ברוכים הבאים לפורום הכי משפחתי בפרדס

nackan

New member
אפשר להצטרף??

מקבלת את ההזמנה מפורום הורים אחרי טיפולים אמא לגילי ב 5.5 ועידו בן חודשיים מתמודדת עם נושא "אחים ואחיות" לראשונה אך הבנאה גדולה

Nataly28

New member
הנה פורום שאני לא יכולה להשתתף בוא ../images/Emo9.gif

אני בת יחידה.....

בוודאי, איזו שאלה ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
יההה.... איזה מתוקים
. לאחיין שלי גם קוראים עידו, והוא בן שנתיים, וגם ממש לפני חודשיים נולדה לו אחות בשם ליאור
. אז איך גילי קיבלה את עידו, האח החדש שלה

מה זה קשור?

זה פורום"להיות אחים ואחיות" יש לך אח/אחות?אתה אוהב אותם?יש בעיה איתם? סתםרוצה לשתף אותנו? יופי!! תצטרף אלינו!

לא הבנת, יקירה שלי ../images/Emo13.gif

היא פוחדת שלא יהיה לה מקום (וכמובן, שהיא טועה) בגלל שהיא בת יחידה, ללא אחים.

בוודאי שאת יכולה להשתתף ../images/Emo24.gif

תוכלי לשתף אותנו באיך זה להיות בת יחידה, ולספר לנו מה היית עושה במקרים שיעלו לו היה לך אח/ות- הרי יש לך דימיון, לא
חבל לך על הזמן, את כבר תקועה איתנו פה
ברוכה הבאה לפורום

Nataly28

New member
איך זה להיות בת יחידה? עונה בכיף

אני אספר בכיף... להיות בת יחידה זה להיות הכל עבור ההורים שלך, להיות בת יחידה זה להיות המרכז אצל ההורים שלך, להיות בת יחידה זה לא בהכרח להיות מפונקת (לפחות אצלי אני השתדלתי לקחת כמה שפחות למרות שתמיד נתנו בלי בעיה.), להיות בת יחידה זה להביא את כל הנכדים להורים שלך, לדעת שכמה ילדים שאני אביא זה יהיה מספר הנכדים של ההורים שלי... (בנתיים הבאתי נכד אחד מקסים אבל היד עוד נטויה
) להיות בת יחידה זה מעט נטל רגשי, לדעת שאם אני לא אז אין עוד ילדים זה כיף ולא כיף יחד... אני דווקא הייתי רוצה לגדול עם אחים . המשך יום מקסים , ולתושבי שדרות ליבי איתכם!

והיית רוצה לגדל את אריאל בנך כילד יחיד

מתוך הכרות וניסיון במצב כזה
את מוזמנת לכתוב את תאריך היום הולדת שלך בשרשור ימי ההולדת- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=99054513

eris1515

New member
חחח שירי- איזה הודעה תקועה ../images/Emo6.gif

[ההודעה של היומולדת
]

Nataly28

New member
ממש ממש לא

אולי הוא כן היה רוצה להיות בן יחיד אבל אני לעולם לא אדע כי אני לא אתן לו הזדמנות להיות בן יחיד לאורך זמן...

happy00

New member
בדר"כ להורים שהם ילדים יחידים

שיש להם כמה ילדים, קשה יותר להתמודד עם המריבות בין הילדים שלהם. צרכים להיות מודעים לזה שזה חלק מהיותם אחים. ותמיד אפשר להתייעץ עם בעלי נסיון.

אני קוראת את ההודעה שלך

ובאין מילה אחרת לתאר את זה פשוט התרגשתי. היה לי ידיד שהוא ילד יחיד והוא נפטר ולראות את ההורים שלו היום כשאין להם מי שימשיך את השושלת, אין להם מי שיצחק בבית, שיביא להם נכדים, שישען עליהם, שהם ישענו עליו בבוא היום. זה נראה לי נטל אדיר להיות ילד יחיד. וכל הכבוד על זה שעמדת במשימה גם אם לא הייתה לך כל כך ברירה.

Nataly28

New member
תשמעי איזה הקצנה, למה להביא כזה סיפור טרגי???

רק בגלל הסיפור הטרגי הזה מרגשת אותך? לא יודעת אבל נראה שטיפה הגזמת בסיבתך להתרגש, לאבד ילד זה קשה בין אם הוא ילד יחיד או הוא ילד אחד מתוך 20 ילדים. זה עדיין לאבד ילד ואני מאחלת לך ולכולם מכל הלב שלא נדע מה זה ללא כל קשר לילד יחיד.

אני חושבת שלא הבנת אותי

התרגשתי ממה שכתבת בלי קשר לסיפור שלי, זה ריגש אותי איך ומה שכתבת. ולמה להביא סיפור כזה טראגי? כי זה חלק מהחיים ואני מצטערת שזה הרס לך את האופטימיות אבל אלה החים שלנו ונכון לאבד ילד זה הדבר הכי נוראי אם הוא ילד יחיד ואם הוא בן למשפחה מרובת ילדים אבל מה שכתבת העצים את התחושה שלילד יחיד יש מעין מחויבות שאין לילדים עם אחים.

eris1515

New member
אל תדאגי יש לנו מקום גם לילדים יחדים../images/Emo9.gif

בואי שתפי אותנו מה היתרונות ומה החסרונות בלהיות בת יחידה... אז... אפשר להגיד ברוכה הבאה?

למעלה