אישית, אני לא הגעתי אליו אפילו
ג גילולית New member 21/2/08 #151 ../images/Emo205.gifאישית, אני לא הגעתי אליו אפילו../images/Emo6.gif
M McFlyRoni New member 21/2/08 #137 ../images/Emo109.gif מה זה תאכל צ'יפס?! זובי. לא רוצה. אמאלה זה ממכר!!!!!!!!! ואני מתחכמת אני מצלמת מסך ושמה בצייר אז אנלא צכה לזכור שום דבר בעל פה כמו כאפה XDDDDDDD אני כבר מבריקה אבל מה זה לאכול צ'יפס?!?!
../images/Emo109.gif מה זה תאכל צ'יפס?! זובי. לא רוצה. אמאלה זה ממכר!!!!!!!!! ואני מתחכמת אני מצלמת מסך ושמה בצייר אז אנלא צכה לזכור שום דבר בעל פה כמו כאפה XDDDDDDD אני כבר מבריקה אבל מה זה לאכול צ'יפס?!?!
J JuSt My LuCk New member 21/2/08 #139 אוקי אני באמת טיפשה../images/Emo122.gifנתקעתי בשלב 2 XD שאומרים לחץ על הירוק ואז על "ג" אני לוחצת על הירוק ואחרי זה אין שום "ג"!!!! הצילו זה מחרפן אותי
אוקי אני באמת טיפשה../images/Emo122.gifנתקעתי בשלב 2 XD שאומרים לחץ על הירוק ואז על "ג" אני לוחצת על הירוק ואחרי זה אין שום "ג"!!!! הצילו זה מחרפן אותי
ד דנושש XD New member 21/2/08 #143 מה עושים בשלב 8 עם המקלדת? שצריך לפתוח רמקולים ואז שומעים שמישהו מקליד?
N NoNo xD New member 21/2/08 #144 ../images/Emo96.gif../images/Emo1.gifאת כותבת IDIOT כל הכיתה שלי ישבה על המשחק הזה בשעתיים מחשבים ! כולם התמכרו
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gifאת כותבת IDIOT כל הכיתה שלי ישבה על המשחק הזה בשעתיים מחשבים ! כולם התמכרו
A AlmA XP New member 21/2/08 #148 ../images/Emo41.gif בשלב 8 יש קטע כזה שצריך ללחוץ על מספרים... מה עושים שמגיעים ל-0?? XDD שאני לוחצת זה פוסל אותי XDD ושאני מחכה לא קורה כלום
../images/Emo41.gif בשלב 8 יש קטע כזה שצריך ללחוץ על מספרים... מה עושים שמגיעים ל-0?? XDD שאני לוחצת זה פוסל אותי XDD ושאני מחכה לא קורה כלום
M McFlyRoni New member 21/2/08 #149 ../images/Emo109.gif את צריכה ללחוץ על האמצע של העמוד... יש לך 10 ניסיונות ללחוץ במקום הנכון
N NoNo xD New member 21/2/08 #150 ../images/Emo96.gif../images/Emo1.gifאהמ אהמ [; קרדיט לכיתה שלי DD: