שרשור רעיונות

Aqua Sheep

New member
עוד רעיון...../images/Emo123.gif../images/Emo19.gif

אני ממש מפגיזה אותכם ברעיונות הא?
טוב, אז...אפשר לעשות תחרות יצורי ים...הכל מדולי עם דולפין עד לבת ים...

אפשר לעשות../images/Emo28.gif../images/Emo1.gif

תחרויות ופרוייקטים של פיקסל ארט, זה יכול לצאת ממש יפה אם ישתפו פה פעולה. מישהי מתנדבת לארגן?

dont worry

New member
../images/Emo42.gif

אפשר לעשות פרוייקט התקדמות. כל אחת תבחר שלוש דוליז שלה שבהן ייראו את ההתקדמות שלה בכל העניין של יצירת דוליז.
אפשר לעשות את פרוייקט ככה הוא נראה, אבל שהזוגות ייבחרו לבד אחד את השני.
אפשר לעשות פרוייקט עתיד, שכל אחת תצייר דולי של איך שהיא רוצה להראות בעתיד, לפי העבודה שבה היא רוצה לעבוד.
אפשר לעשות שירשורי נושא של דוליז.

Liziii

New member
אהפתי את השני והשלישי

אבל לא ממש הבנתי מזה הפרויקט "ככה הוא נירא"

Evil Muffin

New member
../images/Emo110.gifמה עם..

פרוייקט היו היה??? אני ממש התלהבתי ממנו וחבל שהוא לא יצא.. ואם כבר פרוייקט היו היה, זה היה ממזמן אז למה הוא עדיין בשורה של- מה חדש בפורום דוליז (עמוד ראשי, השורה שמסתובבת)..יש המון דברים חדשים בפורום!

Evil Muffin

New member
../images/Emo110.gifאחר-

התכוונתי לפרוייקט של מיכל מוואה נומי- שיש כל מיני תקופות וצריך לעשות דולי לכל תקופה.. יש קישור להודעה עם הפירוט השלם בעמוד הראשי.. אבל אם כבר פרוייקט נוסטלגיה- מה איתו..?

oOsheOo

New member
אז זהו, ש....

הרי כל הדוליז נשלחו אל סול (לא ברור לי כמה ומי שלחה לה...) ואז היא נעלמה לפתע בלי שום סימן חיים...... ביקשתי שישלחו אלי מחדש אבל רק 5 בנות שלחו לי, וזה יהיה קצת מסכן. בינתיים אני מחכה אולי סול תשוב מאיפה שהיא לא תהיה ותציל את המצב.....או שהפרויקט יתבטל, לצערי הרב מאוד

Evil Muffin

New member
אז אפשר../images/Emo110.gif

לעשות שרשור כזה שכל אחת תשרשר את הדולי שלה, כי חבל אחרי שכל מי שעשתה שזה יתבטל:\

dolliz girl

New member
הקפצה!!!../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

הקפצתי כי אני ביום ראשון ואולי שבת עושה את ההצבעה! תודה שרשמתן את הרעיונות..!

dolliz girl

New member
../images/Emo12.gifמה קורה פה?../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

למה זה לא מקפיץץץץץץץץץץץץ לי את ההודעה??????. אז הנה אני סתם יקשקש למרות שבהודעה הקודמת רשמתי יותר מ10 דקות...אז עכשיו זה הרבה יותר מ10..אתם חושבים שזה יקפיץ? טוב בואו נראה? לשלוח? או שבעצם לא? טוב אז אני ישלח? תקפיץץץץץ סעמק!

dolliz girl

New member
נו סעמק ארררר!!../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

תפוז זונעעעעעעעעעעעע טוב אז אני יפתח את זה עכשיו..חיחיחי... משעמם לי!

למעלה