מתכוננים לפורים בתפוז אנשים

../images/Emo43.gifמתכוננים לפורים בתפוז אנשים

הנהלת איגוד האופניים מתארחת היום ב19:00 בפורום אופניים בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=652&msgid=112922251
החל משעה 21.00 יתארח שמוליק סגל, עו"ס קליני מת.ל.מ. בפורום גרושים צעירים וישיב לשאלות בנושאים: תהליך הגירושים, בדידות, בניית זוגיות חדשה, התמודדות מול הילדים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1756&msgid=112932089
מיכל וימר, מפענחת ציורי הילדים תתארח היום ומחר בפורום הורים וילדים מבלים ותפענח את ציורי ילדיכם. מעוניינים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1903&msgid=112904471
מחר ב18:00 יתארח בפורום קטנועים מהנדס הרכב דוד נמרי שייעץ בנושאים הקשורים לשמן מנוע ברכב דו גלגלי בואו לשאול אותו: http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=788&msgid=112974394
דרושים משלוחי מנות - האם תרצו להכין משלוחי מנות שישלחו לתושבי שדרות? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=112981194
קבלו את הזוכה בתחרות 'אין אלימות בעיר שלי' בפורום- תפוז אלבומים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1817&msgid=113032401
בואו לקרוא על פתיחתה של קומונת התחרויות הרשמית של תפוז בבלוג של - הקומונות! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1195651

helush716

New member
אנשים ../images/Emo3.gif

אם למישהו יש איזה שאלון נחמד זה הזמן להכות

tal iero

New member
מכה=] שאלוןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo140.gif../images/Emo109.gif../images/Emo197.gif

שאלון פלאפונים! 1.יש לך פלאפון צבעוני? 2. לפלאפון שלך יש שם? 3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: 9. כמה רינגטונים יש לך? 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? 13. אם זה רינגטון, איזה? 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 17. כמה אנימציות זזות יש לך? 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 22. איזה חברת פלאפון יש לך? 23. אתה מרוצה ממנה? 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? 30. יש לך אינפרא אדום? 31. יש לך MP3 בפלאפון? 32. יש לך מצלמה בפלאפון? 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? 34. יש לך bigtalk? 35. אתה שולח הרבה sms? 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? 45. יש לך רמקול בפלאפון? 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?

liavii

New member
עונהD:

שאלון פלאפונים! 1.יש לך פלאפון צבעוני? כה 2. לפלאפון שלך יש שם?לא 3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?לא 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?סטיירט 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?כן 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:מדגסקרD: 9. כמה רינגטונים יש לך?אפס. זה ישןD: 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?אפס 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?צלצול ורטט 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?לא זה ולא זהD: 13. אם זה רינגטון, איזה? 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?שיר 15. אם יש לך שיר, איזה?זה מתחלף חח 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?יש כמה 17. כמה אנימציות זזות יש לך?^ 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?כן 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?טאקיD: 22. איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג או סוני אריקסון למה הכוונה? XD 23. אתה מרוצה ממנה?אהא 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך?סוני אריקסון 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?k800i 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 8 חחח 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?שמשעמם בשיעור 30. יש לך אינפרא אדום?גם 31. יש לך MP3 בפלאפון?אהא 32. יש לך מצלמה בפלאפון?אהא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?גם וגם 34. יש לך bigtalk?לא 35. אתה שולח הרבה sms? יאפ 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?כיתה א' היה לי פלאפון ראשון חח 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?כה 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?לאדעת 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?שיהיה להם בכיף 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?הרבה חח 45. יש לך רמקול בפלאפון?כה 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי חח 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?אי אפשר להחליף פאנלP: 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?שחור 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?ככלום 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?דור שלישיP:

Xx MaayaN xX

New member
איזה יום משעמםםםםםםםםםםם

1.יש לך פלאפון צבעוני? כן 2. לפלאפון שלך יש שם? לא 3. אם כן, איך קוראים לו? סתמו 4. זה בן או בת? זה פלאפון! 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? לא 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? הוא הכוס של האמאשלך 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? שאלות מפגרות 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: מנומר 9. כמה רינגטונים יש לך? נעע 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? שניה אני אספור...... -__- 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גםוגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? לא זה ולא זה. 13. אם זה רינגטון, איזה? --- 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? סתמווווווווו 17. כמה אנימציות זזות יש לך? כנ"ל 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: ---------- 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: ----------- 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? איזה 5 שבאו עם הפלאפון 22. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום 23. אתה מרוצה ממנה? לא.. כי אין לי קליטה בבית 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? אורנג'- כי לזה כן יש לי קליטה בבית 25. איזה סוג פלאפון יש לך? לא יודעת משהו מעפן כזה 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? לא יודעת 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? לא סופרת 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? לא 30. יש לך אינפרא אדום? כן 31. יש לך MP3 בפלאפון? לא יש לי פלאפון ישן כזה 32. יש לך מצלמה בפלאפון? כן 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? גם וגם 34. יש לך bigtalk? נגיד ש 35. אתה שולח הרבה sms? כן 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? כיתה ד'/ה' ניראלי 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? לאכול את כולנו מזה השטויות האלהההה 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? בכיף שלהם למה לא 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? לא סופרתתתתתתת 45. יש לך רמקול בפלאפון? כןן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי אבל עשיתי עליו כלמיני דברים מוזרים 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? שחור עם ורודד 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? שזה בנזונה ובכיף שיהיה לו 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? החדשים זה אחלה קטע

