רוצים לנהל את הפורום?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מאאאאאאאי ../images/Emo24.gif

תפסיקי להעלם לנו
התגעגעתי אלייך נורא .

Talya TH

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך... אני יודעת שלא ממש יצא לנו להכיר אבל בכל זאת.. שיהייה לך המון בהצלחה
אני מקווה שתוכלי להתחבר ולראות שמה שהקמת כאן נישאר
ותהני כל את עוד יכולה....

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ליאאאאאאלי ../images/Emo24.gif

בהצלחה בחיים החדשים שלך בארה"ב - איזה כיף לך, גם אני רוצה.
אני דורשת ממך לבוא לבקר, אני אתגעגע אלייך מאוד !!! היית מנהלת מדהימה - תעשי חיים
אוהבת אותך המוןהמון

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifלא יצא לנו אף פעם לדבר,

ובכל זאת- שיהיה לך המוןהמוןהמוןהמון בהצלחה, תיהני לך מפילדלפיה המקסימה ובהחלט קפצי לבקר מדי פעם
אני לא נמצאת הרבה זמן בפורום, אבל לגמרי אפשר לראות שעשית פה עבודה מעולה, אני עצמי ואנוכי מצדיעות לך
חחח
שוב, תיהני והמון בהצלחה

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif גם לי לא ממש יצא להכיר אותך אבל ...

בשנה שהייתי פה (עוד מעט שנה שלמה !! ) היית מנהלת מדהיימה וכל פורום היה רוצה מנהלת כמוך ! *איך עדין לא חטפו אותך מאיתנו ?! * וואו פילדלפיה (:) גממאני רווצה ^^ שהייה לך המוונמוון בהצלחה בחיים החדשים ובהצלחה בכל מה שתעשי [: תהני D:

../images/Emo54.gifליאלי :)

עצוב שאת עוזבת אבל אני בטוחה שאת מתרגשת ומחכה לזה, אז אני מאחלת לך שתהני מכל רגע, תתגעגעי אלינו קצת, ותגלי שם דברים חדשים, תכירי אנשים חדשים :) תקפצי לבקר מתי שתוכלי, ואנחנו נורא נתגעגע אלייך

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הרסתן לי :'(

רציתי לפתוח לה שרשור מכובד. היי! היא ניהלה את כאן מאז היווסדו של הפורום. נו, טוב. אני אפתח שוב כשתודיעי על היעזבותך הסופית. ולא שנגרש אותך עוד לפני XDD מאיוס, אני רואה שאת כאן. הראי קצת נוכחות, חברה! 3> התגעגעתי אלייך
והאוף של טוקיו הוטל קצת יותר מידי למטה. אבל מה לעזאזל קרה לגוסטב? ולמה אני מתחילה להיות האחרונה שמעודכנת? -_-" איזה אומלל הוא. פשוט פוצצו את אמא שלו o_O איפה ביליייייייי? גם אליו התגעגעתי!

Fall Out Liel

New member
תודה רבהרבה לכולן!../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני אכנס לפה בכל זמן פנוי שיש לי בשביל לראות מה העיניינים. חדשות, ותיקות, אוהבת את כולכן

למעלה