פרישת מנהל הפורום

../images/Emo43.gifפרישת מנהל הפורום../images/Emo43.gif

אנו מודים לאפשרות חילופית על התקופה בניהול ומאחלים לו הצלחה בהמשך. המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

אריק67

New member
חברה זה הזמן לאחד כוחות

זה הזמן להחזיר לפורום את הצבע! זה הזמן להחזיר לפורום את אנשי העמותה!!! זה הזמן להתחיל דף חדש!!!! וזה גם הזמן לומר תודה לאפשרות חלופית
החלום שלי שכולם יחזרו לכתוב בפורום ממש כמו פעם רק ביחד נגלה את האמת

apache64a

New member
כתוב שהמנהל פרש

הפרישו אותו? מן הסתם אני משער שהחלופית יגיע לכאן עדיין מידי פעם "על אזרחי".

apache64a

New member
עם זאת...

לדעתי זה היה צעד מתבקש. ולא משנה אם פרש או הופרש.

ברוך השם שמחאת האוהלים הגיעה גם לכאן !

סוף סוף המנהל פרש/הופרש - את מי זה מעניין הגיע הזמן להחזיר את המקצוענים לפורום הזה והגיע הזמן שהפורום יחזור להתעסק בענייני עבמים ברצינות אני קורא להחזיר לאלתר את מומחי העמותה לחקר עבמים ואת אלו שפרשו מכאן בגלל מה שהתנהל כאן בשנה האחרונה - ביזיון מוחלט שלחקר העבמים הרציני ומתן במה לאוספים של הזיות נוכלים ושליחים של כל מיני פורומים אחרים שעשו כאן מה שהם רוצים סוף סוף החלטה צודקת אחת של הנהלת תפוז אחרי המון תלונות נגד ההנהלה הקודמת הגיע הזמן שמומחים באמת ינהלו את הפורום הזה - לתשומת לב הנהלת תפוז לפני שתהיה הדרדרות סופית שתביא לסגירת הפורום לצמיתות

אני מנחש (ניחוש מושכל כמובן) שהופרש

לאור העובדה שלא טרח לכתוב שום מילת פרישה, ונעלם מהפורום כבר לפני ימים ארוכים - כל זאת כמובן בצירוף עשרות התלונות שהוגשו נגדו להנהלת תפוז.

כל הכבוד להנהלת תפוז !!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo59.gif

איזו הודעה משמחת !!!!!!!!!!!!!!! נגמר עידן סתימת הפיות , עידן ההזיות , עידן השרשורים המטורפים וההזויים ומחיקת הפוסטים של כל מי שלא מוצא חן בעיני ההנהלה
!!!!!!!!!!!!!!!!! המהפיכה שהתחילה במצריים דרך סורייה והאוהלים הגיעה סוף סוף לכאן !!! עידן סתימת הפיות נעלם והגיע יום חדש
אני מצטרף לכל האחרים וקורא לאנשים השפויים שכאן ולאלו שבאמת מתעניינים בנושא ברצינות להחזיר ומהר את מומחי העמותה לכאן ואת כל מי שברחו מכאן וסולקו VIVA LA REVOLUCION

בהחלט אחי כל הכבוד

אני חושב שראוי עכשיו שכל אלו שצבועים כרגע באדום יודיעו להנהלת תפוז על פרישתם ויתנו את האפשרות להנהלה החדשה למנות מחדש את אלו שצבעם אדום ורצוי מאד שאלו יהיו באמת מומחים לעבמים והכוונה לכל אלו שסתמו להם את הפה העיפו אותם מכאן ואלו שברחו בעצמם אחרי שנתיים של תשעה באב הגיע יום חג

המומחים בהא הידיעה

והמומחים לא יבואו מהפורומים של המתקשרים שהציפו פה את המקום והפכו אותו לקרקס עלוב אנחנו מחכים שהמומחים של העמותה יחזרו אחרי שהמנהל דאג לסלק אותם ולתת במה לאוספים שלמים של קשקשנים שכתבו פה שטויות והזיות ומילאו את הפורום באשפה אני קורא להחזיר את המומחים האמיתיים לכאן ומהר !!!!!!!!!!

לא פלא אחי

צריך לעשות פה חיטוי וספונג'ה רציניים צריך לנקות את האשפה שהצטברה פה שנתיים ולהחזיר את השפיות לפורום ממש משימה קשה

apache64a

New member
להודיע לגילי וחנן!

לדעתי לאבי גרייף ואנשיו אין מקום כאן אחרי מה שהם עשו עם "אלכס גרין" והבלוג המפוברק.

franse

New member
אני לא יודע למה אתה כל כך מתגעגע לגילי.

כל מה שהיא עשתה פה זה לאיים משפטית על אנשים. כמו שאני מכיר את הראש שלה התביעה כבר בדרך אלי, או הסבר חמוּר סבר מה עלי לעשות כדי להמנע מכזאת... אם אינני טועה כבר התגלה שאת מתיחת "אלכס גרין" עשתה קבוצת סטודנטים מהמכללה לתקשורת ואינה קשורה כלל לאבי גרייף. אם כבר בתביעות עסקינן יש חוק שנקרא חוק לשון הרע...

אתה מאמין לכל מה שמספרים לך?

לא יודע כן אבי גרייף, לא אבי גרייף, אבל אני כן יודע בודאות שלא ידוע מי עמד מאחורי ההתחזות. מה שכן ידוע הוא שלאחר שהתברר שמדובר בזייפנים והגיעו תלונות להנהלת תפוז, והם הורידו את הבלוג. אח"כ הגיעה איזו התנצלות מוזרה כביכול בשם סטודנטים מהמרכז לתקשורת, ומכיוון שיש לי במקרה קולגה שעובדת שם, ביקשתי ממנה לנסות לברר עם היה איזה פרוייקט כזה במרכז - לא דובים ולא יער.

franse

New member
אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו.

זה תקף גם לגבי אבי גרייף. אגב אינני מכיר אותו אישית.

ובוא אשאל אותך עוד משהו...

הרי סגנו של גרייף מבקר לעיתים קרובות כאן בפורום ומפרסם הודעות. אתה לא חושב שאילו לגרייף לא היתה יד ורגל בדבר, הוא היה זועק חמס נוכח האשמות השווא נגדו? אני יודע שאילו היו מאשימים אותי בדבר שלא עשיתי, הייתי עולה לשמים ויורד כדי להוכיח שאין עוול בכפי, ורי גרייף שתק כמו דג ואפילו לא צייץ לכוון של "אלכס גרין".

למעלה