מממממ.... אולי נבוא בלי חולצות הכי טוב ("...המנהל יושב לחוץ כי אקזיט מתפשטים בחוץ...")
H HiLi88 New member 7/10/05 #20 מממממ.... אולי נבוא בלי חולצות הכי טוב ("...המנהל יושב לחוץ כי אקזיט מתפשטים בחוץ..." )
T ToXic BoY17 New member 7/10/05 #21 אבללללללללללל זה משיר מאוד פאסה אפשר פשוט חולצה שכתוב עליה "כניסה"!
T ToXic BoY17 New member 7/10/05 #23 אממממ לא../images/Emo122.gif יש לי רעיון יותר טוב!!! בגלל שאקזיט כרגע לא באוויר אז בואו לא נלך וזהו-אין אקזיט אז אין חברי פורום אקזיט
אממממ לא../images/Emo122.gif יש לי רעיון יותר טוב!!! בגלל שאקזיט כרגע לא באוויר אז בואו לא נלך וזהו-אין אקזיט אז אין חברי פורום אקזיט
ל ליאור ואופיר New member 7/10/05 #24 לשניכם יש רעיונות גרועים קבלו אחד אנחנו נגיע עם חולצות של חץ מסתובב חח אבל הוא לא יכול להסתובב חח נגיע עם החץ שמסתובב כמו אצל הדי ג'יים שזה עם אורות חח
לשניכם יש רעיונות גרועים קבלו אחד אנחנו נגיע עם חולצות של חץ מסתובב חח אבל הוא לא יכול להסתובב חח נגיע עם החץ שמסתובב כמו אצל הדי ג'יים שזה עם אורות חח
מ מיימונית בדם New member 12/10/05 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif הצחקתם אותי שלושתכם עם הרעיונות שלכם