יום רביעי

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום רביעי ../images/Emo29.gif

כן, זה בשביל דניאל :)
נו מה ההורים שלי החליטו כן ללכת להתלונן על המגן וכו' ועל הבוקר אני מקבלת טלפון מהמחנכת שלי שעושה לי שטיפת מוח ובלהבלהבלה ומה זה הוציאה לי את החשק ללמוד =/ לא שהוא היה קיים אבל שיהיה.
ואחריה אמא שלי שכמובן כבר דיברה עם המחנכת ומה שנשאר מהמוטיבציה ללמוד נזרק לזבל.
זה בדיוק שנה לאשפוז. ואני הרבה זמן חושבת על היום הזה ותמיד שימח אותי שלא כמו שנה שעברה אני אהיה ~שמחה~ ולא באיזשהו בית חולים מסריח וזה מה שאני מקבלת. אבל מה חדש בזה. |צומי|
אין.

lacrimosa girl

New member
וזה גם 3 חודשים למיקוש. ../images/Emo16.gif

כמה מתאים לי, לחשוב רק על עצמי =/

lacrimosa girl

New member
והתמונה הכי הזויה בעולם

אני ומיקה בדיוק באותה פוזה
אני כל כך מתגעגעת אליה ;; היא תמיד רצה אלי כשנכנסתי הביתה והיא היתה הכי לא מחונכת בעולם כי פשוט לא יכולתי לכעוס עליה. תגידו שככה לא מחנכים כלב אבל אני בדיעבד לא מצטערת על זה. מיקוש

LadySilkworm

New member
די כבר עם הרגשות השליליים! :(

מותר לך לחשוב על עצמך! זה טבעי שתחשבי על עצמך! את לא צריכה להרגיש רע בגלל זה! ובשביל מה אנחנו פה אם לא לתמוך בך?

blacknwhite

New member
לא. את. לא.../images/Emo11.gif

זה טבעי לחשוב על עצמך, במיוחד כשיש דברים מסוימים מיוחדים לחשוב עליהם
(ותסכימי איתי לפחות שאשפוז זה לא דבר של מה בכך, ודי טבעי שתזכרי את זה בקלות כנראה יותר מרוב הדברים)

lacrimosa girl

New member
אבל זה מיקה!!זה לא סתם "רוב הדברים"

זה בערך היצור היחיד בחיים שלי [חוץ מנלוש
] שאהב אותי ממש בלי שום תנאים.

blacknwhite

New member
אבל נזכרת! וזה מה שחשוב, לא?

חוצמזה, אני אומרת שוב- זה הכי טבעי בעולם לחשוב קודם על דברים שלך. וחוצמזה-
וזהו

LadySilkworm

New member
היי..

הלל אמר- אם אין אני לי מי לי? [אני מושפעת מתושב"ע, תסלחי לי P:]. מותר לך לחשוב על עצמך! כולם חושבים על עצמם לפעמים.. אנחנו צריכים לדאוג לעצמנו! אז אל תרגישי רע עם זה, זה לא אומר שאת אגואיסטית או משהו כזה. נמנמ את מחוברת?

en li shem 7

New member
../images/Emo45.gif

עם לא נחשוב על עצמנו, אז על מי נחשוב?
~אגואיזם~ אני כלכך מצטערת על מיקה
אבל...תמשיכי הלאה..חבל על האנרגיות שלך להתרכז בעבר..:] אני אוהבת אותך!

TheImpactBoy

New member
אפשר לשאול מה קרה לה?

וזה עצוב =\ יש לי כלב וחסר שיקרה לו משהו

lacrimosa girl

New member
היה לה פרוו...

זה וירוס שתוקף בעיקר גורים קטנים ולא מחוסנים ומתוקים להפליא והוא מאוד מאוד אכזרי ומיקה סבלה כ"כ שהיינו צריכים להרדים אותה

Beyond The Veil

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב! באמת!

אני אומרת לך, את מדוכדכת ככה בגלל תקופת הבגרויות, תתעודדי שזה עוד מעט נגמר! והיא ממש חומד, בת כמה היא הייתה?
אגב, באיזה כתה את וכמה בגרויות עושה השנה?

lacrimosa girl

New member
גורה קטנה, בקושי 5 חודשים ;___;

י', פיכ. 3. עשיתי כבר תנ"ך ונשאר רק היסט [שאני לא נראה לי אגש] ולשון [שאני כנראה אצטרך לעשות מועד חורף כי אני לא יודעת כלום ><]

Beyond The Veil

New member
וואוו, ומה קרה לה?

(סליחה אם השאלות לא במקום, את מוזמנת לא לענות עליהן אם את לא רוצה) ועשיתם תנ"ך השנה?
אמא :| אצלנו עושים השנה 4, ו3 יחידות עושים 5....עשיתי כבר בתקשורת, נשאר רק פיסיקה, לשון והסטוריה
ולמה שלא תגשי להסטוריה? את מוגשת על ציון טוב עד כמה שאני זוכרת, לא? אני מוגשת על 80 ואני לא יודעת כלום
ולשון...לשון זה קל, היה לי מגן לפני יומיים ולא למדתי אליו, אם את רוצה אני יכולה ללמד אותך ^^

lacrimosa girl

New member
פיזיקה השנה? ../images/Emo12.gif

אני לומדת פיזיקה מוגבר ועושים רק שנה הבאה ובי"ב. O_ם אי לומדת בדתי אז אני 5 יח' תנ"ך >< ואני סתם אכשל ממילא בבגרות =/ אז למה לטרוח? לשון אני לא יודעת כלום >< לא למדתי בכלל בשנתיים האחרונות בגלל עצלנות מצידי בעיקר =/ אני יודעת רק הבנת הנקרא ותורת ההגה, בקושי הפועל
וציון טוב אצלי לא בהכרח נחשב טוב אצל ההורים שלי =/ ואת לומדת תקשורת! עוד סיבה לסגוד לך :)

Beyond The Veil

New member
יאפ ../images/Emo4.gif

אבל אני עושה רק יחידה אחת, ממש יחידה מתנה בחיי.... ו5 יחידות תנ"ך?!?!?!?!?! תנחומיי.
ועזבי אותך תכשלי בבגרות, הוצאת ציון אחלה אז מה את דואגת!??!?! אם כבר אני אכשל, לא התחלתי עוד ללמוד ואני יושבת פה על המחשב כמו סתומה
ועצלנות זה בערך השם השני שלי, אם לא השלישי, רביעי, חמישי ושם משפחה בנוסף
לשון זה פשוט עניין של הגיון, לאדעת למה....באמת, אם את צריכה עזרה את מוזמנת לפנות אליי
ואל תקשיבי להורים שלך, הם מדברים שטויות!! את מכירה את הלמידה שלך ויודעת מה זה ציון טוב בשבילך, ובכללי- זה ציון טוב! ותקשורת זו בהחלט המגמה הכי טובה שיש, אני כ"כ נהנית שם וזה אשכרה מעניין אותי! זה כאילו המקביל שלי למוסיקה^^ (לאדעת אם שמת לב, אבל מוסיקה זה חיי)

למעלה