ברוכה הבאהיש לנו מקום בשפע איזה מקסימים
E eris1515 New member 20/5/07 #3 ברוכה הבאה../images/Emo13.gifיש לנו מקום בשפע../images/Emo9.gif איזה מקסימים
פ פרפרי אהבה New member 20/5/07 #9 ../images/Emo43.gifברוכים הבאים לפורום הכי משפחתי בפרדס../images/Emo9.gif
ד דללה New member 21/5/07 #24 הו, מגניב! סוף סוף מקום שאפשר להתבכיין על הצרות שהאחים הגדולים שלי עושים לי נעים מאוד, אני שני ויש לי שני אחים גדולים
הו, מגניב! סוף סוף מקום שאפשר להתבכיין על הצרות שהאחים הגדולים שלי עושים לי נעים מאוד, אני שני ויש לי שני אחים גדולים
ה האוקינוס השקט New member 21/5/07 #25 אהה את הקטנה? אז בטח עושים לך הרבה צרות אה?? את בהחלט מוזמנת לשתף ולחלוק איתנו.
פ פרפרי אהבה New member 21/5/07 #26 ברוכה הבאה שני ../images/Emo24.gif אני גם הכי קטנה ויש לי אחות ואח גדולים.
H happy00 New member 21/5/07 #29 אז הנה גם אני אני אמא ל- 2 ילדים קטנים - בן ובת. ובעצמי ילדת "סנדויץ" - יש לי אחות גדולה ואח צעיר ממני. לשלושתנו יש כבר ילדים.
אז הנה גם אני אני אמא ל- 2 ילדים קטנים - בן ובת. ובעצמי ילדת "סנדויץ" - יש לי אחות גדולה ואח צעיר ממני. לשלושתנו יש כבר ילדים.
ה האוקינוס השקט New member 22/5/07 #43 ברוכה הבאה גם אני ילדת סנדוויץ' ואני טוענת שהסנדוויצ'ים שולטים!
פ פרפרי אהבה New member 21/5/07 #37 ברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo9.gif איזה כיף שחזרו הותיקים ובאו גם חדשים- שמחה שעשיתי הרבה פרסום אתמול
ברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo9.gif איזה כיף שחזרו הותיקים ובאו גם חדשים- שמחה שעשיתי הרבה פרסום אתמול
ק קורות חיי New member 20/5/07 #12 איזה ילדים מתוקים. גם אני אמא ל2 ילדים - הבכורה ב כמעט 9 והצעיר בן שנתים וחצי.