יום ראשון

אני צוחק כמובן.

תראי,ללמוד אקורדים זה הכי פשוט,רק שיש כל כך הרבה אקורדים ווריאציות עליהם שזה נהיה לא פשוט למצוא אקורדים של שיר רק משמיעה. מצד שני, אצבוע הרי יותר פשוט, בין אם זה בס (שניגנתי) ובין אם זה סולואים (שניגנתי) על קלאסית/חשמלית. על כל אקורד פשוט יש לפחות 5-7 וריאציות...:-S

lacrimosa girl

New member
אין לך מה לדאוג,

אני אפרוץ לפלך ואעלים את המבחן שלך בכל מקרה כדי שתשארי ביבנה, אז תהיי רגועה
סתםסתם. בהצלחה יקירתי

Super Alonit

New member
איזה נהדרי איזה... מת' בכל פינה.../images/Emo5.gif

מחר מועד ב' במת' ואני ממש ממש ממש לא מוכנה. אני לא מצליחה לפתור אף תרגיל ואני רק אוכלת כל הזמן מרוב לחץ.
לפחות מחר באחת אני אהיה חופשיה למשך עוד חודש וחצי... פחות בעצם, יש שטויות של הביוטופ באוגוסט.

אם את צריכה עזרה במת'...

תשלחי לי במסר ואני אענה לך או שאני אתן לך מספר שתוכלי להתקשר ואני אעזור לך. מקסימום אם אני מגיע בשעה נורמלית הביתה, אני אתן לך MSN שתוכלי לשאול אותי שאלות ואני אענה לך בLIVE. זה נוגע לכל מי שיש לו מת' וצריך עזרה - אני באמת, באמת טוב במת', בעיקר כל מה שקשור לנגזרות/אינטגרלים/גרפים וכו'. ואני אשמח לעזור.

../images/Emo51.gif אבל אני רחוק מזה...

אם הייתי אחד, הייתי מסיים את התואר מזמן
תודה בכל אופן!

LadySilkworm

New member
לבן דוד שלי גם אין תואר עדיין..

הוא גם לא לומד מתמטיקה באוניברסיטה בכלל. P: אין בעד מה P:

lacrimosa girl

New member
זה היה טיפשי....

כדאי לך לברוח. אז ככה,אני 5 יח'...ולא למדתי כל השנה כום ממש. וחשבתי על זה והחלטתי שעדיף לי לנסות להמשיך 5' מאשר להשלים שנה שלמה של 4 יח' או 3, כי מ5 אני בכל זאת יודעת ~משהו~, אני דפוקה בעקר בהסתברות ואני פשוט לא מצליחה להבין כלום >< אז, אם בא לך מדי פעם לנסות להכניס מתמטיקה בראשה של סתומה שכמוני אני אקים לך אנדרטה או משהו
|סגידהנצחית|

A Hilit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שלי

קמתי עכשיו
ישנתי כמו גופה..
ראיתי אתמול את שחר המתים ב1 בלילה, לא היה אף אחד בבית וכיביתי את כל האורות..אה וגם חיברתי את הרמקולים למגבר שיהיה יותר חזק
איזה סרט טוב! אתמול ראיתי גם את השליח שהוא לא פחות מזעזע..
אח שלי חזר! הוא בבית! יאאא! הרגע הוא יצא מהחדר שלו וגיליתי שהוא פה
שבועיים לא רצו לשחרר אותו ימח שמם אלה..
ההורים שלי חוזרים מחר מקרואטיה..ממש רציתי בית לבד, עכשיו הם שוב יחפרו לי
הופעה ב30 בחוף פולג בערב עם הלהקה שלי [ZBEB]
ההופעה היא חימום לסינרגיה

A Hilit

New member
אין ממש משהו מוקלט..

הכל באוויר כזה חח אבל יש לנו איזה 10 שירים בערך.. רק צריך שהלהקה העצלה שלי תתחיל ללמוד אותם ולהתאמן עליהם
כשיהיה לי משהו מוקלט אני אדבר איתך

למעלה