פרישת מנהל הפורום

בוקר נפלא לאנשי הפורום ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אחרי החדשות הנפלאות מאתמול אני קורא להנהלת תפוז למנות את האנרכיסט האדום למנהל הפורום במיידי אני קורא למנהל החדש לדאוג להחזיר את הפורום לשפיות ולהחזיר את כל מי שברחו מכאן אני קורא למנהל החדש למנות אדומים ראויים ומומלץ כאלו שבאמת מבינים בנושא העבמים

apache64a

New member
ביגוס

לדעתי כל עוד אתה לא מבטיח לא לקלל ולפגוע כמו שעשית לך אין מקום כאן. אם אתה מתחייב מעתה להתנהג כראוי כאן אז אין בעיה.

apache64a

New member
רגע...

אני טועה? ראש גיציןם זה המקלל?! אם כן, סליחה..טעות אם לא אז הדברים תקפים..

מקבל את התנצלותך אחי

אני מעולם לא קיללתי אבל אני קיבלתי המון הודעות פרטיות מאנשים שהמנהל חסם אותם סתם ככה בעצם המנהל הקודם בכלל לא חסם מקללים בתנאי שהם לא הפריעו לו ולא סתרו את מה שהוא אמר הוא לא חסם אפילו את זרם ההזיות שהגיע לפה מפורומים של מתקשרים וכל מיני אנשים שחיים בעולמות אחרים והוא האחראי יחד עם האנשים באדום שהוא מינה בכל שני וחמישי לזה שהפורום הזה הגיע לתחתית של האשפה הוא כן סתם את הפיות לכל מי שהעיז לחלוק עליו וחסם אנשים רק בגלל שכתבו משהו שהוא לא הסכים

apache64a

New member
כן זה ראש גיצים היה

הוא באמת לא נחסם? אני מבין שהיה לי מזל שלא נחסמתי.

אכן נחסמתי ונמחקו תמיד כל תגובותיי ואשכולותיי

זה אני הלא הוא ראש גיצים המפורסם והידוע לשימצה בקרב המנהל הדיקטטור שברוך שפטרנו מעונשן של זה. הסיבה היחידה שהייתי מקלל זה בגלל שאחרי שהשקעתי שעות על הכנת אשכולות הוא היה בא ופשוט מסיר אותם מהפורם! חולה נפש פשוט!! בגלל שהוא לא היה מסכים איתם והרבה פעמים היה אומר שפתחו כבר נושאים כאלה בפורום למרות שבדקתי ואני פעם כבר שנתיים ובחיים לא פתחו כאלה נושאים! יכול להיות פחד שייקחו לו את משרת הניהול...המשתמש ראש גיצים נחסם אז פתחתי את זה. שגשוג והצלחה לפורום!!!

apache64a

New member
בלגי

לא יודע מי ידע את מה שאתר כותב (על מחיקת אשכולות) אבל אני לפחות לא ידעתי. מבין מאוד את הכעס. אני הייתי פועל אחרת ולא מקלל ושופך אש כאן. בעתיד אם יש לך בעיה עם משהו כתוב לו/לה מסר. תשאיר את ה"זבל" מחוץ לפורום.

apache64a

New member
ראיתי רק אחד אני חושב..

תוספת קטנה לתגובה שלפני. בטיים טאנאל ראיתי אני חושב. ראיתי גם הרבה קללות.

בן ספרטה = Xx UFO xX מומלץ להנהלת הפורום

בגלל שהאנרכיסט עסוק ולא יכול לנהל אני מצרף את ההמלצה שלי שבן ספרטה ינהל את הפורום הוא אדם שמכיר את הנושא שקול ובהחלט ראוי במיוחד אחרי מה שעשה לו המנהל הקודם שסתם את הפה לכל מי שהעיז לחלוק עליו בן ספרטה אתה המועמד שלי עכשיו

EURA

New member
../images/Emo41.gif תגובת EURA (העמותה לחקר עב"מים)

שמחנו להתבשר אודות "פרישתו" של מנהל הפורום, ואנו מברכים על המהלך הנבון והנכון ומקווים שיביא שינוי מהותי וחיובי בעקבותיו. עקבנו אחר התדרדרותו הקשה של הפורום בשנה האחרונה באופן עקבי, כמו גם קיבלנו פניות רבות מגולשים אשר נפלו קרבן להתנהלותו הקלוקלת של מנהל הפורום על לא עוול בכפם ואשר התעניינו בקשריו עם העמותה - לגולשים אלו הובהר כי על אף שהנ"ל היה בעבר חבר עמותה - הודח מהחברות בה בעקבות מעשים חמורים ביותר והפרה יסודית של תקנות וכללי תקנון העמותה. מעבר לכך, אנו עומדים תמיד לרשותכם בכל שאלה ופניה באתר העמותה, ומוסיפים לעקוב אחר הפורום בתפוז, כאמור, תוך תקווה להתפתחויות חיוביות. בתודה, גילי וחנן אתר העמותה: www.eura.org.il קבוצת העמותה בפייסבוק: http://www.facebook.com/groups/59433340944/

