מתכוננים לפורים בתפוז אנשים

animal bar

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo211.gif

1.יש לך פלאפון צבעוני?
2. לפלאפון שלך יש שם?
3. אם כן, איך קוראים לו?
4. זה בן או בת? בן..? 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?
6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי? גיי, לגמרי גיי. 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?
8. תאר את הרקע שלך בפלאפון: של החוג שהיה לי בכנס ט' הראשון!
9. כמה רינגטונים יש לך? יש לי שירים.
10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך? שניים. 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם? גם וגם. 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון? שיר.. 13. אם זה רינגטון, איזה? זה לא רינגטון, וזה דווקא כשרצית של שייגעצ.
14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר? צליל חיוג. 15. אם יש לך שיר, איזה?
16. כמה אנימציות רגילות יש לך? יש לי רק אנימציה אחת, שאני הכנתי. :p 17. כמה אנימציות זזות יש לך? אחת. 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך: של שייגעצ שהכנתי.. 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך: ^ 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון? כן ולא, אני מורידה למחשב ומעבירה לפלאפון. 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה? אממ, אין לי כח לכתוב איזה. יש לי שישה משחקים. 22. איזה חברת פלאפון יש לך? סוני אריקסון. 23. אתה מרוצה ממנה? בהחלט. 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? שום חברה. 25. איזה סוג פלאפון יש לך? K610i. 26. מה הדגם של הפלאפון שלך? ^ 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך? לא. 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה? שלושה נראה לי. 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?
30. יש לך אינפרא אדום?
31. יש לך MP3 בפלאפון?
32. יש לך מצלמה בפלאפון?
33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו? גם וידאו. 34. יש לך bigtalk?
35. אתה שולח הרבה sms?
36. באיזה גיל קנו לך פלאפון? לא יודעת. :\ 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?
38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?
39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת? רגילה. 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי? פלאפון. 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון? בפלאפון. 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד? לחמם פיתה במיקרו. 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון? שיהיה להם בכיף.. 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון? יותר ממאה. 45. יש לך רמקול בפלאפון? כן. 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי? עם. 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת? מקורי. 48. מה הצבע של הפלאפון שלך? אפור כסוף כזה.. 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום? מגניב. 8) 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? המחשבים הניידים הקטנים, רק שיהיו שלי!!!

באיחור מטורף כתמיד

1.יש לך פלאפון צבעוני?כן 2. לפלאפון שלך יש שם?לא.אבל חשבתי על לורה.דומה לגיטרה שלי,לירי חח 3. אם כן, איך קוראים לו?המ,למעלה? 4. זה בן או בת?בן.או דו מיני.אני צריכה לחשוב על זה D: 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?מייבי אייבי [נו אתם לא זוכרים תפרק ממשפ' סימפסון שהיה מחזה וברט שיחק את הרוצח של לינקולן והוא אמר כזה:אסטה לה ויסטה,אייבי. אני עדיין נקרעת מזה XDD ] 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?אני חושבת שהוא די סטרייט.או דו.הוא לא בטוח,די אתם מלחיצים אותו,מסכן\ה! 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?לא! אבל לשאול אם עשית השתלות סיליקון בפופושון [בזה של הבנים חח],זה מוזר! 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:מה? 9. כמה רינגטונים יש לך?המון :) 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?לא ספרתי.הרבה. 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?צלצול. 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?העברתי את זה מהמחשב D: 13. אם זה רינגטון, איזה?help-the beatles אני יודעת שזה לא קשור אבל אני וחברה שלי המחזנו את זה וזה יצא קורע לגמרייייייייייייייייייי 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?רגיל. 15. אם יש לך שיר, איזה?- 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?לא יודעת 17. כמה אנימציות זזות יש לך?לא ספרתי ידידיי 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:אין 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:אין 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?נופ 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?איזה 4:סוליטר,סנייק ועוד 2. 22. איזה חברת פלאפון יש לך?סלקום 23. אתה מרוצה ממנה?יס או הוט? סתם אני מושפעת.עזבו. 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף? 25. איזה סוג פלאפון יש לך?סוני אריקסון W משהו משהו ועוד משהו שאני לא זוכרת. 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?כנ"ל 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?לא.השני. 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?אחד 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?כן אבל אני לא נמצאת שם באינטרנט בכלל 30. יש לך אינפרא אדום?יס 31. יש לך MP3 בפלאפון?יס 32. יש לך מצלמה בפלאפון?יס 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?גם וגם 34. יש לך bigtalk?שזה?. 35. אתה שולח הרבה sms?לא ממש 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?גיל 11-טיול שנתי ראשון בבצפר XD 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?לא 38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?לא 39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?רגילה-עם הטלפון 40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלאפון 41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?למה יש פלאפון? 42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?שיהיה אפשר להגיד לדוגמה אמא ואתה ישר רואה אותה במסך ומדבר איתה. 43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?מצד אחד,ההורים דואגים אז כן אבל מצד שני,מי יעזוב ילדים בכיתה א' לבד בבית או שהם יחזרו לבד? 44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?איזה 50, 45. יש לך רמקול בפלאפון?כן 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?מקורי לגמרי 48. מה הצבע של הפלאפון שלך?אדום 49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?שזה די לא נחוץ. 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים? שונאת אתהקטנים! קקות קטנות! אבל הסוני אריקסון שלי-שלא תעיזו להתקרב לגרעין הטכנולוגי המשובש שלי :(