נעומימי

New member
שאלוןןןןןןןןD: ~כן,כן, משעמם~

שאלון פלאפונים! איזה מגניב
1.יש לך פלאפון צבעוני? יאפ 2. לפלאפון שלך יש שם? לא
3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? לא נראה לי 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? סטרייט בוודאי
7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? קצת 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: תמונה שלי ושל במבהXD 9. כמה רינגטונים יש לך? 0 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? לא יודעת, מחקתי אותם
11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? שיר 13. אם זה רינגטון, איזה? - 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? חיוג רגיל, כמו בנאדם נורמלי 15. אם יש לך שיר, איזה? - 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 0 17. כמה אנימציות זזות יש לך? 0 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 0 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 0 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? - 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? לא, אבל אני אוהבת את השוקו במרכז שירות
24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? עדיף אורנג' 25. איזה סוג פלאפון יש לך? סוני אריקסון, זה חרא אל תקנו 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? K610i 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 4 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יש לי, אבל לא גולשת 30. יש לך אינפרא אדום? לא 31. יש לך MP3 בפלאפון? כן 32. יש לך מצלמה בפלאפון? כן 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? גם וידאו 34. יש לך bigtalk? לא 35. אתה שולח הרבה sms? כן
36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 10 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? לרקוד בלט?XD 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? שאין להם חיים
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? 200 ומשהו 45. יש לך רמקול בפלאפון? כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? לבן 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? שזה מרתק [NOT] 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? בוודאי שאת החדשים חביב בהחלט

oFka7

New member
הייי אני גם רציתי לשים שאלון../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני? אהא 2. לפלאפון שלך יש שם? לא
3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת? בן? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? אני אחשוב על זה ^_^ 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? נמנמנ...גיי
7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? לא O::::::::: 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: מגנייייייייייב*-* 9. כמה רינגטונים יש לך? יש את המעפנים של הפלאפון 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? לא יודעת ולא אכפת 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? שיר שהורדתי מהמחשב 13. אם זה רינגטון, איזה? 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? שיר 15. אם יש לך שיר, איזה? טירס דריי און דייר און של איימי ווינהאוס[
] 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? לא יודעת
17. כמה אנימציות זזות יש לך?הממ...וואט? 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? סימס!!!!111 ועוד משחק מגניב כזה 22. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום 23. אתה מרוצה ממנה? כע? 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? אורנג' נראלי 25. איזה סוג פלאפון יש לך? מזתומרת
26. מה הדגם של הפלאפון שלך? KRZK משו כזה 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? אחת[מעפן ברמות] 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? לפעמים שמשעמם לי חחח 30. יש לך אינפרא אדום? לא 31. יש לך MP3 בפלאפון? כן 32. יש לך מצלמה בפלאפון? אהא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? גם וגם 34. יש לך bigtalk? לא
35. אתה שולח הרבה sms? לא 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? כיתה ו' 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? כזאת רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? טלפון חחחחח 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בודקת בטלפון
42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? לרקוד! D:::: 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? זוועה, ימותו בגיל מוקדם מסרטן 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? לאיודעת
גם מחקתי הרבה של אנשים מיותרים 45. יש לך רמקול בפלאפון? כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? בלי, דה 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? שחור מדכא-עתידני משוT_T 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? מגניבים? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? חחח את הדור 3...לי אישית יש 3.5
זהו??זה קצר בטרוף >:

