חחחחח.. מצטערת לבאס אבל ממש לא
N Nira22 New member 11/5/05 #32 האם את האישה (ג'יין) המעצבנת שטרי היה איתה בקשר לאחר שהוא ומג נפרדו בעונה ה 2 ? * את השם שלה זכרתי רק אחרי שחיפשתי ולא מצאתי ואז הוא עלה בראש...
האם את האישה (ג'יין) המעצבנת שטרי היה איתה בקשר לאחר שהוא ומג נפרדו בעונה ה 2 ? * את השם שלה זכרתי רק אחרי שחיפשתי ולא מצאתי ואז הוא עלה בראש...
ח חלון לעולם New member 11/5/05 #33 חחחחחח...../images/Emo6.gif ידעתי שאת חושדת בה...חחחח.. וסתתיין על השליטה בפרקים ששייכים לכל עונה אבל... מצטערת לבאס אבל זו לא היא
חחחחחח...../images/Emo6.gif ידעתי שאת חושדת בה...חחחח.. וסתתיין על השליטה בפרקים ששייכים לכל עונה אבל... מצטערת לבאס אבל זו לא היא
ח חלון לעולם New member 11/5/05 #34 ../images/Emo115.gif רמז היה לי קטע ספציפי עם אחת מהדמויות.. אחת מהבנות
ח חלון לעולם New member 11/5/05 #36 ../images/Emo178.gif משערת שכן. ותעשי לי טובה...עזבי אותי מעונות, אני לא זוכרת מה היה בכל עונה ואני ממש לא בקיאה בזה כמוך.. ואם אני זוכרת נכון, לא הופעתי בעונה השלישית
../images/Emo178.gif משערת שכן. ותעשי לי טובה...עזבי אותי מעונות, אני לא זוכרת מה היה בכל עונה ואני ממש לא בקיאה בזה כמוך.. ואם אני זוכרת נכון, לא הופעתי בעונה השלישית
ח חלון לעולם New member 11/5/05 #38 מצטערת אבל ../images/Emo31.gif את צודקת.. כל הכבוד ויישר כוח שיחקת אותה, לא נכנעת ובסוף היצלחת כאות הוקרה אני מרשה לעצמי ללחוץ את ידך
מצטערת אבל ../images/Emo31.gif את צודקת.. כל הכבוד ויישר כוח שיחקת אותה, לא נכנעת ובסוף היצלחת כאות הוקרה אני מרשה לעצמי ללחוץ את ידך
ח חלון לעולם New member 12/5/05 #40 לא.. ונירה כבר גילתה את התשובה.. התכוונתי לאשתו של בריאן. חג עצמאות שמח