הפעם זה קורה- מפגש פורום

../images/Emo43.gif הפעם זה קורה- מפגש פורום ../images/Emo43.gif

חברות יקרות- הפעם מפגש פורום אמיתי
לאור ההיענות הגבוהה בניסיונות הקודמים, הפעם החלטתי להרים את מפגש הפורום בעצמי- וזה חד פעמי כרגע, ככל הנראה לא יחזור על עצמו בעתיד הקרוב, קחו את זה כמשהו ייחודי, ולא כמשהו שיכול לקרות גם בשבוע הבא או בשבוע שאחריו (אי אפשר להזיז את המפגש) והשקיעו את על המאמצים להגיע, כי יהיה מפגש סוף הדרך!!! יום רביעי הבא, 28 לאפריל, בשעה 8 עד 9 וחצי אימון בהדר יוסף וב-9 וחצי עד 10 יושבים בבית קפה שבהדר יוסף,
הפתעות שוות, מטעם תפוז (הפעם באמת!!!) יחולקו לכל בנות הפורום שיגיעו
* ניתן גם להגיע רק לבית קפה, בלי האימון

Tammie

New member
גם אני אהיה שם!

למי שמתכננת להגיע גם לאימון -הוא עולה 40 ש"ח. רק כדי שתהיו מודעות :)

orelushg

New member
יאייי איזה כיף!!!! סופסוף!!!! ברור שאני באה!!

נראלי גםנעממה תבוא
ברור שבאים גם לאימון - זה כל הכייף

מסכנה, יש לה בעיה:

היא פשוט לא יודעת את סידור העבודה של בעלה באותו יום: אם הוא עובד באותו ערב- היא לא תבוא אם הוא לא עובד באותו ערב- היא לא תבוא

אמא לה3

New member
אוקיי, נעלבתי נועה...

אוף, את פשוט לא מבינה כמה זה קשה, דוקא ימי רביעי שבהם אני עובדת גם בתיכון וגם בחוגים אחרי זה...אני פשוט מותשת בסוף היום, ואז אני מגיעה הבייתה, יושבת עם הגדולה ומשכנעת אותה כמה חשוב להתכונן למבחן ענק באנגלית...כמובן שהיא לא מספיקה כלום...ואז גם לשכנע את הילד שרצוי להתקלח יום יום וגם ללבוש פיג'מה, ולא, טרנינג של בית ספר הוא לא פיג'מה...אה כן, ואז נשארת הקטנה, היא בשלב של פיקסו ולכי תשכנעי אותה שקיר זה לא משטח עבודה.....ואח"כ לשטוף את השירותים כי הקטנה עשתה פיפי...ליד.....וארוחת ערב ולישון...בקיצור, אין לי ממש חיים!!!!! אז תביני שאני מאוד רוצה להגיע ולפגוש את כולן אבל....הכל תלוי במשמרת של בעלי. עכשיו תבקשי סליחה.

סליחה

אז למעשה כדי שתבואי, אנחנו צריכים לדאוג שבעלך לא יילך לעבודה, שהגדולה תתכונן למבחן, שהילד יתקלח וילבש פיג'מה, ושהקטנה תעשה פיפי בתוך השירותים. ואני לתומי חשבתי שהשאלה אם לא תבואי או לא תבואי תלויה רק בבעלך, אבל לא, זה תלוי גם בשלושת ילדייך הדעתניים בפני עצמם

אמא לה3

New member
בהחלט!!!!

אבל אם תשכנעי את הקטנה לעשות בתוך השירותים זה יהיה נפלא!!!!! נ.ב., בעלי מאחל: " בקרוב אצלך" באהבה
ממני, שמרגישה כמו
עייף בסוף היום

אמא לה3

New member
לא ! חלילה!

היא מאוד משתדלת להספיק להגיע בזמן לאסלה...אבל לא תמיד זה יוצא..... לא נורא, היא תגדל...

Tammie

New member
עכשיו זה נשמע יותר הגיוני

מהתגובה שלך לנועה זה היה נשמע שזה מכוון :) ילדים תמיד גדלים בסוף, ואז מצטערים על זה ;)

Xx ofek xX

New member
../images/Emo31.gifלא באה בסוף../images/Emo10.gif

ההורים שלי לא מסכימים לי לנסוע ברכבת לבד בלילה אבל הם גם לא מסכימים להסיע אותי כי יש בצפר ועבודה יום אחר כך:-\

לא נורא

האמת שרציתי לעשות את המפגש יותר מוקדם, אבל רציתי שזה יסתדר עם אימון בהדר יוסף אז לא הייתה ברירה...

רגע, אופק- אולי עכשיו את כן יכולה?

העברנו את המפגש לשעה 7. (האימון שלאחר מכן הוא לא חובה)

Xx ofek xX

New member
כןןן אני יכולה!../images/Emo6.gif

אני יבוא גם לאימון אבל כנראה שאני ילך לפני שהוא ייגמר

נראה לי שאני לא באה לאימון

אני ככל הנראה באה רק לבית קפה ולא ממשיכה לאימון

למעלה