יום ראשון

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gifמה זאת המורה הזאת?

אצלינו כשבת שוברת ציפורן, מזמינים לא אמבולנס.
תהני עם הפינים מחר!!XD

הפינים?

נמ, זאת היית את עם הפינית הבסיסיטית שהובטח לבדוק אם נותנים לי כתובת אי מייל או מסן או משהו? P:

Beyond The Veil

New member
כן, זו הייתה היא...

היא גם כתבה פה שההיא שמקבלת את הבסיסטית הפינית סרבה לתת לה את המייל שלה
חחחח סליחה שכתבתי בשמך ענבר

mary06

New member
../images/Emo13.gif

נתחיל מזה שהמגן ב007 100 :)
מתכונת באזרחות הלכה ממש טוב, סיימתי תוך פחות משעה, וכשיצאתי כולם אמרו שהיה מבלבל וקשה, ואין לי מושג על מה הם מדברים..אני מקווה שזה רק הם..
סיפרו לנו היום מה התיכנונים למסיבות סיום ומה עושים בתעלול, יהיה מגניב, בוא נגיד שמחזור ז' הולך להראות מה זה "זין"
ראיתי חתול דרוס ): פאק הייתי חייבת לסובב את הראש ברגע הזה /: ארר *לא חושבת על זה לא חושבת על זה* ): ערב נעים לכם, והמשך שבוע מוצלח

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שני ../images/Emo29.gif

אני טוענת שהייפוי כוח עדיין תקף :)
58 מתוך 60 בנ"ך!!!!!!!!!:)
אפשר לומר שסיימתי עם העבודה באנגלית...כל מה שנשאר זה ביבלוגירפיה.

Itay Simons

New member
המ

אני לא יודע מתמטיקה למחר.
קצת בא לי למות כרגע. הרבה, בעצם..

lacrimosa girl

New member
../images/Emo24.gif|מנחםן|../images/Emo201.gif

כשהאיבאדי יעבוד [}-[] אני רוצה לשמוע קצת פרטים.

../images/Emo201.gif

גם אני לא יודעת מתמטיקה....אני גם לא יודעת על כמה הגישו אותי... יש בהוט וי או די הסברים.... המורה קצת פוסטמה אבל גיליתי שם דברים שלא ידעתי....

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo201.gif מקווה שילך טוב בכל זאת

ושההרגשה תשתפר!

The Cat Woman

New member
בואנה, תירגע! אני עשיתי מועד ב'

וזה ממש לא היה נורא. האמת- שעשיתי אותו כי לבגרות הראשונה הגעתי, עשיתי חצי שאלה ויצאתי... סתם לא הייתי מוכנה. היה לי לחץ של כמה בגרויות במקביל. =\ ותתפלא אבל קיבלתי 100. 4 יח"ל במועד ב'! השד לא כ"כ נורא, באמת... תעשה מה שאתה יכול מחר, מקסימום- תמיד אפשר לשפר
יהיה בסדר כפרע!

jackmo

New member
בגרות במטמתיקה זה לא הכל בחיים

ברור שזה הרבה וזה ככה תתקבל לאוניברסיטה וכו וכו אבל למות?! היי הגזמת... חצי מהמדינה הזאת בעלי תעודת בגרות והם לא זכו לאהבה בחיים שלהם, להארה, לתובנות... למשמעות שאנחנו בעצם פה... אנחנו לא פה כדי להיות מנהל מחלקה באלוהים יודע איפה לחזור הביתה סחוט מעייפות לא לראות את אישתך ואת הילדים ולחיות חיים פיזיים כמו של רובוט בלי לחשוב בכלל... בא נגיד ככה, שמה שהמציא לנו את אורך החיים האלה, של בגרות =חיים זו החברה המודרנית... שכפי שאנחנו רואים למו עניינו המודרניות ממש טעתה, העולם מסריח ומזוהם-מדמם למוות. אז עם כל הכבוד לבגרות היא ממש לא תעשה לך יותר טוב בחיים כי זה לא משנה אם תמות עם חמישי שקל בכיס או עם 500 יורו בכיס. בכל זאת, בהצלחה היום בבגרות

למעלה