חחחח קראתי את ההודעה... באמת חבל שהרסתי לעצמי
A ayala65 New member 21/5/05 #29 מגיע לך ../images/Emo3.gif עכשיו השלמתי את ניקמתי... אני לא מפילה...
א ארץ השמש New member 21/5/05 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifלינדזי זאק-חסר אישיות ומשעמם! די.ג'י- אני צריכה להסביר ????? אלכס-פשוט לא אוהבת אותה...היא חביבה והכול אבל לינדזי ממש חמודה.
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifלינדזי זאק-חסר אישיות ומשעמם! די.ג'י- אני צריכה להסביר ????? אלכס-פשוט לא אוהבת אותה...היא חביבה והכול אבל לינדזי ממש חמודה.
A ayala65 New member 21/5/05 #8 הצבעתי לינדזי.... סתם נו.. אני הולכת להביא את העולם ואישתו להצביע לאלכס...
R Riot Boy New member 21/5/05 #14 ומה איתי??../images/Emo168.gif האהא!!!! הצבעתי ללינדזי!!!!!!!! אפילו שאמרת לי להצביע לאלכס! יא משחדת שכמותך!!
ומה איתי??../images/Emo168.gif האהא!!!! הצבעתי ללינדזי!!!!!!!! אפילו שאמרת לי להצביע לאלכס! יא משחדת שכמותך!!
A ayala65 New member 21/5/05 #16 כלב!!!! אנחנו נפרדים ומיד!!!!!!!! העיקר הייתה לך תמונת תצוגה איתה נכון!?!!?!?!?!?!?! אני מפילה את יעל! זהו! לא תהיה לנו תינוקת!
כלב!!!! אנחנו נפרדים ומיד!!!!!!!! העיקר הייתה לך תמונת תצוגה איתה נכון!?!!?!?!?!?!?! אני מפילה את יעל! זהו! לא תהיה לנו תינוקת!
ד דרוסילה1 New member 22/5/05 #35 איילה, אם נגיד היה סקר מי האישה הכי יפה בעולם וחבר שלי לא היה מצביע לאורית אני לא הייתי סולחת לו כ"כ מהר .
איילה, אם נגיד היה סקר מי האישה הכי יפה בעולם וחבר שלי לא היה מצביע לאורית אני לא הייתי סולחת לו כ"כ מהר .
A ayala65 New member 22/5/05 #44 טחחחחחחחחחחחח אבל אי אפשר לא לסלוח לו.. הוא פשוט מושלם מידי... ואורית לא כזאתי מהממת... או שמא כן
T Tinkerbell3 New member 24/5/05 #53 זה בסדר אני הייתי והייתי גם בשנים שהיו וזו הייתה השנה הכי גרועה|!