הפעם זה קורה- מפגש פורום

daksha2

New member
לבוא, או לא לבוא - זאת השאלה!

העניין הוא שכדי להגיע להדר יוסף בשמונה אני כנראה אצטרך לצאת מוקדם יותר מהאימון שלי (יש לי אימון מ3 עד 6 וחצי באותו יום :\). 40 דקות באוטובוס, חצי שעה ברכבת, ואלוהים יודע איך מגיעים מהרכבת להדר יוסף. עצות, מישהי?

נעממהה

New member
מהרכבת להדר יוסף..

זה בערך רבע שעה בהליכה מהירה, עשינו את זה כמה פעמים.. רוב הזמן פשוט הולכים ישר. בקשר ללהפסיד אימון, את יכולה לראות את זה ככה שבמקום זה יש לך אימון אחר, שעה וחצי...

מאיפה את מגיעה?

40 דק' באוטובוס ועוד *חצי* שעה ברכבת? אכן מהרכבת להדר יוסף זה לא בעיה, אפשר ברגל ואפשר אולי גם לאסוף אותך מהרכבת אם קובעים מראש, ואולי אפילו ממקום אחר יותר נוח. אבל לדעתי- זה שווה את זה! אירוע חד פעמי

orelushg

New member
נועה- יש לי שאלה אליך...

יש מצב שהמפגש יהיה לפני האימון ולא אחרי??? פשוט זה יצא לי שיא המאוחר עד שאני אגיע הביתה וגם אני מרחמת על אבא שלי שמחכה לי בזמן של האימון שהוא יצטרך לחכות עוד זמן. גם ככה הוא עושה לי טובה ומחכה לי בסוף העבודה עד שאני אגיע אליו- לבילינסון ואז הוא לוקח אותי להדר יוסף לאימון ומחכה לי עד שאני אגמור. ואין לי כ``כ דרך אחרת להגיע הביתה אם לא אבא שלי... וואי זה יצא ארוך... מצטערת על החפירה... שיהיה לילה טוב/tapuzforum/images/Emo13.gif

orelushg

New member
ברור/tapuzforum/images/Emo13.gif אבל נדבר כבר בהמשך...

בהצלחה לנו מחר!!! חחח...

האמת שגם לי מתאים

נראה לי הרבה יותר מתאים לקיים את המפגש בשעה מוקדמת יותר, אבל מצד שני, האם אתן מסוגלות לשבת בבית קפה ולאכול ולשתות ומיד לאחר מכן להיכנס לאימון?

orelushg

New member
זה לא כזה בעיה...

פשוט לא אוכלים הרבה... רק שותים או משו... גם ככה הקטע זה לא האוכל זה המפגש של כולנו יחד... /tapuzforum/images/Emo13.gif קיצר אז באיזו שעה בערך נפגשים?

Tammie

New member
רק בקשה אחת- אני באה מירושלים

אז לא מוקדם יותר מדי... מה אתן אומרות על שבע? זה ייתן לנו שעה לשבת ולדבר לפני האימון

orelushg

New member
מבחינתי - מצויין ../images/Emo13.gif אבל...

אבל מה לגביי השאר?????

קבענו לשעה 7

יופי, אז ניפגש בשבע בבית קפה! גם אם מישהי תרצה לאכול ולשתות אז יהיה לה מספיק זמן עד האימון ב-8. אבל עכשיו - בלי תירוצים! כי עכשיו יש לי גם הפתעות נוספות בשבילכן, לא רק מתפוז, אלא משהו שקשור להתעמלות שאתן ממש תאהבו (משהו בלעדי שאין לכן, ולא יהיה לאף אחת שהיא לא מהפורום) !

orelushg

New member
אוווו נועה/tapuzforum/images/Emo13.gif

איזה משקיענית /tapuzforum/images/Emo6.gif וואי אני כבר מתה לפגוש את כולן/tapuzforum/images/Emo13.gif אבל יכול להיות שאני טיפה אאחר... אני מקוה מאוד שלא...

נטע104

New member
..

אוווח עד שזה ביום שאין לי אימון!! נחשו מה אני דווקא כן אני מדריכה באותו יום!! לא בא לי לפספס את זה.. נראה מה נעשהה..

Tammie

New member
נטע את חייבת לבוא!

ואני יכולה לקחת אותך והכל... אנחנו צריכות לסדר משהו!

Xx ofek xX

New member
אז.... איפה זה הדר יוסף בכלל?../images/Emo6.gif

מישהי יודעת כתובת מדויקת? [כנראה אני יגיע עם GPS]

Xx ofek xX

New member
תודה אבל אני צריכה משהו יותר מדויק

מישהי יודעת כתובת או משהו? איך זה בנוי בכלל זה שכונה הדר יוסף או שזה בניין שקוראים לו הדר יוסף?
אני ממש לא יודעת איפה זה.......

למעלה