פורום פאוור מטאל - האתר!

Armed Angel

New member
אני מוכן לעזור בחלק

של הבנייה, עיצוב, איחסון וכל מה שקשור לחלק הטכני של האתר... כאילו, אני יכול לעזור בקטע של לבנות, לעצב, לשנות מידע, לתחזק ולתפעל את האתר מהחלק הטכני שלו. דבר איתי בפרטי האי מייל שלי : [email protected]

Phantomina

New member
אממ ../images/Emo9.gif

אני יכולה לכתוב על נייטוויש, אם אף אחד אחר לא כותב. אני גם רוצה לראות הופעה שלהם הקיץ, אז אם יהיה מספיק כסף, יהיה הרבה דברים מעניינים לשים באתר :)

Blade Of Fire

New member
מממ בכיף:)

נראה לי אני היחיד פה שלא מבין בHTML, ולכן אשמח לעזור על כל להקה, בעיקר על ראפסודי ואדגאי:) ובקשר לרעיונות, חוץ מלינקים לאתרי להקות, סקירות אלבומים והיסטוריה, אולי צריך לקדם את רעיון להקת הפאוור הישראלית באתר? לוח הודעות על הופעות כאלו ואחרות סגנון קטגוריית האירועים במטאליסט... אני מרוקן מרעיונות... יהיו לי יותר מחר...

slallum

New member
אני חושב

שכל זה יתפרק תוך חודשיים מקסימום. א. מה זה עוזר לכם אתר שבקושי אנשים נכנסים אליו? ב. אתם באמת חושבים שאנשים יעדכנו את המדור שלהם כל שבוע? גם אם אפילו יש רצון (כל שבוע במשך שנה לפחות?) כמעט ואין על מה לכתוב. ג. משיכת קהל תהיה מאוד קשה, כבר יש את האתר מטאליסט שיש בו מספיק כתבות על פאוור מטאל. יש לי עוד כמה סיבות בראש, אבל שירן הרגע התקשרה, אז לילה אור =]

Blade Of Fire

New member
לא חסר מקומות לפרסם

במטאליסט אין מספיק חדשות של פאוור מטאל ואתר שיוקדש כולו לפאוור יוכל להביא את התודעה לרבים ולפרסם את הפורום שלנו כמובן:) בהייד פארק יש ה-מ-ו-ן פורומים למטאל בכלל ופאוור מטאל בכלל ואז הפירסום יותר קל... ולמה לא לעדכן את המדור כל שבוע? דפיילר ומולך בדיבוק לפניו עשו את זה.. ולא חסרים נושאי פאוור מטאל לכתוב עליהם... מספיק לעשות רשימה של 20-30 נושאים ואת זה אפשר לארגן... ולא חייבים לעדכן כל שבוע אלא כל שבועיים...

slallum

New member
רגע רגע רגע

אתה חושב שהאתר המדובר יהיה ברמה של מטאליסט? במטאליסט יש אנשים שיודעים לכתוב, זה לא סתם אנשים שנמצאים בפורום ומחליטים לכתוב כתבה. אולי לחלק יש כישרון כתיבה או משהו, אבל ברור שלא כולם יודעים לכתוב כמו שצריך, בלי לזלזל כמובן. דפלייר ומולך בדיבוק (שאין לי מושג מי זה) עשו את זה כי הם קיבלו כסף לדעתי.. או שהם פשוט אנשים מאוד אחראיים, אתה חושב שיש פה מספיק אנשים אחראיים כל כך שיעשו כל שבוע (או שבועיים) במשך שנה שלמה כתבות? האתר המדובר, גם אם יצא לפועל, לא יוכל להשתוות למטאליסט - למה? למטאליסט יש כתובת רשמית, שעולה כסף. אתם מוכנים להשקיע כסף בדומיין? למטאליסט יש עיצוב טוב, לא מוכן ולא חובבני. יש פה מישהו מקצוען שיודע לעצב? ואם לא, אתם מוכנים להשקיע כסף על מעצב מקצוען שיעצב בשבילכם את האתר? תאמינו לי שאני אומר את מה שאני אומר מתוך מנסיון. גם אני לפני כמה שנים רציתי לפתוח אתר על משחקים, אתר על מד"ב, אתר על משחקי תפקידים, ועוד שטויות.. גם ראיתי אנשים שבאמת פתחו אתרים שהם רצו להקים, וראיתי את האתרים האלה מתפרקים תוך חודש. אתם הבנתם את הדיעה שלי.. אם אתם לא חושבים כמוני, שיהיה לכם בהצלחה באתר, אני חושב שתוך כמה זמן יתברר לכם שזה היה פשוט ביזבוז זמן. (למרות שאפשר לקחת מזה גם חוויות ונסיון, אז לא נורא
)