shirush1112

New member
שנים שלא הייתי פה.

1.יש לך פלאפון צבעוני?כע. 2. לפלאפון שלך יש שם?מנחם! האיש והאגדה.
3. אם כן, איך קוראים לו?מנחם! 4. זה בן או בת?בן. 5. אם אין לו שם, אז תיתן לו?---- 6. הפלאפון שלך סטרייט, דו או גיי?סטרייט והוא אפילו גרוש. 7. אתה חושב שזה שאלות מוזרות?המ לא ממש. 8. תאר את הרקע שלך בפלאפון:רגע של מקרופון של רדיו חיפה XD 9. כמה רינגטונים יש לך?שירים אתם מתכוונים. 10. כמה צלצולים שבאו עם הפלאפון יש לך?איזה 25 11. יש לך צלצול, רטט או גם וגם?גם וגם 12. אם יש לך צלצול, זה צלצול שבא עם הפלאפון או רינגטון?שיר.. 13. אם זה רינגטון, איזה?suck my kiss -rhcp 14. יש לך צליל חיוג רגיל או שיר?רגיל 15. אם יש לך שיר, איזה?אם היה לי זה היה-תיקי תיקי אל תציקי אני בחור חלש :p או שיר רציני כמו wonderwall 16. כמה אנימציות רגילות יש לך?2? 17. כמה אנימציות זזות יש לך?2? 18. תאר את האנימציה הרגילה האהובה עלייך:בובספוג מזיז תתחת? 19. תאר את האנימציה הזזה האהובה עלייך:הממ.. 20. אתה מוריד משחקים לפלאפון?לע 21. כמה משחקים יש לך, ואיזה?3 מעפנים. 22. איזה חברת פלאפון יש לך?סלקום! 23. אתה מרוצה ממנה?המ כע. 24. אם לא, לאיזה חברה היית רוצה להחליף?-- 25. איזה סוג פלאפון יש לך?מוטורולה << 26. מה הדגם של הפלאפון שלך?לאדעת נו הלבן הזה. 27. האם זה הפלאפון הראשון שלך?לא 28. אם לא, כמה פלאפונים היו לך חוץ מזה?2 29. יש לך אינטרנט בפלאפון, ואם כן אתה גולש בו הרבה?חסמו
30. יש לך אינפרא אדום?לא 31. יש לך MP3 בפלאפון?כע 32. יש לך מצלמה בפלאפון?כע 33. אם כן, רק מצלמה רגילה או גם וידאו?גם וגם 34. יש לך bigtalk?לא 35. אתה שולח הרבה sms?מאוווד@!$@# 36. באיזה גיל קנו לך פלאפון?9?10? 37. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מעיתונים?לא
38. אתה מוריד טפטים/אנימציות/רינגטונים מהאינטרנט?לא
39. יש לך הודעת משיבון רגילה שבאה עם הפלאפון, הודעה שאתה הקלטת או הודעה שהורדת?אין הודעה וזהו.
40. בדרך כלל אתה אומר פלאפון, נייד או סלולארי?פלאפון
41. אתה הולך עם שעון או בודק מה השעה בפלאפון?בודקת בפלא
42. מה אתה חושב שהפלאפון יוכל לעשות בעתיד?לקפוץ ולרוץ ולפתור לי תש"ב
43. מה אתה חושב על זה שלילדים בכיתה א' כבר יש פלאפון?שיהנו גם אנ יבכיתה א' רציתי פלא.
44. כמה מספרים יש לך בפלאפון?130 וקצת
45. יש לך רמקול בפלאפון?כע 46. אתה אוהב יותר לדבר עם אוזניות או בלי?בלי 47. יש לך פאנל מקורי או שהחלפת?מקורי שחוק חח
48. מה הצבע של הפלאפון שלך?לבןןןןןןן
49. מה אתה חושב על כל הדברים שהפלאפון יכול לעשות היום?חחחחחח שלי לא יודע לעשות כלום טוב שהוא יודע להתקשר. 50. אתה מעדיף את הפלאפונים החדשים של הדור השלישי או את הישנים והטובים שהיו רק פלאפונים ולא מחשבים ניידים קטנים?הכי חדשים