just gaya

New member
עונה../images/Emo66.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני?יאפ:) 2. לפלאפון שלך יש שם?לא 3. אם כן, איך קוראים לו?------ 4. זה בן או בת?זכר 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?לא 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?אין לו דעה 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?מאוד 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:ממ משהו שצילמתי וכתוב דר+דוויק=
9. כמה רינגטונים יש לך?אין 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?הרבה 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?ממ שיר של MP3 13. אם זה רינגטון, איזה?השיר של אריזה משפחתית 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?יענו פנטון?..יש לי מכה אפורה של מוניקה סקס 15. אם יש לך שיר, איזה?מכה אפורה של מוניקה סקס
16. כמה אנימציות רגילות יש לך?אין 17. כמה אנימציות זזות יש לך?אין 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:--------- 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:-------- 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?אין לי שווים 22. איזה חברת פלאפון יש לך?סלקום 23. אתה מרוצה ממנה?כה 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף?אורנג' 25. איזה סוג פלאפון יש לך?נוקיה משהו 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?לא יודעת 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?1 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?לא הרבה מדי פעם שממש ממש משעמם לי באוטובוס 30. יש לך אינפרא אדום?כה 31. יש לך MP3 בפלאפון?כה 32. יש לך מצלמה בפלאפון?כה 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?גם וגם 34. יש לך bigtalk?לא 35. אתה שולח הרבה sms?המון 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?גיל כיתה ד' 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?נופ 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?הקטלתי משהו מוזר בכיתה ה' 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פאלפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?בפאלפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?לחרבן 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?לא נחוץ 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?המון אבל מחקתי קצת 45. יש לך רמקול בפלאפון?כה 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?לא החלפתי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?כסוף כזה 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?שזה סבבה? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?חדשים הכי שווה...

יערולה13

New member
עונה../images/Emo152.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני? לא, הוא שחור!
2. לפלאפון שלך יש שם?כן! קראתי לו שמוליק בגלל העטלף שנחת עליי
3. אם כן, איך קוראים לו?אמרתי 4. זה בן או בת?רגע נבדוק... אוקיי הוא בן
5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?יש לו כבר, אבל אני תמיד בעד שם שני, מה דעתכם על שלמה?
6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?סטרייט 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?לא ממש כבר שאלו אותי את זה פעם
8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:תמונה מגניבה של גשם שצילמתי
9. כמה רינגטונים יש לך?אין לי רינגטוניםXD 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?אין לי כוח לספור יש כ"כ הרבה X_X 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? רוב הזמן צלצול אבל בזמן ביצפר זתומרת רוב הזמן בביצפר רטט
12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?שיר 13. אם זה רינגטון, איזה?אין רינגטון פיכסה רינגטון 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?היה שיר יהיה זיכרו ברוך
15. אם יש לך שיר, איזה?-> 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?אין 17. כמה אנימציות זזות יש לך?אין 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:-> 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:-> 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?כן יש לי כ"כ הרבה משחקים
21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?3- סימס, ניו יורק משהו,סימס כלבים 22. איזה חברת פלאפון יש לך?פלאפון ואני גם עובדת שם ככה שהם שולטים
23. אתה מרוצה ממנה?כן יש בה אחלה של קליטה 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך?מוטורולה L7C 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?L7C 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?יש לי פלאפון מכיתה א' בערך קצת לפני 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?לא זוכרת כבר 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?יש לי אינטרנט וטלויזיה וכן אני גולשת בו הרבה, הרבה יותר מידי
30. יש לך אינפרא אדום?לא 31. יש לך MP3 בפלאפון?כן 32. יש לך מצלמה בפלאפון?כן 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?גם וגם 34. יש לך bigtalk?לא 35. אתה שולח הרבה sms?יש לי מגבלה של 150 אבל אני שולחת 250 לפחות
36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?5-6-7 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?לפעמים 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלא 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?פלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?מממממממ אני ילך על אממ אמממ אמממ אמממ זה יהיה פלאפון בשעון וזה יצא בצורה מגניבה כמו של המרגלים בסרטים! 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?מה רע? גם לי היה
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?מזאת אומרת?>< 45. יש לך רמקול בפלאפון?יאפ 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?עם 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?היה לי פנאל מגניב שקניתי אבל הורדתי אותו 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?שוב?>< 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?שזה נורא מגניב אבל צריך לשכלל אותועוד קצת 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? כמה שיותרמשוכלל יותר טוב.!

