מתגייסים למען החיילים החטופים

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל את מצחיקה גם אותי, אז זה טוב XDDDDDDDDDDD

Little McMickey

New member
Ferras - Hollywood's Not America זה השיר

הזה שהיה באמריקן איידול בסוף בסוף אחרי שג'וסיה סיים לשיר והם נתנו לו עוד סיכוי.. והראו כזה את היום שהיה XD גאד זה שיר יפהההההה ומרגששש

rox love BSM

New member
לאלאלאלאלאלאלא!../images/Emo7.gif

למה?! למה?!!!! למה הם העיפו את ג'וסיה יואי בכיתי יחד איתו אתמול
הוא כזה מתוק! זה לא פייר!!!!!! אני רוצה שיחזרו אותו!עכשיו! או שאני עושה חרם על העונה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'וסיה
~נרגעתי~

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאני עדיין לא מאמינה שפיספסתי

את ההעפה שלו!! חשבתי שהם נתנו לו עוד סיכוי
איך איך איךךךךךךךך

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאה ושכחתי משהו

ג'וסיההההההההההההההה
הוא כזה חמודדדדדדדדדד בא לי לעבור לגור איתו במכוניתתתתתתת XDDDDDD די הוא ממש חמוד!!!

rox love BSM

New member
XD נכון?! הוא כזה מתוק!

ואיך הוא בכה בסוף
הוא ממש מתוק זה לא פייר
אני רוצה שיחזרו אותו

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאוףף שיהיה גלגל הצלה אמןןן

חייבים להחזיר! הוא כזה מתוק... אני ממש ריחמתי על זה שהוא גר במכונית שלו.. מסכן שכזה.. הוא ממש חמוד

Bleed for Me

New member
למה? כי לעומת זמרים אחרים הוא פחות טוב..

שיחזור שנה הבאה..מי צריך עוד סנג'איה העונה..סתם מישהו חמוד ששר חביב וכולם מרחמים עליו..

rox love BSM

New member
אני לא חושבת שהוא שר פחות טוב מאחרים

יש שם עוד כמה ברמה שלו,הוא צריך להשתפר ברור אבל אני חושבת שהוא היה משתפר בכל מקרה זה עניין של טעם

AlmA XP

New member
../images/Emo207.gif שאלונת ../images/Emo9.gif

יש פה אולי בנות מכפר דניאל והסביבה?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אותו דבר ../images/Emo9.gif

כפר, עיר, יישוב, שטחים..

../images/Emo207.gifכאן טל מדווחת מהאוניברסיטה בחיפה../images/Emo69.gif

טוב, אז הברזתי היום מערבית מדוברת למתחילים א', כי השיעור היה בשמונה וחצי וכשהתעוררתי היה אפור ואנגלי בחוץ. אז יצאתי מהמיטה ב11 וחצי, מהר מהר התכוננתי, הכנתי סנדביץ' וכל זה. חיכיתי בגשם ו/או כפור (תבחרו מה שמתאים לכן) בתחנה לאוטובוס שיקח אותי למעלה, לאוניברסיטה. איך שאנחנו מגיעים לדניה, סליחה *הוד הכרמל* הוד רוממותו ממש, יש ערפל כבד... עוד דקה חשבתי שהנהג לא יראה את דרכו על הכביש ואז ניפול לתוך נו"ש (שכונה מתחת לאוניברסיטה)....><' למרות שאם היינו נופלים לתוך הטכניון בטוח היה כיף יותר... אהמ*אזמהאםחנוניםעושיםליאתזה*אהמ בכל מקרה, באוניברסיטה, כל ראש ההר, קור אימים וגשם בלתי פוסק, ממש לונדון XD כבר החלטתי לבדוק אם לונדון משתתפת בפרוייקט ערים תאומות והיא עיר תאומה של חיפה, כשאני אגיע למחשבים~ חיפה היא עיר תאומה של פורטסמות', האקני (לונדון) (הא?!) וניוקאסל. מרגש? לא ברור. מה זה ההאקני הזו!? הו, חיפה היא עיר תאומה של סן פרנסיסקו - כן, עם כל הרעידות אדמה האלה... זה די ברור >< וגם של בוסטון, אולי נחליף את ה-ס' ב-ל'? זה יהיה יותר חביב אם חיפה תהיה עיר תאומה של בולטון ^^ ! כן, אז עכשיו 13:37 ויש לי שיעור ב14:15... על מה עוד אפשר לחפור? המ. טוב, ניסיתי לשים דיסק של תיאוריה במחשב באוני', אבל צריך להתקין משהו ולא בא לי שההוא-המפחיד-של-המחשבים יבוא להרביץ לי......... וגם הודעה לנוגס, פיצחתי את הפיק שאני מתכוונת לכתוב לך!!! רק שכחתי את הבלוק בצד של המיטה (המקום הסודי להחבאת פיקים), אז אין לי איפה לכתוב את ההמשך ><' וגם.. נוגס, איי מיס יו...:((((( וזה היה סופר מצחיק שאחותי קראה את פיק הCPR והיא באה לספר לי עליו כולה מרוגשת, ואני כזה "האהא, יש לי אותו על המחשב, האהא" XDDDDDDDDDD ולכל תושבי פורום מקפליי
, איי לאב יו, איי מיס יו ואני מקווה שנתראה במפגשפורום הקרוב!3> (אתם יודעים שפורים יוצא על יום שישי, נכון?:S) כן, אני אסיים לחפור^^" כאן טל מהרצליה-חיפה מדווחת, אוניברסיטת חיפה, מדינת ישראל
|תדמיינו תמונה של מקפליי לובשים בגדים שקופים כאן ^^|

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חהחה אני גרה בדניה (הוד הכרמל ../images/Emo69.gif)

שליטה. NOT.
חיפה היא עיר מאוד מעורפלת. אכן כן.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמוהעהעהעעע הגנג מחיפה סיטי מכה שנית../images/Emo11.gif

NOT. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוד הכרמלללל שתקי גמכן את
. את גרה בשכונה של עשירים מלייאנים טחונים בכסף

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חרא שכונה. ../images/Emo11.gif

עם חרא אוטובוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה