אירוח טים אורז אוקסלי בתפוז

../images/Emo43.gifאירוח טים אורז אוקסלי בתפוז

טים יענה לשאלותיכם היום בשעה 20:00 שעון ישראל, ניתן להשאיר שאלות בשרשור זה כבר מעכשיו
יום טוב

מה קרה בין UTIS לPS??

משימוש אין סופי במילה "OLD", הפחד להזדקן כמו נעלם לגמרי...... למה ואיך?

ובכן,

כבחור שמאז ולתמיד הפחד מטום האפיל על הפחד מזקנה, החלטתי לחסוך לזריקות בוטוקס ובכך לפתור את הבעיה. תוך כדי כך, טיפלתי גם בטומופוביה שלי, ע"י כך שכתבתי שירים מקפיצים להחריד, על מנת שטום יזיע למוות. בברכה, טים אורז אוקסלי.

היי, זה המונח שאני המצאתי! ../images/Emo3.gif

וטים- תמיד אפשר להשתמש בהתניית נגד. כלומר: כל פעם שתראה את טום/תחשוב עליו ילווה לזה משהו חיובי. כמו... הופעה בישראל! (למה כל פעם שאני לוחצת על 'שלח' במהיר תפוז מעביר אותי להוספת תגובה בעמוד הרגיל?
)

גם לי זה עושה את זה כל היום!!! אוףףףף

חשבתי זה רק בגלל שאני בגוגל כרום! יואו זה כל כך מעצבן!!

תמיד תהיתי ../images/Emo12.gif

למה כל חבר להקה בוחר לו 2 חולצות שהוא אוהב ולובש רק אותן לכל אורך סיבוב ההופעות???

שאלה טובה.

התשובה היא שאין תשובה אחת, אלא לכל חבר סיבותיו שלו. ריצ'רד- תורם את כל החולצות החדשות שלו לפעוטות מסכנים בעזה. טום- רוב החולצות שלו ברחו ממנו כי ידעו איזה גורל מיוזע מצפה להם. ג'סי- מישכן את הארון בשביל לקנות את הנעליים האלה. ואני... משלים הכנסות כחשפן ולכן אני מאבד את רוב החולצות שלי במסגרת העבודה. שלך, טים אורז בלסמי אוקסלי.

../images/Emo5.gifאוי ואבוי החולצה של טום!!!

טוב שהן בורחות!!! ועוד שאלה בהקשר הזה- האם ראית את ריצ'רד לובש את החולצה מ"קרייזי ריצ'רד"?

איזה שרירים..../images/Emo3.gif

ואיכ, איפה טום לא מזיע! :S (למה יש לי הרגשה שבסוף כל הודעה תשלח לי איזה אלף פעם:/)

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo28.gif

נכון שטלאטביז זו התוכנית הכי מדהימה ושולטת שיש ?

לילך תסכים.

אני אישית יותר אוהב את המומינים. בדיוק גם למדתי לנגן במפוחית, כמו גיבורי האלמותי, סנופקין.

שמעי נא בתי,

טום נאלץ לגלח את מחלפות ראשו לאחר התערבות כושלת עם ג'סי, בה טען טום כי ג'סי לעולם לא יצליח להעמיד פנים כי הוא יודע לנגן בס ואנשים באמת יקנו את זה. אך זה קרה.

NothingInMyWay

New member
עכשיו אני מרגישה מרומה ../images/Emo2.gif

בתי? אפילו אבא שלי לא קורא לי בתי. XD

למעלה