תודה רבהP=
R Reverse This Curse New member 25/2/11 #22 דובי שלי מנהלת ^_^ כמו שנאמר כאן כבר - קולולולולולולו!!! יפע לך כחול
X XoLilMissLolaoX New member 25/2/11 #23 חמודדדדדדדדדדדדדדדי!! P= קולולולולוש* אני מבקשת חחחחחחחח אויייש די תמשיכי! LOL אני צריכה להתרגל להיות כחלחלה
חמודדדדדדדדדדדדדדדי!! P= קולולולולוש* אני מבקשת חחחחחחחח אויייש די תמשיכי! LOL אני צריכה להתרגל להיות כחלחלה
R Reverse This Curse New member 25/2/11 #24 למה כל חיים שלך לא הייתי כחולה?! XD מה קרה לפסיכולגית המינית או משהו כזה?! שיט,ללולולולולוש* מיי מייסטיק נו מה את אומרת תהפכי אותי לאדמדמה ?*מי צריך פרוטקציות שיש קשרים*
למה כל חיים שלך לא הייתי כחולה?! XD מה קרה לפסיכולגית המינית או משהו כזה?! שיט,ללולולולולוש* מיי מייסטיק נו מה את אומרת תהפכי אותי לאדמדמה ?*מי צריך פרוטקציות שיש קשרים*
X XoLilMissLolaoX New member 25/2/11 #26 לא בשלך בשלה חחחחח ../images/Emo6.gif ככה היא תמיד אומרת שתמשיך ככה חחחחחחחחחחח
R Reverse This Curse New member 25/2/11 #29 תאמת שהרגשתי כאילו אני שוברת לה ת'מילה אם אני ישים "ש" אז הלכתי איתה איזה כייף זה לקרוא הודעות של אחרים! התגעגעתי לזה!
תאמת שהרגשתי כאילו אני שוברת לה ת'מילה אם אני ישים "ש" אז הלכתי איתה איזה כייף זה לקרוא הודעות של אחרים! התגעגעתי לזה!
X XoLilMissLolaoX New member 25/2/11 #27 חחחחחחח ../images/Emo6.gif מסוג אחר...LOL חשפת את האולטריגו שלי...תתביישי!! אמממ תשמעי את צריכה להתאמץ קצת יותר בשביל להיות אדמדה...איפ יו נואו וואט איי מין
חחחחחחח ../images/Emo6.gif מסוג אחר...LOL חשפת את האולטריגו שלי...תתביישי!! אמממ תשמעי את צריכה להתאמץ קצת יותר בשביל להיות אדמדה...איפ יו נואו וואט איי מין
R Reverse This Curse New member 25/2/11 #28 הזמנתי אותך כבר לעלות עלי לקפה ../images/Emo269.gif ממתי יש פה יעני ? קיצ את סירבת לי בתוקף!
X XoLilMissLolaoX New member 25/2/11 #30 איי נואו אבל זה קצת מסובך כשאת במרחק שעתיים וחצי נסיעה מפה.... למרות שאני מאוד מאוד רוצה! אמממ מאז ששהוסיפו אייקונים חדשים LOL רוצה להיות אדומה תכתבי פה....
איי נואו אבל זה קצת מסובך כשאת במרחק שעתיים וחצי נסיעה מפה.... למרות שאני מאוד מאוד רוצה! אמממ מאז ששהוסיפו אייקונים חדשים LOL רוצה להיות אדומה תכתבי פה....
R Reverse This Curse New member 25/2/11 #32 איי נגעת בנקודה רגישה.../images/Emo10.gif למה?!?! אני רוצה ביום שלישיייייייייייי למההההההההההההההההההההההה?!?!!?!? I THINK I WILL START TO BE HERE MORE BTW YOU LOOK SO LOVELY TODAY!
איי נגעת בנקודה רגישה.../images/Emo10.gif למה?!?! אני רוצה ביום שלישיייייייייייי למההההההההההההההההההההההה?!?!!?!? I THINK I WILL START TO BE HERE MORE BTW YOU LOOK SO LOVELY TODAY!
X XoLilMissLolaoX New member 26/2/11 #33 זו נק רגישה שלי גם יו נואו../images/Emo10.gif גם אני רוצה שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה תכננתי לעזאזל....עד שיש לי חופש!! את מוזמנת להשאר! חחחחחחחחחחחחחחחחח יו טו מיי דארלינג!
זו נק רגישה שלי גם יו נואו../images/Emo10.gif גם אני רוצה שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה תכננתי לעזאזל....עד שיש לי חופש!! את מוזמנת להשאר! חחחחחחחחחחחחחחחחח יו טו מיי דארלינג!
R Reverse This Curse New member 26/2/11 #34 עכשיו אולי אני יבוא חעחע ../images/Emo3.gif חהחה נתכנן עכשיו שוב P: