דפי בואי לצ'אט
S shirka New member 25/4/03 #22 לכם? אין סיכוי שאת באה ../images/Emo10.gif ../images/Emo35.gif אולי בכל זאת??
D dafgol New member 25/4/03 #24 תעשו חיים , תהנו , תסתכלו מסביבכם.. קחו סוודר , תשתו מים , אל תרימו כלום מהרצפה , אל תדברו עם אנשים זרים בדרך....שכחתי משו ? ( סתם מתאמנת בלהיות אמא פולניה ...) אבל עכשיו ברצינות......תהנו , תצלמו , HAVE FUN ודווחו אח"כ.
תעשו חיים , תהנו , תסתכלו מסביבכם.. קחו סוודר , תשתו מים , אל תרימו כלום מהרצפה , אל תדברו עם אנשים זרים בדרך....שכחתי משו ? ( סתם מתאמנת בלהיות אמא פולניה ...) אבל עכשיו ברצינות......תהנו , תצלמו , HAVE FUN ודווחו אח"כ.
מ מתרגשת New member 25/4/03 #26 יש משהו שאני יכולה לענות עליו, עזרה משהו אתמול הלכתי לישון מוקדם ולא ראיתי את השרשור הזה
מ מתרגשת New member 25/4/03 #27 מי שעדיין רוצה להגיע שתכתוב לי מסר עד 10:20 אני בבית. יהיה מזג אויר נוח מאד בלי שמש. אם תהיה בעיה אנחנו נעבור אליי הביתה אז אין מה לדאוג
מי שעדיין רוצה להגיע שתכתוב לי מסר עד 10:20 אני בבית. יהיה מזג אויר נוח מאד בלי שמש. אם תהיה בעיה אנחנו נעבור אליי הביתה אז אין מה לדאוג
ש שרון של לוטן New member 25/4/03 #28 אנחנו בסוף לא מגיעים...../images/Emo10.gif ודים חזר מהעבודה בחמש בבוקר, אני לא נרדמתי כל הלילה ויש בירושלים הוריקן קטן שאני מקווה שלא יגיע אליכם... בפעם הבאה!
אנחנו בסוף לא מגיעים...../images/Emo10.gif ודים חזר מהעבודה בחמש בבוקר, אני לא נרדמתי כל הלילה ויש בירושלים הוריקן קטן שאני מקווה שלא יגיע אליכם... בפעם הבאה!
ש שרון של לוטן New member 25/4/03 #30 שלא תדעי איזה מזג אויר יש בירושלים ממש מפחיד! אני לא יוצאת מהבית לשום מקום! אני מבטיחה להשתדל מאוד להגיע למפגש הבא. גם אני מתה לראות אותך ואת נועה'לה...
שלא תדעי איזה מזג אויר יש בירושלים ממש מפחיד! אני לא יוצאת מהבית לשום מקום! אני מבטיחה להשתדל מאוד להגיע למפגש הבא. גם אני מתה לראות אותך ואת נועה'לה...