מזמינה אתכם לפסטיבל סאנדנס!

אממ אם הייתי במקומו הייתי מתחרטת

עדיין לא הבנתי אם הוא עזב או שהעיפו אותו ולמה....

O L g i T

New member
אני לא הייתי מתחרטת

זה לא שהוא ילד שמעריץ תלהקה וקיעקע תשם שלה זאת היתה הלהקה שלו, זה מסמל תקופה מסויימת בחיים שלו, זה מסמל הרבה מאוד דברים בשבילו אני מאמינה.

Noa Tsror

New member
ממ

חוצמזה קעקועים בתוך הפה ממילא נותים לדהות אחרי תקופה מסויימת חחח

עונה ../images/Emo13.gif

איך הכרתי את דה יוזד: האמת שזה סיפור די מפגר. בכיתה ח' נורא אהבתי את סימפל פלאן, במיוחד את הבאסיסט דייויד.. ודייויד תמיד הסתובב עם צמיד של דה יוזד ושם חולצות שלהם בלהקה. אז יום אחד החלטתי להוריד שיר אחד שלהם כדי לדעת מי אלה, ו...התאהבתי.
השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: Blue & Yellow הקליפ הראשון שראיתי: הקליפ של בלו & ילו הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: כנ"ל תמונה: הם כאלה חמודים
זה נראה חיבוק אמיתי כזה

O L g i T

New member
שום דבר כבר לא מוזר בשבילי..

יש לי היסטוריה ארוכה בלהכיר-להקות-בכל-מחיר חחחח

O L g i T

New member
טהנהנה

איך הכרתי את דה יוזד: דרך חברה ששנאה אותם והביאה לי לשמוע דיסק עם שירים שלהם השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: noise & kisses הקליפ הראשון שראיתי: בטח בוקס.. הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: ההופעה ממייבי ממוריז.. נקרא לזה ראיון חח תמונה:

אני, בערךS:../images/Emo205.gif

אני באמת שלא זוכרת איך הכרתי אותם בכללי, ובטח שאני לא זוכרת איזה שיר וקליפ שמעתי וראיתי ראשונים, מה שכן, אני די בטוחה שהכרתי אותם בגלל שהם הסתובבו בזמנו עם אמסיאר
הו, ואני יודעת שאחרי שיר או שניים ששמעתי שלהם, התאהבתי בהם, והורדתי את האלבומים שלהם, לא הכרחתי את עצמי לשמוע שירים שלהם ולהכיר אותם לאט כי זה פשוט בא לי טבעי איתם. ><" ואין לי תמונה כי אני לא על המחשב שלי.

Broken sound

New member
עונה^^

איך הכרתי את דה יוזד: ממ דרך חברה אני חושבת. השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: The taste of ink הקליפ הראשון שראיתי: All that iv'e got הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי:כנ"ל תמונה:
אממ זה יהיה נחמד אם תשימו את התמונה האהובה שלכם של דה יוזד-באיך הם נראו כשהתחלת לשמוע אותם בפעם הראשונה- כאילו אם שמעתם אותם בפעם הראשונה בדיסק השלישי שימו תמונה של ברט עם שיער בלונדי/תמונה עם דן/קווין עם שיער חום ..הדיסק הראשון תמונה עם -ברט עם שיער שחור /ברנדון/קווין מחומצן (רק ג'ף לא השתתנה)... מקווה שדי הבנתם :/

טוב..../images/Emo223.gif

איך הכרתי את דה יוזד: יום אחד מצאתי ברשימה את on my own, אין לי מושג איך הוא הגיע לשם אבל התאהבתי בו והחלטתי שאני חייבת לשמוע עוד שירים שלהם השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי: כמו שאמרתי OMO הקליפ הראשון שראיתי: אול דאט אייב גאט הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: לא זוכרת תמונה: כנ"ל אממ זה יהיה נחמד אם תשימו את התמונה האהובה שלכם של דה יוזד-באיך הם נראו כשהתחלת לשמוע אותם בפעם הראשונה- כאילו אם שמעתם אותם בפעם הראשונה בדיסק השלישי שימו תמונה של ברט עם שיער בלונדי/תמונה עם דן/קווין עם שיער חום ..הדיסק הראשון תמונה עם -ברט עם שיער שחור /ברנדון/קווין מחומצן (רק ג'ף לא השתתנה)... מקווה שדי הבנתם :/ אין לי כוח לחפש תמונה.. אבל הכרתי אותם אחרי שיצא הדיסק השני

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo75.gif

איך הכרתי את דה יוזד: שמעתי עליהם כאילו דרך זה שאני מעריצה של מכ"ר אז החלטתי לבדוק אותם
השיר הראשון של דה יוזד ששמעתי:דה בירד אנד דה ווארם
הקליפ הראשון שראיתי: דה בירד אנד דה ווארם
הראיון/הקטע ביוטיוב הראשון שראיתי/קראתי: הקליפ אול דאט אייב גוט
והראיון של ברט וג'רארד וואי XDDDDDDDDDDDD תמונה: אם, אני אשים ת'קאבר של לייס פור דה לייארס
אממ זה יהיה נחמד אם תשימו את התמונה האהובה שלכם של דה יוזד-באיך הם נראו כשהתחלת לשמוע אותם בפעם הראשונה- כאילו אם שמעתם אותם בפעם הראשונה בדיסק השלישי שימו תמונה של ברט עם שיער בלונדי/תמונה עם דן/קווין עם שיער חום ..הדיסק הראשון תמונה עם -ברט עם שיער שחור /ברנדון/קווין מחומצן (רק ג'ף לא השתתנה)...אה?
עזבי לא חשוב, אין לי תמונות שלהם על המחשב ><

למעלה