Maddie

New member
עונה|שמשון7|../images/Emo185.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני?
כן 2. לפלאפון שלך יש שם?
לא. הוא סתם טיפש. 3. אם כן, איך קוראים לו? 4. זה בן או בת?
בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?
נחשוב עליו 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?
הוא דרוזי. 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?
כן 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:
עיניים. 9. כמה רינגטונים יש לך?
הרבה
10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?
כנ"ל [וואו אני זורמת:-|D] 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?
צלצול 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?
שיר.של צ'ילדרן אוף בודום 13. אם זה רינגטון, איזה?
^^ 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?
רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?
17. כמה אנימציות זזות יש לך?
18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?
שלילי 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?
יש לי 3. טניס, שש-בש [האהוב עליי P:] ומירוץ מכוניות 22. איזה חברת פלאפון יש לך?
אורנג'
23. אתה מרוצה ממנה?
כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך?|שוו|נוקיה 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?
משהו עם I בסוףXD 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?
לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?
4 או 5 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?
אין לי
30. יש לך אינפרא אדום?
כן 31. יש לך MP3 בפלאפון?
כן 32. יש לך מצלמה בפלאפון?
33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?
גם וגם, הוא משוכלל XD 34. יש לך bigtalk?
לא 35. אתה שולח הרבה sms?
כן
90 שקל על הודעות זה לא מעט 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?
גיל ו'
37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?
לא. ניסיתי פעם - לא עבד 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?
לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?
באה עם הפלא 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?
פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?
שעון. לפעמים גם וגם. אובססיה. 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?
לשחק מטקותD: 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?
הם קולים. 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?
הרבה. 45. יש לך רמקול בפלאפון?
כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?
בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?
החלפתי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?
שחור 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?
קול 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?
פלאפונים רגילים ונורמליים ללא כל השיכלולים. חוץ מ-MP4

oFka7

New member
היא באמת המציאה את זה!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אני פשוט הפצתי XD ששאאטמל לעד!~

shelly malka

New member
שמתי לב><" ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

אח"כ לא מאמינים שזה שלי
ששאאטמל לנצח
!

shelly malka

New member
אני באמת המצאתי את זה>___________>../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

>________________________________________________>"

S p r i n g B

New member
עונהנהנהנה ../images/Emo13.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני? יאפ 2. לפלאפון שלך יש שם? לפעמים אני קוראת לו צביקה. 3. אם כן, איך קוראים לו?צביקה 4. זה בן או בת? בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? יש לו 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? סטיירט 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?במקצת 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: מלא בפסים בצבעים שונים 9. כמה רינגטונים יש לך? 2 או 3 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? אין לי שמץ 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? בדר"כ הפלאפון שלי על שקט ככה שזה ממש לא משנה 13. אם זה רינגטון, איזה? הוא על שקט 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? שקט 15. אם יש לך שיר, איזה?--- 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?אין שמץ 17. כמה אנימציות זזות יש לך? לא ידוע 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:--- 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:--- 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא. יש לי סנייק :p 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? סנייק!1! ובאולינג ומרוץ מכוניות נראה לי 22. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום 23. אתה מרוצה ממנה? לפעמים 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? אורנג' 25. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה 3100 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? למעלה 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? כן 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?--- 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?לא 30. יש לך אינפרא אדום?לא 31. יש לך MP3 בפלאפון?לא 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? לא! הבנו, הפלאפון מעפןןןן 34. יש לך bigtalk? לא 35. אתה שולח הרבה sms? כן 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 12 או13 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? כנ"ל 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? המקורית 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? גם וגם D: 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? להכין ש"ב. ליצרוב.... 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? חבל עליהם. מלא קרינה 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? לא ידוע 45. יש לך רמקול בפלאפון? כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? עדיף עם 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? --- 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? אממ ת'אמת עדיף אלה עם אמ פי

helush716

New member
אני לא ממש בקטע של פלאפונים אבל אוקיי.. ../images/Emo9.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני? כן 2. לפלאפון שלך יש שם? כן 3. אם כן, איך קוראים לו? יונתן. לכל הדברים שלי קוראים יונתן
4. זה בן או בת? בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? שם זה הכרחי
6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? לא שאלתי אותו 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? ממ..כן.. עושים יותר מדי דרמה מכל הפלאפונים האלה.. שטויות
8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: ממ.. רגיל כזה 9. כמה רינגטונים יש לך? נופ 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? לא בדקתי 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? רוב הזמן רטט 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? עם הפלאפון 13. אם זה רינגטון, איזה? אם היה אז משהו של Cartel יכל להיות נחמד P= 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? אה? 15. אם יש לך שיר, איזה? -- 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? אין 17. כמה אנימציות זזות יש לך? ממ? 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: אוקיי.. 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:
20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? אלה שבאו עם הפלאפון 22. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' 23. אתה מרוצה ממנה? ממ.. כן =] 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? טוב לי ככה :) 25. איזה סוג פלאפון יש לך? סמסונג? 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? אין לי שמץ 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? יאפ 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? לא היו..כשאני חושבת על זה חבל שזה לא נשאר ככה
29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יש ולא
30. יש לך אינפרא אדום? אינ מה? 31. יש לך MP3 בפלאפון? נופ 32. יש לך מצלמה בפלאפון? לא 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? בואנה חחח 34. יש לך bigtalk? דברו איתי עברית 35. אתה שולח הרבה sms? ממ.. לאחי בעיקר 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? ממ.. בתחילת השנה הזאת 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון ונייד 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? גם וגם 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? להפוך אותנו לחסרי חיים? אה רגע הוא כבר עשה את זה
43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? שההורים שלהם עושים טעות חמורה וגורמים לילד להתרכז במשהו שהוא מאוד חומרי וגם מזיק בריאותית. 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? משפחה קרובה וחברים 45. יש לך רמקול בפלאפון? יאפ 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? לא אוהבת לדבר בו כ"כ.. =/ 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? לאן התדרדרנו? 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? בדיוק.

