לפני צאתי לחופשה זה מה שמצאתי

88hentai88

New member
עם כל אתר כזה שאני רואה

אני ממש מרביצה לעצמי שאין לי אתר כזה שמוכר את הדברים שלי... אוסף אתרים מעניין ומוצלח תודה רבה איריס וחופשה נעימה מאוד שתהיה לך =)

דניאל 116

New member
יוצאת לחופשה ומשאירה לנו עבודה!

מאחלת חופשה נעימה, וכייפית, אבל גם מנוחה, בהחלט מגיע לך!

iris3111

New member
דניאל מה חשבת? שלא אשאיר לכן שעורי

בית? ואיך אפשר? יש צורך למלא מצברים בשני הכיוונים.... חה חה חה. באתרים שנתתי יש הרבה מה ליראות צריך סבלנות ליפתוח כל נושא וכל דף אז שיהיה לכן בהצלחה.

רבקה6

New member
תגידי לי באיזה חדר אתם...אני אשאיר

לך עיתון בקבלה... אני מחלקת עיתונים (כן..עדיין. למרות החזרה להייטק) וחלק מהקו שלי הוא מלון חוות הברון.... יהיה לכם כיף שם. בטוח. ואם תרצי המלצות על מקומות טובים לאכול... ר/

iris3111

New member
תודה רבקה'לה אנחנו נהיה בדירה של

אלקטרה. מס' הדירה 807. נהיה שם מיום א' הקרוב עד יום ה' ו.... כמובן אשמח להכיר אותך לא רק וירטואלית. את המקום אנחנו מכירים היטב אנו מתארחים שם כבר כמה שנים. גם את האזור חקרנו אבל תמיד אשמח לקבל עוד טיפים. וכמובן שאלת השאלות האם יש חנות שווה ל...צמר?
באזור?

רבקה6

New member
את דורכת עלי...במקומות כואבים!

החנות השווה הקרובה היא..... בירושלים. יש משהו דל כאן בפרדס חנה ובחדרה. אבל אין משהו משמעותי. לגבי מקומות שווים לאוכל...בזה אני טובה... תנסו פעם לאכול בפיק"א (בפרדס חנה) או בשמבלה (גם כן כאן אצלנו...אוכל טבעי, מ-עו-לה!( ואולי ניפגש לקפה של ערב...בלי הדרדסים. צפי לעיתון בוקר עם הקפה...(מחר אני לא אניח...אבל ביום שני כבר כן) ר/

iris3111

New member
../images/Emo24.gifסליחה לא התכוונתי לדרוך על

יבלות. אני פשוט חשבתי שלא חרשתי טוב את האזור
ואולי לך יש טיפים. בכל אופן אני באה מצויידת מהביתעם פרוייקטים שצריכים סיומות..... אם את צריכה משהו מהאזור אצלנו אשמח להביא.

מדגימה

New member
מי שלא תראה את הסריגים האלה../images/Emo24.gif

לא תראה סריגים מיוחדים מימיה זה פשוט מדהים איך עושים דברים שכאלה, אין ס ו ף ליצירה

מדגימה

New member
לא תפס את מה שרציתי

תנסו להכנס זה האתר שאיריס העלתה פשוט מדהים

tatia

New member
את מתכוונת לעבודת תלאים? סריגת

תלאים בכל מיני צורות?

למעלה