עדכון התקנון באתר

../images/Emo43.gif עדכון התקנון באתר

תפוז הוא אתר תוכן הגולשים הגדול בישראל, ולא נעשה דבר על מנת לסכן את התכנים העולים בו. אנו מתנצלים בפני הגולשים אם בעקבות שינוי התקנון השתמע כי בכוונת תפוז להשתמש בתכנים המועלים על ידם למטרות מסחריות מחוץ לאתר תפוז. תפוז אינה מתכוונת בשום צורה לעשות זאת. מעולם לא התבצעה פעולה שכזו וגם לא תתבצע בעתיד. שינוי התקנון נבע מהשינויים בסביבה התקשורתית המחייבים עדכון מדי תקופה. בעקבות פניות רבות של גולשים הוחזר הנוסח המקורי של התקנון ואף קיבל חיזוק המבהיר כי אין בכוונת האתר לעשות בהם שימוש מסחרי למעט שיתופי פעולה בתחום הסלולאר המתבצעים גם היום. שימושים קודמים שביצעה תפוז בעבר בתכני גולשים כדוגמת פרוייקט המקלדת היו בשיתוף ובהסכמה מלאה שלהם. בכוונת תפוז להציג בתחילת שנת 2007 את המודל לתשלום על תכני הגולשים במסגרתו.

וואלה.

(באסה, עכשיו כל פעם שאני משתמש במילה "וואלה" אני מרגיש שאני עושה פרסומת. מותגים זה חרא. יש חברת "באסה"?...) הקמפיין הצליח. אפשר לשנות דברים. כל הכבוד ל 0Pandemonium0 ועוד כמה אנשים שלא שתקו, עשו רעש והפיצו הודעות בפורומים. מה הקמפיין הבא?

Lonly badger

New member
להפיל את במבה

באמת, שתינוקות יאכלו משהו אחר. לא אכפת לי ממה זה עשוי וכמה זה טעים להם. במבה is evil

נסטלה באמת עושה דברים גרועים מאוד

בכלל, רצוי להחרים חברות גדולות, זה לא דמוקרטי לתת כסף (כוח) למי שכבר יש לו הרבה, עדיף לתת למי שאין לו.

נכון, זו האלטרנטיבה היחידה

או לקנות מתאגידים בינלאומיים ענקיים, או לקנות מקבצנים ברחוב. אין משהוו באמצע, נכון? איכס

Master Boo

New member
אני מצטער, כנראה יש לי בעיות בהבנה.

כשאני קורא "עדיף לתת למי שאין לו." זה נשמע כאילו אתה מתכוון לתת למי שאין לו.

MetalSinagouge

New member
אחחח! כואב!!!

בונ'א זה יפה שאתה מאכיל אותו Pwnt, אבל תזהר שלא יחנק! מאוחר מדי! אחחח...

האם אני היחיד כאן

שנמאס לו מהמטומטמים האלה? בכל מקום תמיד יהיו אידיוטים, הבעיה היא האדישות של האנשים האחרים לדברים האלה, חוסר התגובה של האחרים.

Master Boo

New member
על איזה מטומטמים אתה מדבר בדיוק?

איזה אידיוטים? "זה לא דמוקרטי לתת כסף (כוח) למי שכבר יש לו הרבה"? אם יש לו הרבה כסף וכוח והוא משתמש בהם בשביל לייצר מוצרים שאני אוהב- למה שאני לא אתן לו עוד כסף כדי שימשיך לעשות את זה? אם הייתה חברה קטנה שמייצרת מוצרים טעימים לא פחות, או חס וחלילה יותר, הייתי קונה את המוצרים שלה. אני קונה מה שאני אוהב. אני לא אתפשר על הטעם בגלל שהיא חברה גדולה. בדיוק כמו שאני קונה במקדונלדס ובסופרים במקום במכולות.

Lonly badger

New member
כולנו מטומטמים ואדיוטים

אתה אוהב את המוצרים האלה בגלל שאפשר לקנות וקנו את הטעם שלך בכסף ובידע מדעי פסיכולוגי פרסומי פרופגנדי וכל שאר המילים היפות והקיטשיות שאפשר לקרוא בספרים ולהגיד - סבבה פרויד גאון - בוא נעשה סדר ותתעורר מהבועה הקטנה הזאת של איזה יופי יש לנו מקדונלדס אנחנו בדיוק כמו האמריקאים. אתה לא צריך לחשוב , אתה צריך לאהוב ולחשוב שהאהבה שלך היא משהו מיוחד . והכסף שלך הוא אלוהים. אתה לא חופשי. חופש זה שאתה מפסיק לקרוא לדברים בשמות ומתחיל למות. לא משפט קצר שכתוב על נייר ונקרא בשירה כל כמה זמן על ידי מליוני אנשים בכל העולם.

