יאפפ יכול להיות שיש באתר שלו תראיון.. אבל לא הפסדת היא לא ענתה על השאלות היותר מעניינות...
ל ליןןןןן New member 5/4/06 #28 יאפפ../images/Emo45.gif יכול להיות שיש באתר שלו תראיון.. אבל לא הפסדת היא לא ענתה על השאלות היותר מעניינות...
יאפפ../images/Emo45.gif יכול להיות שיש באתר שלו תראיון.. אבל לא הפסדת היא לא ענתה על השאלות היותר מעניינות...
E EvaNofit New member 5/4/06 #31 בדקתי ובאתר יש רק תקטעים עם רותם אבהוב והשנייה...... חבל..... ננסה אח"כ לבדוק אם יש באתרים עליה תראיון. ומה זה שווה אם היא באה ולא עונה על מה שחשוב.....? אחחחח...... אה ולא ענית לי אם את צילמת את התמונות
בדקתי ובאתר יש רק תקטעים עם רותם אבהוב והשנייה...... חבל..... ננסה אח"כ לבדוק אם יש באתרים עליה תראיון. ומה זה שווה אם היא באה ולא עונה על מה שחשוב.....? אחחחח...... אה ולא ענית לי אם את צילמת את התמונות
ל ליןןןןן New member 5/4/06 #33 כן אני, רשמתי לך למעלה "יאפ" בעסה שאין באתר שלו... אבל עוד פעם, היא לא גילתה יותר מידי...
ג גילי1002 New member 27/3/06 #8 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif יווווו איך התגעגעתי