חחחחחחחחחח
D dilan angel New member 10/5/05 #32 ../images/Emo6.gif שרשור קרוע../images/Emo110.gif נו טוב.. שילוב של הילה וסקייטי
ס סקייטר גירל New member 11/5/05 #35 ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifשילוב נחמד את אומרת../images/Emo35.gif =]
M Mrs Brightside New member 11/5/05 #39 ../images/Emo109.gifכפרעלייך../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif
C chenwest New member 10/5/05 #15 טנקססס../images/Emo24.gif אממ...היא הייתה במחשבים גאדדד אני מחכה לסוף י"א רק כדי שאני יוכל לסיים עם המקצוע המעצבן הזה *ולא להגיד לי "מה כבר יכול להיות קשה במחשבים כי זה ממש קשה ומעצבןן * יוו איזה יופיי...את ב-י'? באיזה מקצוע היה המגן?
טנקססס../images/Emo24.gif אממ...היא הייתה במחשבים גאדדד אני מחכה לסוף י"א רק כדי שאני יוכל לסיים עם המקצוע המעצבן הזה *ולא להגיד לי "מה כבר יכול להיות קשה במחשבים כי זה ממש קשה ומעצבןן * יוו איזה יופיי...את ב-י'? באיזה מקצוע היה המגן?
D dilan angel New member 10/5/05 #31 כן אני בי'../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif המגן היה בכימיה טכנולוגית.. בגלל שאני במסלול טכנולוגי אז אני עשיתי יחידה בכימיה השנה השנה זה עוד קל אני מפחדת מי"א יבע
כן אני בי'../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif המגן היה בכימיה טכנולוגית.. בגלל שאני במסלול טכנולוגי אז אני עשיתי יחידה בכימיה השנה השנה זה עוד קל אני מפחדת מי"א יבע
C chenwest New member 10/5/05 #33 יהיה טוףף דונטט וואריי../images/Emo24.gif מסלול טכנולוגיה??נשמע קשהה
D dilan angel New member 11/5/05 #34 מסתדרים../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif צריך להשקיע כמו בכל מגמה.. אבל הכימיה הזאת עעעעעע מעצבנתתת
מסתדרים../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif צריך להשקיע כמו בכל מגמה.. אבל הכימיה הזאת עעעעעע מעצבנתתת
M Mrs Brightside New member 10/5/05 #10 ../images/Emo109.gifיא אני שמחה בשבילך../images/Emo9.gif כל הכבוד
ס סקייטר גירל New member 10/5/05 #13 |מזל טוב|תמיד יש את הפעם הראשונה=] לי תהיה הפעם השישית או השביעית בערך עוד שבועיים ואני לא אעבור אותה אבל אני אעשה מועד ב.
|מזל טוב|תמיד יש את הפעם הראשונה=] לי תהיה הפעם השישית או השביעית בערך עוד שבועיים ואני לא אעבור אותה אבל אני אעשה מועד ב.
C chenwest New member 10/5/05 #16 tnx everybody../images/Emo25.gif*סקייטי,תבדקי אם יש לי שגיאותכטיב?? * במה תהיה לך בגרות?וברור שתעברייי...תלמדי חזק ותצליחי
tnx everybody../images/Emo25.gif*סקייטי,תבדקי אם יש לי שגיאותכטיב?? * במה תהיה לך בגרות?וברור שתעברייי...תלמדי חזק ותצליחי
ס סקייטר גירל New member 10/5/05 #19 לא...זה משהו שלא למדתי כולה שנה וע ועוד שבוע יש מגן ובשני במחנים קיבלתי אפס ככה שאני לא אצליח...כמה שאני אלמד חזק-במתמטיקה=\
לא...זה משהו שלא למדתי כולה שנה וע ועוד שבוע יש מגן ובשני במחנים קיבלתי אפס ככה שאני לא אצליח...כמה שאני אלמד חזק-במתמטיקה=\
C chenwest New member 10/5/05 #22 אין דבר כזהה..את יודעת שאת החומר במחשבים *חומר של שנתיים * למדתי בתוך חודש וחצי?!
ס סקייטר גירל New member 11/5/05 #36 ברור שמחשבים קשה../images/Emo70.gifאבל יש חומר שאי אפשר ללמוד בשבוע וטופס שלם במתמטיקה-אי אפשר....