עושה לך ולמישל../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif
אני טסה לפילדלפיה D: האמת, שאיך שהפורום עכשיו אני מאוכזבת מעצמי על שלא השקעתי מספיק בשביל להביא לפה עוד אנשים, ולהשתתף יותר. אני מודעת לכך שבקושי נכנסתי לפה בחודשים האחרונים, וזו גם אחת הסיבות שבגללן אני בוחרת לעזוב את ההנהלה, אני לא עשיתי את עבודתי נאמנה כמו שאומרים. שתי בנות זו בהחלט עזרה, אבל קודם תמצאי מנהלת ראשונה, אח"כ עוד אחת
מישל, אנשים באמת נעלמו פתאום בלי להודיע ><". ועוד דבר, כשקומונה הופכת לפורום, אז אין יותר צורך בקומונה, את הקומונה למעשה סוגרים, יש מנהלים שחוסמים כניסה ויש כאלה שפשוט משאירים לנוסטלגיה, אבל יותר לא כותבים בה. אני נוסעת לבד ל"עסקים"
חח אני אכנס בכל הזדמנות ואספר על החוויות למי שתרצה
את מוזמנת להציע את עצמך לניהול, אני לא יכולה לבחור מישהי, כי צריכים לפנות אליי לא ההפך, לנהל פורום זה לא קשה, זה פשוט מצריך טיפה סבלנות להיכנס לאדמין ולסדר שרשורים, אבל זו לא בעיה מסובכת שצריך בשבילה תואר בתפוז או משהו
ושוב- שתי מנהלות זה כאשר המנהלת הראשונה מרגישה שהיא צריכה עזרה בניהול, וזה ניתן בדר"כ לפורומים פעילים (כמו שהפורום היה באוקטובר לפני שנה וחצי, כטוקיו באו, ואז שמו עוד מנהלת), הפורום שלנו לא מוגדר כפעיל במיוחד, ואפילו למנהלת אחת אין הרבה מה לעשות פה, כי בתכל'ס אתן יודעות את החוקים, איך לשרשר ואילו הודעות לפתוח לפי הצורך. יש פה את תהילה המדהימה שפותחת אופים ונצל"שים ככה שהמנהלת פה תוכל לשבת רגל על רגל ולעלעל בתמונות של טוקיו
חח