ברלץ

New member
עונה....

1.יש לך פלאפון צבעוני?כן 2. לפלאפון שלך יש שם? לא 3. אם כן, איך קוראים לו? אין לו 4. זה בן או בת? לא ידוע 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? תהילה 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? דו 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? כן 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: שודדי הקריבים 9. כמה רינגטונים יש לך? אין לי רינגטון 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? לא יודעת מחקתי את כולם 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? זה שיר אפ פי שלוש 13. אם זה רינגטון, איזה? זה שיר של HOW YPU REMIND ME- NIKELBACK 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? היה שיר עכשיו רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה? היא של FALL AUT BOYS-THNKS FOR THR MEMORIS 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?אין לי 17. כמה אנימציות זזות יש לך? אין לי 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: אין לי 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: אין לי 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?לא 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 4- סודוקו טטריס קזינו וגולף 22. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום 23. אתה מרוצה ממנה? כן 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? אונג' 25. איזה סוג פלאפון יש לך? NOKIA 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? אין לי מושג 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 2 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? ביטלו לי אותו 30. יש לך אינפרא אדום? כן 31. יש לך MP3 בפלאפון? כן 32. יש לך מצלמה בפלאפון? כן 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?גם וידאו 34. יש לך bigtalk? לא 35. אתה שולח הרבה sms? כן 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? 14 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? לא!!!!!!! 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?לא!!!!!!! 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? רגילה 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? הכל!!!!.... 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?כןמניאקים אני קיבלתי את שלי בכיתה ט וזה היה אחרי ריב עם ההורים 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? לא יודעת 45. יש לך רמקול בפלאפון? כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?מקורי אני לא יכולה להחליף 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? שחור 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? שגם הוא מניאק 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? חדשים ברור עם הישנים לא היה אפשר לעשות כלום

עונה..../images/Emo113.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני?
2. לפלאפון שלך יש שם?
3. אם כן, איך קוראים לו?משה
4. זה בן או בת? בן 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו? - 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? הוא עדין לא סגור על עצמו 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות? יאפ 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: תמונה של אחיינית שלי 9. כמה רינגטונים יש לך? משהו כמו 5 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? הרבה 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? הקלטה של שיר 13. אם זה רינגטון, איזה? -- 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? שיר... אבל זה הולך לפי קבוצות אז כל קבוצה זה משהו אחר 15. אם יש לך שיר, איזה? משפחה-מוכרת לי מפעם, אנשים מהתנועה- שיר כזה שידיד שלי תמיד שר
, אנשים מהקיבוץ- הפתיחה של הסימפסונס, חברים- זכיתי לאהוב וליאב - הזמנה לחתונה 16. כמה אנימציות רגילות יש לך? 10? את הרוב מחקתי 17. כמה אנימציות זזות יש לך? כנ"ל 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: --- 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:---- 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? נופ 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? 6 לא שווים משהו 22. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום 23. אתה מרוצה ממנה?יאפ 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקייה משהו 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? מאיפה לי?!?! 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? נופ 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? 1 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה? יש לא משתמשת 30. יש לך אינפרא אדום? נופ 31. יש לך MP3 בפלאפון? נופ 32. יש לך מצלמה בפלאפון?יאפ 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? גם וגם 34. יש לך bigtalk? נופ 35. אתה שולח הרבה sms? המון!!!!!!!!! 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?כיתה ד' 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים? נופ 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט? נופ 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? לא זוכרת כבר 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלאפון 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? פליקלקים באוויר
43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? שזה די דפוק ואין בזה צורך אני לא השתמשתי בפלאפון שלי עד כיתה ט'!!!!!! 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? בסביבות ה350 45. יש לך רמקול בפלאפון? יאפ 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? אין לי אוזניות 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? לבן מעפן 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? שזה אחלה בחלה ביסלי במבה 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? חדשים!!!!

למעלה