רוצים לנהל את הפורום?

../images/Emo43.gif רוצים לנהל את הפורום? ../images/Emo43.gif

חושבים שאתם מתאימים לנהל את הפורום? אם כן, זו ההזדמנות שלכם! הפורום מחפש מנהל חדש, וזה יכול/ה להיות את/ה. כל מה שצריך לעשות זה למלא את טופס הבקשה לניהול הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp בהצלחה לכל הפונים
צוות הנהלת הפורומים.

Fall Out Liel

New member
אז זה רשמי..../images/Emo168.gif

כפי שאתן רואות, מחפשים הנהלה חדשה שתחליף אותי. הסיבה העיקרית לכך שאני עוזבת היא, אני עוברת לגור בארה"ב עד הגיוס, ומשם צבא, מה שאומר- אין זמן בכלל לנהל ולסדר את הפורום, והמרכיבים הכי חשובים הם זמן וסבלנות, והרבה אהבה להשקיע בניהול ובפורום. הבנות פה מדהימות, ואני זוכרת שהיינו קומונה שהפכה לפורום גדול ושופע, חלקנו ביחד את התרגשותינו בהופעה הראשונה ב-6 לאוקטובר, והיצירתיות שהתגלתה פה בשפע פשוט גרמה לפורום להפוך למקום שכיף להיות בו, ולהיכנס אליו כבר מתוך רפלקס, הפינות המגניבות, הבנות התומכות והמהממות, וזו גם סיבה להישארות כמה בנות פה, שגם אם כבר לא מתחברים לנושא, האנשים פה גורמים לרצות להישאר. אני מקווה שייצא לי לקפוץ לביקור מדי פעם, לראות איך הולך
. עד אז, מלאמלאמלאמלא
ו
.
אתכן!
** מי שרוצה לנהל שתפנה אליי במסר שאני אוכל גם להמליץ עליה

../images/Emo232.gif ../images/Emo12.gif

באמת ? לאן בארה"ב ? :O ווווווואי, איזה כיף לך ! תהני יקירה, אנחנו נתגעגע המון
והיית לנו למנהלת מדהימה והצלחת להרים את הפורום הזה ואני בטוחה שאת יכולה להיות גאה ולראות למה הוא הפך עכשיו
המון המון המון בהצלחה
ובקשר לניהול, אני חושבת שגם שתי בנות להנהלת הפורום יתאימו בהחלט .

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif פתאום היה לי פלאשבקים

מטורפים O_O איפה כל האנשים שהיו כאן? אף אחד לא אמר שהוא הולך. הם פשוט... הלכו. |: האמת שהקומונה לא הפכה להיות הפורום הגדול והשופע. אנשים פשוט החליטו לפתוח פורום והקומונה מתה. אני בספק אם מישהו כאן עדיין נכנס. בהחלט ספרי לנו על ארה"ב! O: איזה כיף לך. מקווה שיהיה לך מתי להתחבר משם ולספר לנו על כמה כיף שם. את נוסעת עם המשפחה? ובכן, בקשר לניהול אני מסכימה עם דנה לגמרי. רציתי להציע את עצמי האמת, לעזור וזה, אבל כשחושבים שוב, זה וואחד עבודה. עדיף שתבחרי את, תעלעלי בדפי הפורום. תראי מי מעורבת, למי מגיע. כי נראלי שמרבית הבנות פה ממש רוצות, אבל כל אחת חוששת שהתיק גדול עליה. ואני מבינה אותן, אני גם חושבת ככה. בהחלט עדיף 2 מנהלות.
כל כך תהני, ליאלי. ועוד נעשה לך שרשור פרידה מכובד. את לא עוזבת בידיים ריקות. XDDDD אוהבת אותך.

Fall Out Liel

New member
עושה לך ולמישל../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני טסה לפילדלפיה D: האמת, שאיך שהפורום עכשיו אני מאוכזבת מעצמי על שלא השקעתי מספיק בשביל להביא לפה עוד אנשים, ולהשתתף יותר. אני מודעת לכך שבקושי נכנסתי לפה בחודשים האחרונים, וזו גם אחת הסיבות שבגללן אני בוחרת לעזוב את ההנהלה, אני לא עשיתי את עבודתי נאמנה כמו שאומרים. שתי בנות זו בהחלט עזרה, אבל קודם תמצאי מנהלת ראשונה, אח"כ עוד אחת
מישל, אנשים באמת נעלמו פתאום בלי להודיע ><". ועוד דבר, כשקומונה הופכת לפורום, אז אין יותר צורך בקומונה, את הקומונה למעשה סוגרים, יש מנהלים שחוסמים כניסה ויש כאלה שפשוט משאירים לנוסטלגיה, אבל יותר לא כותבים בה. אני נוסעת לבד ל"עסקים"
חח אני אכנס בכל הזדמנות ואספר על החוויות למי שתרצה
את מוזמנת להציע את עצמך לניהול, אני לא יכולה לבחור מישהי, כי צריכים לפנות אליי לא ההפך, לנהל פורום זה לא קשה, זה פשוט מצריך טיפה סבלנות להיכנס לאדמין ולסדר שרשורים, אבל זו לא בעיה מסובכת שצריך בשבילה תואר בתפוז או משהו
ושוב- שתי מנהלות זה כאשר המנהלת הראשונה מרגישה שהיא צריכה עזרה בניהול, וזה ניתן בדר"כ לפורומים פעילים (כמו שהפורום היה באוקטובר לפני שנה וחצי, כטוקיו באו, ואז שמו עוד מנהלת), הפורום שלנו לא מוגדר כפעיל במיוחד, ואפילו למנהלת אחת אין הרבה מה לעשות פה, כי בתכל'ס אתן יודעות את החוקים, איך לשרשר ואילו הודעות לפתוח לפי הצורך. יש פה את תהילה המדהימה שפותחת אופים ונצל"שים ככה שהמנהלת פה תוכל לשבת רגל על רגל ולעלעל בתמונות של טוקיו
חח

לירונת

New member
אמנם אף פעם לא יצא לי להכיר/ לדבר איתך/ לפגוש

אותך, אבל זה לא אומר שאינני יכולה לברכך
שיהיה המון בהצלחה מתוקה
תהני ותעשי חיים
תזהרי מפרחות אמריקאיות >< ותספרי חוויות
33>

לירונת

New member
אני עוברת לגור בקיבוץ בשנה הקרובה בגלל העבודה

שאליה התקבלתי, אז ככה שיהיה נדיר שאזכה לראות מחשב. אבל אני עדיין אקפוץ לבקר D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה לך ../images/Emo24.gif

חסר לך ואת לא באה לבקר אותנו

../images/Emo232.gif אבל ... אבל ... רק הצטרפת :'(

בהצלחה מתוקה
כולן נוטשות אותנו
וחסר לך שאת לא באה לבקר ! אני אבוא עד אלייך לקיבוץ ומכות מכות, כן ?
לאיזה קיבוץ את עוברת ?

לירונת

New member
טנקיו ../images/Emo24.gif

חחח אין צורך באיומים
אמממ לקיבוץ בעוטף עזה ><

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחח ...

אני כרגע בבית - חזרת היום בצהריים
וכן, נהנתי מאוד ! התגעגעתי

MAY STAR

New member
../images/Emo80.gifאומייגד ליאלי

הרבה הצלחה במקום החדש (הלוואי עליי) ואל תפסיקי להיכנס לפה, בכל זאת היית חלק מכובד ביותר בפורום הזה כבר מהיווסדו :) 333> אוהבת מלא ומקווה שאת זוכרת אותי עוד שם בתאי המוח שלך =]

למעלה