מזמינה אתכם לפסטיבל סאנדנס!

../images/Emo43.gif מזמינה אתכם לפסטיבל סאנדנס!

היכונו ל-11 שעות של שכרון חושים ומוזיקה אלקטרונית עם הדיג´ייז המובילים בארץ ובעולם בפסטיבל סאנדנס יתקיים ב-13.9.07 בחוף ניצנים. בין הדי ג´ייז שישתתפו: Armin Van Buuren Skazi Offer Nissim Astrix Jarrell Blake רוצים להיות באירוע החם של ראש השנה? ענו על שתי השאלות הבאות ואולי תזכו! כמה אלבומים הוציא האמן ASTRIX עד כה? 4 1 2 3 לאיזה מקום ב2006 הגיע עופר ניסים ברשימת 100 הדי.ג´ייז המובילים בעולם של המגזין די.ג´יי מאג? 3 14 29 81 את התשובות יש לשלוח במסר בלבד לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע". ניתן לשלוח תשובות עד ה-10.09. מסר אישי יישלח לזוכים. לתקנון התחרות בהצלחה

פעם ראשונה ../images/Emo121.gif

סתם כי משעמם פה -שאלון (ממש) קצרצר איך הכרתי את דה יוזד: השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: הקליפ הראשון שראיתי: הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: תמונה: אממ זה יהיה נחמד אם תשימו את התמונה האהובה שלכם של דה יוזד-באיך הם נראו כשהתחלת לשמוע אותם בפעם הראשונה- כאילו אם שמעתם אותם בפעם הראשונה בדיסק השלישי שימו תמונה של ברט עם שיער בלונדי/תמונה עם דן/קווין עם שיער חום ..הדיסק הראשון תמונה עם -ברט עם שיער שחור /ברנדון/קווין מחומצן (רק ג'ף לא השתתנה)... מקווה שדי הבנתם :/

furfur23

New member
../images/Emo108.gifממ..

איך הכרתי את דה יוזד:דרך ידיד השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי:eek:n my own
הקליפ הראשון שראיתי:דה טייסט אוף אינק הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי:^ תמונה:ממ..לא זוכרת>< אממ זה יהיה נחמד אם תשימו את התמונה האהובה שלכם של דה יוזד-באיך הם נראו כשהתחלת לשמוע אותם בפעם הראשונה-אין לי כחXDDD כאילו אם שמעתם אותם בפעם הראשונה בדיסק השלישי שימו תמונה של ברט עם שיער בלונדי/תמונה עם דן/קווין עם שיער חום ..הדיסק הראשון תמונה עם -ברט עם שיער שחור /ברנדון/קווין מחומצן (רק ג'ף לא השתתנה)... מקווה שדי הבנתם :/ אבל אבל אבל אין לי כח לשים תמונה אז...טוב נו אני אשים תמונה של קווין

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

איך הכרתי את דה יוזד: חברה שלחה לי את כל אינלאב אנד דאת' השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: Take It Away הקליפ הראשון שראיתי: הקליפ של אול ד'אט אייב גוט. הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: הפעלולים של ג'אפה נראהלי.. תמונה: אין לי תמונות שלהם על המחשב X:

Rose131

New member
רר

איך הכרתי את דה יוזד:אממ.. לאדעת
אמרו לי שהם טובים
השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי:אממ.. take it away נראה לי הקליפ הראשון שראיתי:המממ...
take it away נראה לי. או all that i've got? הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי:נו לאדעת
תמונה:אין לי כוח

Let it Bleed

New member
אוקיי../images/Emo217.gif

איך הכרתי את דה יוזד: פעם כשהיה M|2 דולר ביל עם MCR ודה יוזד והיו חורשים עליו בטלוויזיה ראיתי והורדתי שירים השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי:אול דאת' אייב גוט הקליפ הראשון שראיתי:כנ"ל הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: הוטקוצ'ור!!1 תמונה:לא יודעת.. בטח משהו עם MCR גם אממ זה יהיה נחמד אם תשימו את התמונה האהובה שלכם של דה יוזד-באיך הם נראו כשהתחלת לשמוע אותם בפעם הראשונה-כאילו אם שמעתם אותם בפעם הראשונה בדיסק השלישי שימו תמונה של ברט עם שיער בלונדי/תמונה עם דן/קווין עם שיער חום ..הדיסק הראשון תמונה עם -ברט עם שיער שחור /ברנדון/קווין מחומצן (רק ג'ף לא השתתנה)... מקווה שדי הבנתם :/" נו תראו את הM|2 דולר ביל ><"

חחח את לא מבינה מה אני ומישל עושות מזהXDDD

+
זה אפילו היה בחתימה שלי פעם
[ציטוט מזה
, באמת, זה היה כ"כ מצחיק, ועוד בתקופה שג'רארד לא היה נוד
]

לאלא! מאוחר מדי!../images/Emo175.gif

ליבי כבר נפתח ונשבר לחתיכות קטנטנות!!!11 |בכיתמרורים|

DesertSky

New member
אוקיי

איך הכרתי את דה יוזד: מהדי וי די של MCR,חחח השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי:on my own או all that ive got , לא בדיוק זוכרת..אחד מאלה הקליפ הראשון שראיתי: all that ive got הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: אממ אין לי כח לחפש את הקישור אבל זה היה ראיון ממש ישן עם ברט וקווין,נראה לי קצת אחרי שיצא הדיסק הראשון או משהו כזה תמונה: אממ זה יהיה נחמד אם תשימו את התמונה האהובה שלכם של דה יוזד-באיך הם נראו כשהתחלת לשמוע אותם בפעם הראשונה- אני לא זוכרת איך הם נראו כשממש התחלתי לשמוע כי זה היה בהדרגה כזה.. כאילו אם שמעתם אותם בפעם הראשונה בדיסק השלישי שימו תמונה של ברט עם שיער בלונדי/תמונה עם דן/קווין עם שיער חום ..הדיסק הראשון תמונה עם -ברט עם שיער שחור /ברנדון/קווין מחומצן (רק ג'ף לא השתתנה)... מקווה שדי הבנתם :/

GD ROCKS

New member
קיי אני ^^

איך הכרתי את דה יוזד: דרך מייכימקל אני מניחה. משהו כזה.. לא זוכרת זה היה לפני מלא זמן. השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: האמ.. Take It Way נדמה לי.. הקליפ הראשון שראיתי: All That I've Got הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: (והיחידי) אוט קאצור. עם גרארדXD תמונה: אין לי תמונות שלהם על המחשב למען האמת, אבל אם היה אז זאת הייתה בטח תמונה מהתקופה הישנה עם ברנדון.

פעם ראשונה.......

איך הכרתי את דה יוזד:ברדיו און-ליין "פנדורה" בתחנה של "Taking Back Sunday כבר אין גישה לאתר הזה הוא פועל עכשיו רק בארה"ב ...חבל הכרתי הרבה להקות ככה השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: A Box Full of Sharp Objects הקליפ הראשון שראיתי:Taste of Ink הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי:אממ הראיון באוסטרליה עם אישה בתחפושת תמונה:אמממ אני זוכרת שראיתי את התמונה הזאת של ברנדן באיזה אתר על קעקועים ופירסינגים לפני בכלל שהכרתי את דה יוזד-ככה שאפשר לומר שזאת התמונה הראשונה שלהם שראיתי

Lintu666

New member
ידיד שלי עשה לא מזמן

ואמר שזה ממש לא כואב יואו איך אני מתה לעשות אבל זה יהיה אצלי יותר מדי כבר

למעלה