אם הייתי יכולה לבחור לק אחד (!) כתום

danra

New member
נראה אחר לגמרי

אבל עדיין יפה. ולמה להצטלם ככה למה?...
אי אפשר לנקות קודם? מחריד.

3תיתי

New member
סליחה על השאלה (אני משתתפת סמוייה)

איך מנקים שלא יפגע הלאק? ואיך מונעים מריחה כזו?

lilo4

New member
כמה טיפים

קודם כל- מריחה נכונה. לפני שמורחים את הלק, חשוב להוריד חלק מהחומר על צוואר הבקבוקון (מבפנים, כמובן, כדי לא לאבד חומר) כדי שלא נמרח יותר מדי לק על הציפורניים. מומלץ להתחיל למרוח את הלק מילימטר מעל הנקודה בה הציפורן מתחברת לאצבע, כדי לא להגיע למצב כמו שרואים בתמונה
הטיפ הכי טוב שלי הוא למרוח לאט ובזהירות. אין טעם למהר- ועם הניסיון לומדים ומשתפרים. כשיש מריחות מעבר לציפורן, לדעתי הכי נוח לנקות בעזרת מקלוני אוזניים- טובלים את המקלון במסיר לק או אציטון ומנקים בעדינות מסביב לציפורן. בד"כ אני מחכה שהלק יתייבש, נכנסת להתקלח ורק אז מנקה עם מקלון- כי חלק מהמריחות האלה פשוט מתקלפות לבד באמבטיה וזה חוסך מאמץ
אימון כבר אמרתי?

3תיתי

New member
תודה רבה!!

היום מרחתי פעם ראשונה לק כהה על הידיים. (ברגליים אני מתפרעת חופשי). וזו מכה! כל הזמן אני רואה קילופצ'יקים קטנים בקצה הציפורן. זה מעצבן! אני מורחת נייל טק ומעל הלק (טופ ביוטי 186 סגול כהה).ומעל, שוב שכבת נייל טק (רק השקוף). אולי הסוג לא משובח. אני יודעת שלא, כי יכולת הכיסוי של הלק הזה לא משהו (של כל הצבעים שיש לי) אבל המחיר מאד מפתה ולא ידעתי שיש ערכות לקים מוקטנות במבחר צבעים. בקיצור, אני מוצאת את עצמי עושה כל הזמן תיקונים קטנים וזה מעצבן! זה היתרון של צבעים בהירים. קילופון פה ושם. מי רואה? יש לזה איזה פתרון קסמים? איך לכולן הלאק הכהה נראה מליון $ ורק אצלי צולע? (אגב, על אצבעות הרגליים זה נראה מעולה כמעט חודש)

marina4o

New member
LAVA LAMP של COLOR CLUB

אבל אני ארמה ואוסיף פה את כל הכתומים שיש לי
TANGERINE SCREAM של קולור קלאב - יפה אך מרגיש לי בהיר לעתים CHICA BOOM של אורלי - קרמי כתום.

Miss Laver

New member
Essie -Capri

בתמונה הוא נראה יותר אדום מבמציאות. לצערי מהרגע שעוברים את אמצע הבקבוק הוא מתחיל להראות יותר ויותר אדום.

danra

New member
../images/Emo45.gif מהמם. אחד האהובים עלי

מאיפה הבאת את האדום?...
הוא כתום בינוני.

Miss Laver

New member
עיוורון צבעים זמני?

אבל הוא באמת נהיה כהה יותר (מדי) לקראת הסוף

edenable

New member
יש לי רק 2 כתומים אז אין הרבה מה לבחור ../images/Emo13.gif

יש לי את "Sun kissed" של סאלי הנסן ואת "A good man-darin is hard to find" של OPI אז בין השניים שיש לי אני מעדיפה את OPI

Ultra marine

New member
אמרתי שיש מצב שארכוש אותו

לא אמרתי שארכוש עכשיו!
יש לי ברשימה גם את הלובו הילס שלך. בנתיים שניהם לא בוערים לי והאמת הכתום גם ככה מתאים לעונה חמה יותר.

danra

New member
אם רק שניים ברשימה מצבך טוב...

אפילו טוב מאוד!

Ultra marine

New member
כרגע יש לי 2...

אפשר לומר שסיימתי עם כל הלקים ה"ישנים" שחמדתי. הקולקציות החדשות כי שאמרתי הרבה יותר מידי פעמים, לא מעניינות אותי. אז יאללה, מחכה לקולקציות החגים
סביר שאז גם אבצע רכישה מרוכזת. אגב, יש לי 2 לקים של נו-פו שאני רוצה, אבל אין אותם במלאי ולא ברור מתי יהיה (אמרו לי להתקשר עוד חודש..
)

b o t t e n

New member
לי יש רק אחד כזה.

http://i764.photobucket.com/albums/xx281/shopstick168/lagirl/disco_73s.jpg L.A. girl Disco - Light Show הוא היחידי שמוגדר אצלי כתום. לא אפרסק, כתום!! לא מצאתי סווטשים שלו ברשת, ולי בטח שאין אחד. הצבע דיי דומה למה שנראה בבקבוק לשתי שכבות בצל. אגב, חברה נהדרת, עם מוצרים מעולים(פורמולה נוחה, נמרחת בקלות ובאחידות ומתייבשת בזריזות) ומחירים סבירים שחבל שלא מיובאת לארץ. אבל למזמינות מחו"ל- כדאי לנסות.

למעלה