הודעה לכולם../images/Emo124.gif
דבר ראשון, אני מזכיר לכולכם שהיוזר המקורי שלי הוא "בן ספרטה". תתרגלו ליוזר הנוכחי, כי אני מתכוון לכתוב פה רק איתו. אני מאוכזב ש"האנרכיסט האדום" לא יכול לנהל את הפורום מסיבותיו שלו, אך באותה נשימה, מודה לו על הפרגון שאני אנהל את הפורום. אני אשמח מאוד לנהל את הפורום הזה. אני מודה שמבחינה מקצועית ורמת הידע שלי בתחום חקר העב"מים וחוצנים, אני לא מגיע לקרסוליים של רבים מכותבי הפורום. זאת לא בושה ואין לי שום בעיה להודות בכך. אך מנהל פורום, לא בהכרח צריך להיות בקיא יותר, אלא בעל כושר ניהולי טוב, ואת זה אני חושב שיש לי. אהבה גדולה לתחום, כושר ניהולי טוב, רצון לתרום ולהשליט סדר, אלה תכונות שיש לי מהן בשפע ומנהל לא צריך יותר מזה. במידה ואנהל את הפורום הזה, אעשה מאמצים להביא לפה את גילי וחנן הנפלאים, שתורמים לתחום יותר מכל גולש וגולשת בתפוז שאני מכיר. איפה לעזאזל הימים הטובים שהם היו כותבים פה בקביעות ומרעיפים עלינו את מנת הידע האדירה שלהם ?!?! הגיע הזמן להחזיר עטרה ליושנה
גילי, חנן, אני יודע שאתם קוראים את ההודעה הזאת- אני מבקש בשמי ובשם כל חברי וחברות הפורום, תעזרו לי להחזיר את השפיות למקום הזה... כידוע לכם, אני אזדקק לתמיכת חברי הפורום על-מנת שהנהלת תפוז תראה בי כמועמד ראוי לניהול הפורום. ואם זה לא יהיה אני, אז אין לי שום בעיה לתמוך בכל אחד אחר שבאמת מתאים לתפקיד. העיקר שיהיה פה כבר סדר ומקצועיות !