מה לעשות, "אשתי" כבר תפוס.
א אמבריי לנצח New member 1/3/09 #6 ../images/Emo41.gifברוכים הבאים../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לאירוח המרגש הרשמי והראשון של טים אורז אוקסלי! במהלך השעה הקרובה טים יענה לשאלותיכם ואף נעלה תמונות מהאולפן! בהצלחה לכולם
../images/Emo41.gifברוכים הבאים../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לאירוח המרגש הרשמי והראשון של טים אורז אוקסלי! במהלך השעה הקרובה טים יענה לשאלותיכם ואף נעלה תמונות מהאולפן! בהצלחה לכולם
ט טים אורז אוקסלי New member 1/3/09 #7 שלום עליכם חברי הפורום היקרים אני נרגש להיות כאן עימכם. מיד אגש למלאכה.
S StewieG New member 1/3/09 #12 טים היקר האם אתה ממליץ על קוק או האש? הבנתי מטומטום (הידוע בכינויו טוםטום) שהוא העביר לך את הקורס המזורז בנושא.
טים היקר האם אתה ממליץ על קוק או האש? הבנתי מטומטום (הידוע בכינויו טוםטום) שהוא העביר לך את הקורס המזורז בנושא.
ט טים אורז אוקסלי New member 1/3/09 #24 דקות אחרונות טרם אני שב לגרד את גבו של טום. ולשמוע את הטפותיו הפוליטיות של ריקרדו.
א אמבריי לנצח New member 1/3/09 #26 ../images/Emo24.gifתודה רבה למר אורז אוקסלי../images/Emo43.gif תם האירוח, (תם הטקס) תודה רבה לטים שענה בסבלנות על כל השאלות. נקווה שיחזור לפורום גם בעתיד! לילה טוב ישראל!!
../images/Emo24.gifתודה רבה למר אורז אוקסלי../images/Emo43.gif תם האירוח, (תם הטקס) תודה רבה לטים שענה בסבלנות על כל השאלות. נקווה שיחזור לפורום גם בעתיד! לילה טוב ישראל!!
C Chrismakkah convert New member 1/3/09 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כל הכבוד לו על הטרחה! וכל הכבוד על הצבעתו החכמה בחוליה החלשה!
C Cling And Clatter New member 2/3/09 #36 חשבתי על שאלות, והייתי צריכה לצאת אז אמרתי לעצמי כשאחזור אכתוב אותן, ואז בדיוק הייתי בבית 5 דקות וזזתי למד"א
חשבתי על שאלות, והייתי צריכה לצאת אז אמרתי לעצמי כשאחזור אכתוב אותן, ואז בדיוק הייתי בבית 5 דקות וזזתי למד"א