אני... היתכוונתי ל.. דפנה ארמוני... לבשה היום..גינה וורודה..
מ מיק101 New member 17/6/11 #65 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
ר רגע רק רגע Active member 17/6/11 #68 איזו מגיבה סדרתית את... איף ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ב בוףברכה New member 17/6/11 #71 תיכף....... ~~~~~~~~~../images/Emo60.gif.... שבי...יגיע....עם..ה .......,... ויקרא אותך לסדר.... .... התראה אחרונה... אחרת...את... עפה...
תיכף....... ~~~~~~~~~../images/Emo60.gif.... שבי...יגיע....עם..ה .......,... ויקרא אותך לסדר.... .... התראה אחרונה... אחרת...את... עפה...
ר רגע רק רגע Active member 17/6/11 #72 ../images/Emo22.gif וה- ../images/Emo30.gif... מגיעים אחרי ה- ( )( )
ב בלה קאלן New member 17/6/11 #73 אממ...במטותא ממך, מיקמיק לא יכולה לעוף ולהשאיר אותי לבד, היא יודעת שאני לא מסתדרת לבד... אני הרי בדיליי כל הזמן ורק היא ועוד מעטים פה יודעים את זה....
אממ...במטותא ממך, מיקמיק לא יכולה לעוף ולהשאיר אותי לבד, היא יודעת שאני לא מסתדרת לבד... אני הרי בדיליי כל הזמן ורק היא ועוד מעטים פה יודעים את זה....
ר רגע רק רגע Active member 17/6/11 #78 לא יכלה להשאיר לך נעץ שניים SPARE? מזל שיש ת' שלך שיצילו ת'מצב