רוצים להיפגש על חשבוננו

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

אני מוכן להתערב

שפנים מול פנים האנשים לא היו אומרים את הזוועות שהם אומרים תחת האנונימיות של האינטרנט.

very dark girl

New member
אני דווקא חושבת..

שזה יהיה רעיון לא רע אם נפגש.. אולי אחר כך נלמד לכבד אחד את השני קצת יותר.

Rotema3

New member
יש כאן אנשים

שיותר מדי טובעים בתוך הדעות הקיצוניות שלהם, כדי שיילמדו לכבד אחרים. כמו אדריכל.

רולדההה

New member
נו, זו תגובה אינטלגנטית באמת. ../images/Emo98.gif

רותם, בחייאת, גם אם זה נכון, את סתם יורדת לרמה נמוכה. אולי פעם אחת תהיי את הבוגרת?

Rotema3

New member
מותק, אל תדברי איתי על אנטלגנציה.

טוב? את מוכנה, מגובה רמתך, להסביר לי איך זה לרדת לרמה נמוכה? אני באמת חושבת ככה, לא סתם פתאום, אילא אחרי מספיק דיונים איתו. לא חוזרת בי, ולא בטיח.

רולדההה

New member
"יש כאן אנשים שיותר מדי ../images/Emo98.gif

טבועים בתוך הדעות הקיצוניות שלהם, מכדי שילמדו איך לכבד אחרים." עד כאן זה לגיטימי. זו דעתך. כשאת מתחילה ללכת ולנקוב בשמות - סלחי לי, אבל זו רמת גן. זה נקרא לשחק בחרא. כן, סבבה. זכותך לחשוב שהאדריכל הוא חרא קיצוני, או שאני ילדה קטנה ומטומטמת. אבל בבקשה, רמת דיון נקייה היא דבר הכרחי לכל פורום, בטח לפורום טעון כמו זה.

Rotema3

New member
אני משחקת בחרא.

כמו הרבה פה שכבר מרוחים בחרא. יש סיבה שציינתי את השם שלו, לכי קצת אחורה, תנסי להבין. ואולי גם בדרך תביני את ההבדל בין רמת דיון נקייה, לציון דעה בקשר לאדם שנמצא בפורום. ועוד בצורה הכי פחות קיצונית שאפשר. תסתכלי קצת מסביב בפורום, אולי תמצאי אנשים שאת באמת צריכה לכתוב להם את זה. שוב, אני לא חוזרת בי.

האם תכבדי דעות שמאלניות או חילוניות

? אם זה יקרה, אני מזמין במפגש פיצה לכולם.

נהדר את יודעת אנגלית

איזה נקודה הוכחת? שאני חושב שאנשים פה לא שווים את הכסף שלו? כן זו ההרגשה שלי על אנשים שחושבים רק על עצמם.

Rotema3

New member
על השאלות המהותיות.

על שאלות ששאלת. אתה מנסה להתחמק, אני לא.

למעלה