וגם תביאי את מישלללל!!!יהיה כיף! [הקלאסית שלי.]
T the Girl of Love New member 28/12/05 #21 וגם תביאי את מישלללל!!!../images/Emo13.gifיהיה כיף! [הקלאסית שלי. ]
S SexyHilooshi New member 28/12/05 #22 אני באה../images/Emo15.gif חסר למי שלא תבוא משתוקקת כבר לראות את כולם אתן יכולות לתת לי במסר אישי את הפלאפונים שלכן (אם אתן רוצות) רק למקרה שהדר לא תענה לי או משהו כזה? תודה מתוקותתתתתת אה, ולמקרה שיש פה בנים, סורי שאני מדברת בלשון נקבה, חיחיחי תבואו כולםםםםםם אוהבת, הילה
אני באה../images/Emo15.gif חסר למי שלא תבוא משתוקקת כבר לראות את כולם אתן יכולות לתת לי במסר אישי את הפלאפונים שלכן (אם אתן רוצות) רק למקרה שהדר לא תענה לי או משהו כזה? תודה מתוקותתתתתת אה, ולמקרה שיש פה בנים, סורי שאני מדברת בלשון נקבה, חיחיחי תבואו כולםםםםםם אוהבת, הילה
T the Girl of Love New member 28/12/05 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מתה לראותותך כברר! ואל תדאגי,כולם פה יכולים להעיד שאני מספיק אחראית בשביל לענות לפלאפונים.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מתה לראותותך כברר! ואל תדאגי,כולם פה יכולים להעיד שאני מספיק אחראית בשביל לענות לפלאפונים.