שרשור רעיונות

dolliz girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo95.gifשרשור רעיונות../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

אוקיי אז אחרי שרובכם אהבו את הרעיון של ריענון הפורום,פה אני פותחת את השרשור הזה בשביל שתציעו את הרעיונות הנהדרים שלכם כדי שירעננו את הפורום הנחמד שלנו!
אני מבקשת בבקשה בבקשה אם אתם יכולים רק להציע רעיונות בלי להגיב ויש לזה מטרה שהיא אחר כך להצביע לכל רעיון ולפי ההצבעות של הרעיון שהכי אהבתם הוא זה שיפתח בקרוב מאוד ואחריו כל השאר לפי ההצבעה שלכם. תודה!
רצוי שהרעיונות ירשמו עד התאריך 28.8 שזה יוצא יום חמישי.

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אני משערת שאם למישהו היה רעיון הוא היה עושה אותו, ולא רושם אותו פה....
לדעתי
אם יש לך רעיונות פשוט תעשי אותם, הצבעות סתם מסבך

dolliz girl

New member
אני מנסה לעשות משו..!../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

אם את רוצה את לא חייבת.. תודה!

Shusho

New member
../images/Emo45.gif,

למרות שארגון כל הדברים לפני זה טוב, כי פורום מוצף בפעילויות זה לאו דווקא טוב, לפעמים אי אפשר להספיק אפילו רבע.

dra cool la

New member
רעיון!

אתם יכולים להתחיל תחרות של דוליז, של אנשים מפורסמים, שחקנים, זמרים, ציירים, רקדנים, חשפנים, או כל מה שעולה על הדעת!!! אבל זה בעיקר בלשון נקבה... ועוד משהו: אני ביקשתי דולי מכוערת, אם אתם לא זוכרות! אני אמרתי: ''מי שיכולה, וולקאם'', לא אמרתי: ''מי שלא יכולה, שתגיד לי לעשות את זה בעצמי!!!'' אז בבקשה, אם אתן יכולות אז תעשו! לא רוצות: לא צריך. וכן, בפורום דוליז, אין רק בנות!!!

Aqua Sheep

New member
טוב , יש לי רעיון../images/Emo19.gif

אבל אני לא יודעת אם כבר עשו אותו או לא... אז זה הולך ככה...זה פרויקט בזוגות...בן הזוג הראשון מתאר לבן הזוג השני דולי, לדוגמא: דולי עם שימלה שחורה ומישקפים ושיער חום...הבן זוג השני עושה דולי כזאת ואז הבן זוג השני מתאר לבן זוג הראשון דולי ...ו....הקיצר,הבנתם?!...אבל לא לעשות : שימלה וזה...תשקיעו...תעשו פרטים...נראה לי שזה דווקא יכול להיות נחמד...

Shusho

New member
אעע...

תחרות דוליז-אישיות-מפורסמת. אפשר לקחת לעצמי את הרעיון ולעשות איתו משהו?

snowbabe

New member
חן..

בטח שכחת ממני.. אבל את יודעת מי אני לא ? (ברר) אםםםםםםםםםםםםםם מה קורה??? לא דיברנו הרבה זמן.. ממצב?

Liziii

New member
אפשר לעשות תחרות של דולי שהן

בתחפוסות של ירקות אופרות

Aqua Sheep

New member
יש לי עוד רעיון.... ../images/Emo19.gif

תחרות אש ומים....כל אחד עושה לתחרות שתי דוליז שאחת היא אש והשניה היא מים.......

אולי במקום

אש ומים נעשה תחרות הפכים? כל אחד יעשה שתי דוליז הפוכות אחת אש אחת מים או אחת שחור אחת לבן או אחת שמש אחת ירח וכאלה בקיצור הפכים.......

יש לי, יש לי, יש לי!!!

חתול אחד קטן.... סתתתתתתם.... אפשר לעשות שרשור דוליז מצויירות... מה זאת אומרת??? למשל כמו הפלינסטונס, משפחת אדמס ואפילו פוקימונים!!!

יש לי, יש לי, יש לי!!!

חתול אחד קטן.... סתתתתתתם.... אפשר לעשות שרשור דוליז מצויירות... מה זאת אומרת??? למשל כמו הפלינסטונס, משפחת אדמס ואפילו פוקימונים!!!

למעלה