Master Boo

New member
אוקיי "קנו את הטעם שלי"

סבבה. כשהייתי קטן אהבתי X Y ו Z, ועכשיו אחרי שקנו את הטעם שלי אני אוהב משהו שונה לגמרי. מה איפכת לי? כרגע, זה מה שאני אוהב. מה איכפת לי מהאמריקאים? לא עולה לי יותר לאכול במקדונלדס. לא עולה לי יותר לקנות בסופרים. אני קונה איפה שיותר זול לי ומה שאני יותר אוהב, או אוהב באותה מידה.

MetalSinagouge

New member
אבל אבל אבל...

גם החומרים הכימיים שהגוף מפריש כשהוא נהנה מאוכל זה סוג של פסיכולוגיה, כדי להוכיח בשלילה נסה לא לאכול כמה ימים והב כיצד חוסר האנרגיה (גם אם לא רעב) הופך אותך לדוב שמתכונן ליפול לשנת חורף. מקדונלדס זה טעים. בנאדם צריך לבחור האם הוא רוצה לאכול משהו מאוד טעים, או שהוא מעדיף לקצץ בקלוריות, או שאין לו כסף. אני אישית ממש לא מבין את התלונות על "אמריקה השמנה", בהנחה שארוחות עולות די אותו דבר בכל מקום, אני לא מבין איך לאנשים יש 21 ש"ח להשקיע בזה יום יום.

Gilliana

New member
אז זהו, שההנחה לא נכונה

מחירי המזון בארה"ב נמוכים בהרבה מאלו שבישראל בהשוואה לשכר הממוצע. למשל - ארוחה ממוצעת במקדונלד עולה כ-3.5 דולר ואתה יכול לאכול כל יום ארוחת צהריים משביעה של שתי מנות וקפה חופשי בעלות של כ-7 עד 8 דולר שזה אפילו זול יותר מאשר לבשל בבית. אם תמדוד את כמות האנשים שסובלים מהשמנת יתר חריפה באיזור קליפורניה (ואני לא מדברת על עודפים של 10 ו-20 ק"ג אלא הרבה יותר) למשל, תראה שמדובר בבעיה רצינית מאד.

MetalSinagouge

New member
וואלה? LOL

אז מגיע להם להיות שמנים. אם כל הכבוד לליצן החמוד, הורים שלו יכולים למנוע מהילד שלהם להדבק לTV כל פעם שסדרת צעצועים חדשה יוצאת ואז לגרור אותם למסעדה, הם לא הורים. יש בדיחה רוסית כזאת, בתחנת רכבת סבתא צועקת "פירוז'קי עם בשר! פירוז'קי עם בשר", מתקרב אליה בנאדם מתעניין ושואל: "האם הבשר הזה נבח או ילל לפני שהוא הפך לפרוז'וק"? מה שאני מנסה לומר, זה טעים, לא אכלתי שם בערך שנתיים, ואפשר גם למות מתאונות דרכים ועישון פאסיבי. גירית בודדה- יכול להיות שתתעניין בSuper Size Me, סרט דוקומנטרי. למרות שלדעתי העובדה שיוצר הסרט הקיא מארוחה שלמה ביום הראשון מעידה על כך שמשהו בו לא היה בסדר. מי יודע?

Lonly badger

New member
לא לינקלייטר

לא רואה =] אלא אם כן יש המלצה חמה והצטרפות של צופה

אתה תצטרך לסלוח לו

הוא היה טבעוני ואחרי שנים שלא אכלת בשר מתוך אידיאולוגיה, גם לך יש סיכויים לא רעים להקיא אחרי ארוחה אחת במקדונלדס. (לא שאני מבין משהו בלא לאכול בשר...)

דווקא לא

הוא לא היה טבעוני. החברה שלו היתה שפית טבעונית. הוא אכל בשר, לפני, במהלך ואחרי הסרט, ובכל זאת לאכול במקדונלדס שלוש פעמים ביום גרם לו לבעיות בריאותיות רציניות. מענין, שבתחילת הסרט הוא הלך לרופאים, והם אמרו לו שאין שום בעיה עם הניסוי הזה, לא יקרה לו כלום. הוא התחיל בניסוי (לאכול רק במקדונלדס, כמו שממליצה הפרסומת שלהם), ואחרי כמה ימים הרופאים היו כל כך מזועזעים מהמצב שלו שניסו לשכנע אותו להפסיק והזהירו אותו שייגרם לו נזק בלתי הפיך.

למעלה