../images/Emo207.gifכאן טל מדווחת מהאוניברסיטה בחיפה../images/Emo69.gif
טוב, אז הברזתי היום מערבית מדוברת למתחילים א', כי השיעור היה בשמונה וחצי וכשהתעוררתי היה אפור ואנגלי בחוץ. אז יצאתי מהמיטה ב11 וחצי, מהר מהר התכוננתי, הכנתי סנדביץ' וכל זה. חיכיתי בגשם ו/או כפור (תבחרו מה שמתאים לכן) בתחנה לאוטובוס שיקח אותי למעלה, לאוניברסיטה. איך שאנחנו מגיעים לדניה, סליחה *הוד הכרמל* הוד רוממותו ממש, יש ערפל כבד... עוד דקה חשבתי שהנהג לא יראה את דרכו על הכביש ואז ניפול לתוך נו"ש (שכונה מתחת לאוניברסיטה)....><' למרות שאם היינו נופלים לתוך הטכניון בטוח היה כיף יותר... אהמ*אזמהאםחנוניםעושיםליאתזה*אהמ בכל מקרה, באוניברסיטה, כל ראש ההר, קור אימים וגשם בלתי פוסק, ממש לונדון XD כבר החלטתי לבדוק אם לונדון משתתפת בפרוייקט ערים תאומות והיא עיר תאומה של חיפה, כשאני אגיע למחשבים~ חיפה היא עיר תאומה של
פורטסמות', האקני (לונדון) (הא?!)
וניוקאסל. מרגש? לא ברור. מה זה ההאקני הזו!? הו, חיפה היא עיר תאומה של
סן פרנסיסקו - כן, עם כל הרעידות אדמה האלה... זה די ברור >< וגם של
בוסטון, אולי נחליף את ה-ס' ב-ל'? זה יהיה יותר חביב אם חיפה תהיה עיר תאומה של בולטון ^^ ! כן, אז עכשיו 13:37 ויש לי שיעור ב14:15... על מה עוד אפשר לחפור? המ. טוב, ניסיתי לשים דיסק של תיאוריה במחשב באוני', אבל צריך להתקין משהו ולא בא לי שההוא-המפחיד-של-המחשבים יבוא להרביץ לי......... וגם הודעה ל
נוגס, פיצחתי את הפיק שאני מתכוונת לכתוב לך!!! רק שכחתי את הבלוק בצד של המיטה (המקום הסודי להחבאת פיקים), אז אין לי איפה לכתוב את ההמשך ><' וגם..
נוגס, איי מיס יו...
(((( וזה היה סופר מצחיק שאחותי קראה את פיק הCPR והיא באה לספר לי עליו כולה מרוגשת, ואני כזה "האהא, יש לי אותו על המחשב, האהא" XDDDDDDDDDD ולכל
תושבי פורום מקפליי
, איי לאב יו, איי מיס יו ואני מקווה שנתראה במפגשפורום הקרוב!3> (אתם יודעים שפורים יוצא על יום שישי, נכון?:S) כן, אני אסיים לחפור^^" כאן טל מהרצליה-חיפה מדווחת, אוניברסיטת חיפה, מדינת ישראל
|תדמיינו תמונה של מקפליי לובשים בגדים שקופים כאן ^^|