אני לא אוהבת ת'פורום של גוד שארלוט... חולה על גוד שארלוט.. אבל רוב הפורום שם לא אוהבים את ג"ש... והם נשארים שם רק בגלל האנשים...ובגלל זה אחותי עזבה בגלל שאנשים נשארים רק בגלל האנשים.. וכל שנייה אומרים ש"ג מכוערים.. או שהמוזיקה שלהם פעם הייתה טובה ועכשיו לא.. מעצבנים !! לא כולם אבל בכל זאת...:\
פעם זאת הייתה התקופה שלהם...עכשיו אני שומעת אותם כש...לא זכור לי מתי פעם אחרונה ששמעתי אותם (חח) הם נהיו ממוסחרים (חסרי תקנה) מה קרה?! בובות, פרסומות לגיימבוי , מחברות, וכו' what the hell????? בכל מקרה אני אוהבת תשני דיסקים הראשונים שלהם בגלל זה אני שמה...
מה זה משנה לך..?? מה זה משנה אותם? אני עדיין לא מבינה אז מה אם הם פירסמו אז מה אם הם ממוסחרים זה לא קשור לשינוי שלהם במוזיקה...:\ תגידי מה שאת רוצה אני אוהבת אותך ככה.. ומי שלא אוהב אותם אז עדיף שלא יהיה בפורום וישמיץ את ג"ש.... כואבת לי הבטן
לפני כמה שבועות כל הפורום היה ריבים! והאנשים פה ממש ממש מגעילים... איכשו בימים האחרונים זה הצליח יותר להסתדר!! אבל אי אפשר להשוות את האנשים פה לאנשים בג"ש!!! זה שהם לא אוהבים את גוד שארלוט עכשיו זה לא אומר שאסור להם להיות שם!!! גם אני חושבת שפעם הם היו להקה הרבה יותר טובה...
לפחות שלא יקללו ויריבו עם אלה שכן אוהבים...וחוץ מזה כל הזמן הם אומרים כל מיני ביקורות מגעילות על ג"ש.. שיגידו מה שהם חושבים אבל לא כל הזמן בפורום של ג"ש...