רוצים להיפגש על חשבוננו

One Echoe

New member
לא שזכור לי.

בכל אופן, כולם פה מזכירים שמות כל הזמן, אז מה אתם מתפלאים עכשיו.

יו, יש לכם המון זמן פנוי

השרשור התחיל כשיצאתי מהעבודה, בינתיים חציתי חצי מדינה והגעתי הביתה, ואתם עדיין פה, רבים. אולי חתיכת פיצה יכולה לסתום לכם את הפה או להעסיק את האצבעות?

מה לעשות

חברים שלי פה נחמדים מדי אז בזמן שהם פה אני עונה לכמה פחות נחמדים, כדי לגוון, אבל אני גם אוכל פיצה, איך אני?

רולדההה

New member
בואנה, את באמת מיוחדת. ../images/Emo98.gif

בהתחלה את מופתעת מזה שהוא לא יורד לרמה המלוכלכת שלך ומציין שמות, ואז אחרי שהוא מציין בשבילך שמות את פתאום משחקת אותה לא מופתעת מזה שהוא יורד לרמה הזאת.

Rotema3

New member
את מקסימה, את.

רמה מלוכלכת. פשוט מצחיק. לקחת את זה קשה. אני לא בטוחה שהבנת על מה את מדברת. לא נורא. תהני. שוב, בשבלך, אני לא מתחרטת.
ואגב שניכם, ה'לא הופתעתי' היה כתגובה לשמות שציינת.

spoop

New member
הרעיון הוא לא הכבוד לדעות

הרעיון הוא אם חילוני יכבד אותי,לא אומר שהם יסכים עם הדעות שלי נכון? אז לא אני לא אכבד דעות של שאמלנים וחילונים(איך אני אכבד אם זה סותר את כל מה שאני מאמינה בו?) אבל אני כן אכבד את השאמלני והחילוני.

GD5

New member
בשביל שניכם

כל נושא יהפוך לויכוח. spoop: הכיבוד טעים אדריכל: לא נכון, לא טעים spoop: דווקא כן אדריכל: דווקא לא spoop:אתה קיצוני אדריכל:את יותר קיצונית spoop: השמאלנים יהרסו את המדינה אדריכל: הימנים כבר הורסים אותה

spoop

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מישהו אמר כיבוד?
אני בצום

spoop

New member
ג' בתשרי-צום גדליה.

על קצה המזלג: אחרי חורבן בית ראשון הגלו את עמ"י,ומלך בבל לא רצה שהארץ תהיה שוממה אז הוא הסכים ליהודים מעטים ליישב אותה ושם בראשם את גדליה בן אחיקם. גדליה נתן לעם תקווה שיש תקווה להתיישבות יהודית בא"י,אבל מישהו קנאי בשם ישמעאל רצח אותו ובכך שם קץ לתקווה של העם.

very dark girl

New member
../images/Emo4.gif

באמת חוסר רגישת לדבר על פיצה וכיבוד ביום צום לעם ישראל! סתם סתם סתם!!
(לפני שמישהו יתעצבן..)

Rotema3

New member
אבל יש גבול דק,

בין לא במישהו בגלל דעה, לבין לא לכבד דעה של מישהו.

very dark girl

New member
בכל מקרה,

אתם באים? יש פיצה חינם? הזוי איך שכל דבר קטן בפורום הזה הופך למלחמת עולם..

זה לא כזה הזוי

זה נורמלי לפורום שעוסק בנושא כל כך חם. בכל מקרה אם עושים כזה דבר (ואולי זה באמת רעיון לא רע) צריך לקבוע כמה חוקים. ואם פיצה, אז רק עגבניה.

למעלה