המפגש-קצת יותר פרטים

../images/Emo106.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo57.gif../images/Emo41.gif

יתקיים ביום חמישי הקרוב,29.12.05 החל מהשעה:12:30, בעזריאלי.
מפגש כזה-שאתם יכולים להיות בטוחים שיהיה רק פעם אחת בחיים! מוזמנים לשרשר לכאן אם תגיעו למפגש
..
פרטים נוספים על המפגש אני אכתוב יותר מאוחר..

moton

New member
../images/Emo31.gif

השעה מוקדמת לי מידי אני לומד בבוקר

yaki123

New member
איזההה...ברור ש../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif..

ההורים שלי לא מסכימים לי לבוא לפורום טלנובלה בע''מ שאני שם מלא זמן כבר..אז לכאן אני יבוא
..

BARSASOS

New member
יייייייייייייששששששששששששששששששש

דיייייייייייייי איך אני שמחהההההההההאתם לא יודעיייייםםםםםםםםםם יוווווווווווווווווווו...ז החופש הכי טוב בעולםםםםםם (ואמנם גם הכי לחות , אבל נחייה =/ )!!!!!!!!! באה באה באה באהההההה

°°NaTaLi°°

New member
הדרי אני יעשה הכל כדי להגיע מבטיחה!

ואני רוצה משהו אני מקבלת... את זוכרת מה עשיתי ביום הולדת שלך כדי לראות אותך חח? כניראה שגם הפעם אני יקח את שירי איתי חח

SexyhiLa

New member
אממ

אני בשלבי שכנוע, חח הדרוששששש אני משתגעת לבוא! פשוט אף פעם לא יצאתי מחוץ לעיר |מסמיק| לבד :( מקווה שאני אבוא..... רוצה לראות את כולםםםםםםםםםםםםםם :)

../images/Emo43.gifהמפגש-קצת יותר פרטים../images/Emo8.gif../images/Emo73.gif

כנראה שהחג הזה,למרות הכל,באמת הביא לנו כמה נסים..
סופסוף יהיה מפגש פורום
מפגש הפורום הראשון שלנו יהיה הרבה יותר מיוחד ממה שאתם מסוגלים לדמיין..
הפרטים הכלליים
: תאריך:יום חמישי הקרוב,29.12.05 שעה:החל מ12:30 מקום:עזריאלי. כפי שרובכם יודעים,בדר"כ מפגשים נערכים ב"גג" [קומה שנייה של הקניון], במקרה והתנאים לא יהיו ממש סבירים [מזג אוויר למשל..]-נעבור למקום אחר,עזריאלי מספיק גדול בשביל שנמצא שם מקום..ואני אומרת זאת מנסיון.
יש סיכוי מאוד מאוד גדול שליאל תגיע למפגש.
מה להביא
-בראש ובראשונה,כמובן,את עצמכם ועם המון מצב רוח טוב!!![אם לא תגיעו איתו,הוא יגיע אליכם בעצמו..
], -רצוי שתביאו כסף..אוכל/שתייה,ובכלל-זה קניון..
-דפים/ספר זכרונות ועטים.. אם תרצו לכתוב/שיכתבו לכם זכרון מהמפגש..
-מצלמות. -אם יש לכם עוד דברים שאתם רוצים להביא-אתם מוזמנים.
אני מבקשת שכל מי שיגיע יוסיף את הסימן
,כדי שאדע בערך כמה אנשים יהיו במפגש..
בנוסף,רצוי שתצרו איתי קשר במסרים בנוגע לדרכי תקשורת ,כדי שתוכלו לאתר את הנוכחים במפגש...
במפגש יהיו המונמונמונמון ה-פ-ת-ע-ו-ת,שווה להגיע..
[אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני -ממש ממש- מתרגשת..]
מקווה לראותכם..

SexyhiLa

New member
../images/Emo127.gif

רוב הסיכויים שאני באה:) רוצה כבר לראות את כולם:)

SexyHilooshi

New member
../images/Emo69.gifבעע

היי, זאת SexyHila פשוט החלפתי כינוי. נמאס נמאס נמאס
מה עושים כשההורים כל כך עקשנים
התחננתיייי, מה לא עשיתי, הפכתי עולמות, והם פשוט לא מסכימים שאני אלך לבד או עם חברה. התקווה האחרונה היא בת דודה שלי
אם היא תסכים
אני באה. אם היא לא תסכים
אני יושבת ועושה שביתה ענקית בבית ולא מקשיבה לכלום. חהחהחה
טוב, אז אני מקווה שהכל יסתדר.

תקראו..

כמו ששמתם לב הכינוי שלי מקורי ביותר.. ובאמת אנלא ממש קשורה.. אני פה כדי לתמוך במנהלת הפורום שהיא במקרה החברה הכי טובה שלי כבר 10 שנים .. יש מצב ששמעתם עלי אני ספיר ואני באה מחר עם הדר לפגש של הפורום מקווה שתבואו גם ושתתמכו בהדרושלי =]

למעלה