כדאי לקרוא בבלוגיה סופ"שי 30-31/05

wranger

New member
היא פרסמה קישור לרשומה הזאת במקום שבו

...יש גולשים מתחת לגיל 18? ועוד בלי אזהרת "למבוגרים בלבד"?

Tali1912

New member
לויידעת ../images/Emo5.gif

ראיתי את 2 רשומות שלה בסגנון אחת אחרי השניה עם היטהוטים ועריכה בולטת של הכותרת בהיט. אני לא מזמינה את עצמי להכנס לבלוגים למבוגרים בלבד, אלא מתארחת לאחר כבוד כשאני עוברת על ההיטים ומדווחת על "חומרים שנראים תמימים". כתבו כאן בפורום על הצפות בשער הבלוגיה, ההצפות האלה קיימות גם בהיט, לפעמים אותו בלוג מומלץ כמה וכמה פעמים אולי בשם משתמש שונה אולי גולש מבקש לקדם את הבלוג בהיט אבל בכותרת שונה, אין לי שמץ מה הגולשים האלה מנסים להרוויח מזה שהם מפרסמים רשומות דומות או אותו קישור ולגרום להצפה, מילא ההיט שלהם היה שווה המלצה, מבחינתם ההיט הזה כן שווה דירוג כי רואים שהם מצביעים ומצביעים אלוהים יודע על מה, יש היטהוטים שמהללים איזה בלוגר או בלוגרית כאילו היו אלוהים בכבודו ובעצמו או הקפטן של ביתר ירושלים. כמה נמוך אפשר לרדת.

דנטל

New member
אין לי בעיה עם הפוסט עצמו

לא צפיתי בסרטון שיש שם והתמונה שרואים שם לא חושפת כלום. מהכותרת אפשר להבין מה רואים בסרטון (ולכן חסכתי אותו מעצמי, אבל זה לא הענין). אני בטח לא יכולה להתלונן על תכנים שמיועדים למבוגרים בלבד, אפילו בזה הרגע העלתי תוכן כזה משל עצמי ואני בהחלט קוראת/צופה בתכנים כאלה, אולי לא בתדירות שנחשבת גבוהה, אבל לא מדירה עיניי מכאלה. מאידך, מרגיז אותי ביותר כשמעלים תכנים כאלה בעמודים שאין בהם אזהרה למבוגרים בלבד ובעצמי מאוד מקפידה על האזהרה הזו.

ברני8

New member
ספר שכדאי לקרוא../images/Emo91.gif

http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1260189 שבויים בלבנון, על מלחמת לבנון השנייה

Eli Av

New member
../images/Emo62.gifהחיפוש אחר הלא נודע../images/Emo121.gif

"אנחנו בוחרים לראות את העולם ואז אנחנו קוראים לזה "הגורל שלנו", הגורל בידיים שלנו. ההחלטות הם שלנו. הכשלונות וההצלחות הם שלנו. הכישרונות והמגרעות הם שלנו. וכל זה, משלים את עצמנו לאחד - אנוכנו" הקישור כרגיל ממתין למטה =)

הפארק הלאומי קאקאדו צפון אוסטרליה 2004 חלק 1

הפארק הלאומי קאקאדו צפון אוסטרליה 2004 חלק 1

suki da yo

New member
היי אתי

להבא אני מבקשת לא לפתוח את השרשור היומי לפני שהיום הבא מתחיל. תודה.

למעלה