות שלו. אני במצ רוח קצת רע בלי שום סיבה מיוחדת ואני שומעת את השורות האלה ורוצה לרסק את המחשב. זה יותר מדי נכון
)

Super Alonit

New member
נכון?../images/Emo12.gif

קראתי את הליריקה של זה ולא הבנתי כלום... אני מקווה שהיא לא נכונה (ולמה משולבת בה המילה זונה?) :|

blacknwhite

New member
לא לא, לא התכוונתי שאני לא מבינה.

התכוונתי שאני כן מבינה
אולי לא בכוונה המקורית שזה נכתב, אבל....

dralan

New member
אני

"קיבלתי" היום 2 אלבומים נחמדים =]
משעמם לי ד"א, לחובי רומ"ד שביניכם - 2 שאלונים חמודים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=479&msgid=102007752

Kezia

New member
מיין

ביום שני אני מתחיל כנראה לעבוד במלון מעלה החמישה. זה כולל מגורים שם אז כנראה אני לא אהיה הרבה בבית.
אחרי שהתרופות ה'רגילות' לא עזרו עם הקוליטיס, הביאו לי חוקנים של סטרואידים, שגם ממש מעצבן לעשות אותם, וגם זה סטרואידים וזה נשמע מפחיד... :\

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום חמישי.../images/Emo29.gif

כבר יום חמישי 4 דק'
אילנה באשקלון
היה ממש נחמדי [:
אני לא מצליחה לישון =/

dralan

New member
חח זריזה את P:

אז... אממ... שבכל זאת יהיו לך חלומות יפים הלילה P:

blacknwhite

New member
באמת זריזה../images/Emo12.gif

עבודה בפלאפל=כסף
(ורד, אם בא לך שוב להפגש איתי במקריות....
זה ברמת השרון, אגב, למי שתהה. בואו לאכול בהמוניכם! P:)
אני לא יודעת אם אני אספיק להגיע לטניס, ושבוע הבא אין לי טניס בכלל כי אני לא אוכל להגיע \=
העבודה היא תירוץ להבריז מהאירוע של העבודה של אבא

למעלה