יום רביעי

dralan

New member
היסטוריה של הבגרות מעפנה

אבל היסטוריה בכללי, ובעיקר עתיקה, זה /tapuzforum/images/emo99.gif

dralan

New member
היסטוריה של הבגרות מעפנה

אבל היסטוריה בכללי, ובעיקר עתיקה, זה /tapuzforum/images/emo99.gif

LadySilkworm

New member
רנסנס ../images/Emo99.gif

מחוכים
מוזיקה קלאסית
P: אבל את האמת..גם המאה ה18 זה

אלאנקה

New member
בהצלחה בלמידה ובבגרות../images/Emo3.gif

וחדר מוזיקה?
איזה כיף לך! ונראה לי הכי מגניב שהחדר עצמו נראה כמו חדר מוזיקהP:... או כמו סיפריה

Beyond The Veil

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וכן, חדר מוסיקה, שבשאיפה יהפוך גם לאולפן ביתי כזה חמוד... החדר יהיה אטום כזה, בידוד משהו, שהשכנים לא ירצו למות כל פעם שיבוא לי לתופף, ויהיה בו פסנתר (לא החלטתי עדיין איזה, אמא רוצה פסנתר כנף שחור מבריק כזה כי היא ממש אוהבת אותם וגם אני, אבל זה בחיים לא יכנס שם, במיוחד עם תופים
) אולי את הגיטרות אני אעביר לשם גם, נראה אם זה באמת יקרה, וגם הקלידים והכינור יהיו שם, ביחד עם הכל....נראה אם ישאר תקציב אחרי כל זה, אולי אני באמת אהפוך את זה לאולפן ואז יהיה אחלה ^^ עזבו את זה שבנתיים החדר ריק לגמרי חוץ מארון מסכן שיש שם, שולחן פיצי וספריה קטנה שאמא שלי משתמשת בהם
אני נכנסת לחדר ומדברת ואשכרה שומעים הד

שאלה לגבי הכינור

איך יודעים איפה ללחוץ על המיתרים בשביל כל תו? כלומר, בגיטרה יש סריגים וכך יודעים איפה המעבר בין הטונים והכל, אז איך עושים את זה בכינור? או שזה עובד אחרת בכלל? |בורה|

Beyond The Veil

New member
אמממ אוקיי

זה פשוט עניין של הרגל....למורה שלי לכינור הייתה שיטה מעולה ללמד אותנו איפה ללחוץ- היא הייתה שמה 3 "שריגים" (מדביקה בעצם מדבקה) וככה היינו לומדים איפה ללחוץ ואחרי חודשיים ככה כבר מתרגלים למיקום לחיצה אז מורידים את זה ופשוט מנגנים ככה

Beyond The Veil

New member
XDDD ממש לא../images/Emo6.gif

אפחד לא אמר שאני מנגנת יפה...אני רק יודעת מה אני אמורה לעשות בשביל שיצא צליל

Liquid Dreams

New member
איזה יום...

שביתה. מה הם תוקעים עכשיו שביתה><
ישנתי מעולה בלילה, סוף סוף!
אבל משמונה בבוקר היה לי מרתון התעוררויות פתאומיות>< בעשר ורבע נשברתי וקמתי לגמרי.
היום אני אסע באוטובוס
מוזרXD

Liquid Dreams

New member
אומייפאקינגאד|:::::::::

לא יודעת אם זה טוב או רע, אבל שיניתי כינוי במסנג'ר. הולי שיטXDDDD [וכן, זה דבר גדול כי לא החלפתי כינוי במסנג'ר כבר המון המוןןןןן זמן><]

Liquid Dreams

New member
טוב, תוספת קטנה בקשר לאוטובוס:

העלייה לאוטובוס הייתה בסדר והגענו בשלום, ואז גיליתי ששכחתי את הרשימה בבית[אבל זכרתי הכל!D:]
אחרי שכבר סיימתי, הסתבכתי עם האוטובוס ולא יעתי איפה הוא, אז הלכתי ברגל[$%@%%&#%@] את כמעט כל הדרך>< ואבא שלי בדיוק חזר מהעבודה אז הוא לקח אותי בדרך><

למעלה