לפני צאתי לחופשה זה מה שמצאתי

tatia

New member
אני סרגתי בטכניקה הזאת..

אפודה וחולצת כפתורים לבן שלי(הם כבר לא אצלי ולצערי נשארה לי רק תמונה ביכות גרוע של חולצה. ואפודה לאמא שלי וחולצה בשבילי, החולצה הזאת הייתה הפרויקט הכי ארוך שלי הייה לי 2 כדורי צמר מכל צבע.., כמעט שנה אני סרגתי אותה(הייתי מתעצבנת וזורקת אותה בארון, ואחרי חודש הייתי חוזרת עלה..:)) למרות הכל אני נורה אוהבת אותה..היא מאוד מיוחד .. הסריגים המיוחדים האלו, שבאתר המציא וסרג גבר בשם - חורסט שולץ אחד הספרים של הגבר זה(שמציג את הסריגה זאת) יש לי ברוסית, תירגום והוצאה לאור של בורדה..

מדגימה

New member
באמת!!!!!!!!!! את עשית את זה

והבורדה עדיין אצלך? אני אשמח אם תעלי לפורום תמונה עם תרגום של חתחכה, אם הבמתי נכון זה הולך כמו בריבועים חתיכות ואז ליבר למה שרוצים. כבר אמרתי שאת דולההההההההההההההההההההההההההה מהחיים, רוצה מאוד לפגוש את הנשמה הנעלה הזו שעוזרת תמיד ועונה תמיד , לכווווווווווווווווווולם טטיה את בן אדם עם נשמה גבוהה זה בטיח תודה לך יקירה

מדגימה

New member
מנסה לסרוג לעצמי חולצת גופיה

שתהיה ארוכה כדי שתכסה את אגן הים התיכון, התחלתי לסרוג ריבועים ואח,כ אחבר לגופיה ,האם זה בסדר מה שאני עושה?

tatia

New member
קשה להגיד, צריך לראות ,, מה

שכן, אולי אל תעשי ריבועים גדולים , זה יגדיל לא רק " אגן התיכון" :)))

tatia

New member
זה הספר שלו, יש לי אותו ברוסית

לפי הספר הזה למדתי את הטכניקה וסרגתי את הדברים

מדגימה

New member
טטיה חשבתי ששכחת לשים את הספר

אני לא רואה אותו אבל לפי התגובות כנראה רק אני לא רואה אותו, איך נכנסים לראות את הספר, אני לא רואה שום קישור תודה

tatia

New member
שחכתי להוסיף , שפה בארץ

אני קניתי אותו ב- 80ש'ח לפני 6-7 שנים(ברוסית) מעניין כמה זה עולה עכשיו...

מדגימה

New member
תודה טטיה

אבל כל מאמץ שעשיתי לא הצלחתי להכנס ולדפדף בתוך הספר,

tatia

New member
זה אתר למכירה, אי אפשר להיכנס

ודפדפף בתוך ספר

פרפרית 4

New member
היא נעזרת במכונת סריגה, במחשב ובציו

רים כדי ליצור דברים מדהימים.

פרפרית 4

New member
יש בצד שמאל של עמוד הבית, טור

של עמודים (תגיות) כל לחיצה על אחד מהם מעביר אותך לנושא שלחצת. ולבסוף אם רוצים אפשר להרשם ולענות לה.

ליאתו

New member
ממש תודה, נורא יפה!

מכיוון שאני ב"שוונג" של שמיכות לתינוקות (כי החברות שלי בשוונג של לידות...), הוספתי אף אני למועדפים.

למעלה