תודה על התגובה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה שבאמת המקום הזה יצליח להתאושש מהנזקים שנגרמו על ידי המנהל הקודם ושנושא העבמ"ים יחזור לפסים של שפיות. מאחל למנהל החדש שיצליח לתקן את הנזקים הכבדים ושיחזיר לנו את המומחים האמיתיים מהעמותה ואת כל אלו שברחו נחסמו והועפו בגלל מה שהיה פה

Xx UFO xX

New member
הודעה לכולם../images/Emo124.gif

דבר ראשון, אני מזכיר לכולכם שהיוזר המקורי שלי הוא "בן ספרטה". תתרגלו ליוזר הנוכחי, כי אני מתכוון לכתוב פה רק איתו. אני מאוכזב ש"האנרכיסט האדום" לא יכול לנהל את הפורום מסיבותיו שלו, אך באותה נשימה, מודה לו על הפרגון שאני אנהל את הפורום. אני אשמח מאוד לנהל את הפורום הזה. אני מודה שמבחינה מקצועית ורמת הידע שלי בתחום חקר העב"מים וחוצנים, אני לא מגיע לקרסוליים של רבים מכותבי הפורום. זאת לא בושה ואין לי שום בעיה להודות בכך. אך מנהל פורום, לא בהכרח צריך להיות בקיא יותר, אלא בעל כושר ניהולי טוב, ואת זה אני חושב שיש לי. אהבה גדולה לתחום, כושר ניהולי טוב, רצון לתרום ולהשליט סדר, אלה תכונות שיש לי מהן בשפע ומנהל לא צריך יותר מזה. במידה ואנהל את הפורום הזה, אעשה מאמצים להביא לפה את גילי וחנן הנפלאים, שתורמים לתחום יותר מכל גולש וגולשת בתפוז שאני מכיר. איפה לעזאזל הימים הטובים שהם היו כותבים פה בקביעות ומרעיפים עלינו את מנת הידע האדירה שלהם ?!?! הגיע הזמן להחזיר עטרה ליושנה
גילי, חנן, אני יודע שאתם קוראים את ההודעה הזאת- אני מבקש בשמי ובשם כל חברי וחברות הפורום, תעזרו לי להחזיר את השפיות למקום הזה... כידוע לכם, אני אזדקק לתמיכת חברי הפורום על-מנת שהנהלת תפוז תראה בי כמועמד ראוי לניהול הפורום. ואם זה לא יהיה אני, אז אין לי שום בעיה לתמוך בכל אחד אחר שבאמת מתאים לתפקיד. העיקר שיהיה פה כבר סדר ומקצועיות !

../images/Emo18.gifהבהרה

משרשור זה נמחקו הודעות אשר עברו על תקנון האתר. אנו מבקשים לשמור על שפה נאותה אשר תואמת את תקנון האתר, לא להכפיש ולכבד את מנהל הפורום היוצא. גולשים אשר מעוניינים להגיש את מועמדתם לניהול הפורום - מוזמנים לעשות זאת בקישור הבא בלבד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp הודעות נוספות אשר יעברו על תקנון האתר וכן הודעות אשר אינן תואמות את נושא הפורום, יימחקו. תודה.

הנהלת הפורומים איפשרה את הקרקס שהיה פה

להנהלת הפורומים בתפוז אין צורך לבוא ולמחוק שום דבר בגלל שהכל קרה אחרי שהם אישרו את המשך פעילותו של המנהל הקודם העובדה שהנהלת הפורומים עצמה עין למרות כל עשרות התלונות שהוגשו מוכיחה שהם באמת לא היו מעוניינים להחליף את המנהל ובגלל זה האשמה מוטלת עליהם לא פחות מאשר על המנהל אני בכלל חושב שהגיע הזמן שכל תפוז יקרסו ויהפכו להיסטוריה ואיך שזה נראה זה לא יקרה עוד הרבה זמן עם התנהלות כזאתי של הנהלת תפוז והנהלת הפורומים עכשיו אתם יכולים למחוק את ההודעה הזו במחיקות אתם טובים אבל לא מוחקים מה שצריך

למעלה