עסקים קטנים ועבודה מהבית

../images/Emo43.gif עסקים קטנים ועבודה מהבית

היום ב-18:00 יתארחו בפורום עבודה ועסקים מהבית נציגי הקרן לעסקים קטנים שי קורן ורינה ברנר שיענו לשאלות הגולשים בנוגע לפעילות הקרן. הגולשים מוזמנים לצרף את שאלותיהם כבר עכשיו.
מנציחים את הנופלים לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנרצחים בפעולות הטרור, אנו מזמינים אתכם להנציח את זכרם של האנשים הקרובים אליכם, שנהרגו במערכות ישראל או נרצחו בפיגועי תופת. את הסיפורים, הזכרונות , השירים והתמונות שנאסוף מהפורומים, הבלוגים והקומונות אנו נציג בדף הבית של תפוז אנשים החל מערב יום הזכרון ועד צאתו.

tishbiman

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדברים שרציתם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הטראק ליסט של הסינגל HG
1. Hollaback Gril [Album Version] 2. Hollaback Gril [Hollatonix Remix By Diplo] 3. Hollaback Gril [Instrumental] 4. Hollaback Gril [Video] למחשב לסקייטי
ההופעה מTop Of The Pops כאן (ללחוץ מקש ימני ואז save target as...)

That Just me

New member
אה לא משו מיוחד

יש לי את שלושתם על המחשב כבר =\ אבל תודה על המידע

יייאאא תודה דניאל../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifלא ידעתי שמי

שמישהו קורא הודעות שלי
חחח אני כותבת כ''כ הרבה
אני הולכת לקנות את הסינגל מה איתך

tishbiman

New member
אממממ....../images/Emo70.gif........./images/Emo47.gif

אני גם ממש רוצה...אבל זה יעלה לי איזה 50 שקל...כולל המשלוח...וזה דיי הרבה בשביל סינגל... בינתיים מגוון יש לי את הסינגל של RG!

תסתפק ותהנה ממנו../images/Emo8.gif

בקנדה קניתי שני סינגלים בלא יותר מ4 דולר[דולר קנדי עלה אז 3.4 ש''ח]אבל לך תדע זה סינגל חדש...אז קניתי את slow של קיילי ועוד איזה סינגל לא חדש ולא ישן של שאניה...ושניהם עלו 4 דולר בלי מיסים...

tishbiman

New member
את נוסעת לקנדה כל שנה...../images/Emo35.gif

ושכחתי, אבא שלך שם או משהו..?

chenwest

New member
נצל"שש../images/Emo26.gif

עברתי ת'בגרות הראשונה שלי היוםם עשיתי אותה כמו גדולהה
חחחח היה לי ממש מעולהה..כאילו ידעתי הכל..מקוה שיהיה טוףףף עם הציוןן

dilan angel

New member
מזל טוב!../images/Emo110.gif