Blade Of Fire

New member
הו ודה על הפסימיזם יקירי

ותודה על האמון גם כן... להשתוות למטאליסט? גם לא בעוד מיליון שנה... בעצם מיליון כן... שורה תחתונה-זה לא אתר על כל סגנונות המטאל... וכן, יש פה אנשים כישרוניים (לא ראית שירים וסיפורים של אנשים בפורום.. אני כן..) ועם קצת מוטיבציה אפשר לעשות הכל.. מנסיון... וברגע שזה אל אדם אחד, אלא כמה, אפשר לאחד כוחות...

slallum

New member
הממ

אנל'א חושב שאני פסימיסט, אני פשוט ריאליסטי, מה אני אגיד לך. אני מדבר מתוך נסיון, לא כי אין לי אמון במישהו מכאן. אני לא מבין מה הקשר בין שירים וסיפורים לכתיבת מאמרים וכתבות.. זה 2 דברים די שונים אחד מהשני.. ועם קצת מוטיבציה אפשר אולי להתחיל הכל, אבל נראה אם המוטיבציה תשאר גם אחרי שהאתר נשאר שבועיים על הרגליים. הרי אתם לא מתכוונים להרוויח מהאתר הזה כלום, נכון? אז למה שתשאר מוטיבציה? אני יודע שלי לא תהיה מוטיבציה, לא יודע מה איתכם.. ותשמע, זה מילים יפות כל מה שאמרת על מוטיבציה וזה.. אבל לא התייחסת כל כך למה שאמרתי - מה עם ספונסרים? מה עם עיצוב? מה עם דומיין?

הדומיין והספונסרים זאת באמת בעיה...

אבל העיצוב זה כלום. כאילו שחסר פה אנשים שיודעים להתעסק עם תוכנות עיצוב.
זה לא כזה מסובך.

slallum

New member
מממ כן,כנראה..

אבל עדיין נשארו כל העיות האחרות שכתבתי וגם לא כתבתי
טוב לא משנה, אתם יודעים מה אני חושב, תכלס אם זה באמת יצא לפועל כמו שצריך אני אהיה שמח, אני פששוט לא מאמין שזה יקרה..
בהצלחה לכם =]

אני לא נאיבית... אני יודעתשיש סיכוי

גדול שזה לא יצליח אבל אם כולם יהיו שלילים ולא יתרמו אין מצב שזה יעבוד! צריכים לשמור על אופטימיות ולעבוד הרבה וזה יצליח. :)

Armed Angel

New member
ניאם תפוזונה

אמרתי שדומיין אין לי בעיה להשיג, עליי. ובקשר לספונסרים, זה יגיע לבד אם האתר יהיה רציני, להתחלה של האתר לא צריך.

בקשר לדומיין

אני יודע שיש איזה אתר שנותן איזה כתובת שרוצים עם סיומת של נט, בחינם... לא בעיה לברר איך קוראים לו ותודה רבה לכולנו יש חוג ידידים דיי נרחב, בטוח אחד מהם מבין בעיצוב ויהיה נחמד מספיק כדי לעזור בזה

אתה צודק במידה מסויימת

אני בכלל לא אתפפלא אם זה יתפרק... ניסיתי לבנות המון אתרים... אחד אפילו סיימתי, אבל הוא היה עלוב P: אבל חפיף... אבל עדיין, הקטע של לעבוד ביחד, זה נורא מגבש, וזה נורא כיף. וזה שווה את הכל :) הרי אם זה יפול זה לא יהיה סתם אכזבה, זה כולנו נבין ביחד שזה לא הולך, ונחשוב על כל הסבבה שהיה תוך כדי לנסות להקים. כי תגיד מה שתגיד, גם אם לא מצליחים לבנות אתר... זה ממש כיף לנסות

slallum

New member
מסכים =]

לכן אמרתי בהודעתי לעידן שאפשר לקחת מזה גם חוויות ונסיון =] ומה שכתבת בקשר לדומיין, אף פעם לא שמעתי על האתר הזה.. אבל אם באמת יש אז אתה מוזמן לשלוח לי גם את הכתובת, נשים במועדפים למקרה הצורך ;] ובנוגע לעיצוב - גם אם יש חבר שמסכים לעצב את האתר, הוא לא יסכים לעשות את זה בקביעות לדעתי..

לא צריך כל כך בקביעות

זה לא חייב להיות משהו גדול... שהעיצוב יהיה רק של קטגוריות והשם של האתר.. וזה קבוע. ואני אברר בקשר לאתר עם הדומיין... אם בת דודה שלי עוד זוכרת אותו...

למעלה