helush716

New member
אני רוצה לשאול אתכם משהו..

שכל אחד יענה לפי דעתו. הכל מתקבל
אתם מרגישים איזשהו שינוי באווירה של הח'ברה שסובבים אתכם היום בעקבות הפלאפונים החדשים ובכלל המכשירים הסלולאריים האלו? אני שמה לב שבכל מקום אנשים מסתובבים עם פלאפון, מחזיקים אותו ביד, בשיעור לא מסוגלים להתנתק ממנו ובכלל, הם איתו כל הזמן. מה אתם חושבים על זה? מה אתם חושבים על העובדה שכמו בשאלון, ילדים בגילאים 7-8 כבר מסתובבים עם פלאפון ולא סתם לשיחות, אלא אחד משוכלל עם מצלמה ושלל שטויות? ידוע שהמכשיר הזה מסרטן ובכל זאת הרבה הורים ממהרים לחשוף את הילדים שלהם אליו. החפץ החומרי הזה נהיה מקור הבטחון של אנשים. אם אין להם פלאפון ביד או ליד האוזן הם מרגישים חסרי ביטחון ואפשר לראות את זה בבירור. בסדר או לא? להתעלם או לנסות להשריש משהו שיתקן?

shelly malka

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

לא יודעת, אני לא מרגישה שום שינוי באווירה
אני מחוברת לפלאפון שלי מאז שעברנו לגור בעיר הזאת ><" לפני כן לא ידעתי מזה פלאפון
עכשיו אני לא יכולה להתנתק ממנו, כי כשיש לי פלאפון אז אני מרגישה יותר בטוחה ,ככה אני חושבת><" טוב נו אני זה לא דוגמא, אני דיי פחדנית אז אני חייבת כל הזמן לדבר עם מישהו שאני לבד לא יודעת מה הייתי עושה בלי פלאפון><" וגם אמאבא שלי מאוד היסטרים
, הם לא מסכימים לי לצאת מהבית בלי הפלאפון ..

Maddie

New member
זה לא קשור../images/Emo185.gif

זה כלי תקשורת. הילדים הקטנים מחזיקים אותם כדי שההורים ירגישו שהם במגע כלשהו עם הילד שלהם, כשהם בבית ספר והם בעבודה. שהם יוכלו לדבר איתם שהם מסיימים את הלימודים ומגיעים הביתה. נכון, ילדים בני 8 לא צריכים מצלמה ושלל שטויות, אבל הבסיס העקרוני של הפלאפון, כן צריך.

ליעתע

New member
זה נוראי

כולם רק רוצים יותר משוכלל יותר טוב יותר צבעוני יותר גדול.. רק אני מסתדרת עם פלאפון פשוט? זה מגיע למצב שכבר בגיל 6, כיתה א' יש תחרותיות בין ילדים על כסף. תחשבו לאיזה חברה נוראית אנחנו מכניסים את עצמנו.. אני הסתדרתי טוב מאוד בלי פלאפון, הפלא הראשון שלי היה בכיתה ח' וזה גם היה כי אמא הכריחה אותי שיהיה לי חחחח.. אנשים לא מסוגלים לחיות בלי לדעת הכל! איפה כל אחד נמצא בכל רגע! מישהו מאחר בחצי דקה וכבר מתקשרים לשאול איפה הוא.. תחכו.. סבלנות אהעאהעאהעאהא טוב. יש לי יותר מידי מה להגיד בנושא

למעלה