שאלות לאורחים

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo43.gifשאלות לאורחים../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

ברוכים הבאים רני בלייר ואלון אבוטבול
לכאן נשרשר את השאלות אל האורחים שלנו,כפי שנהגנו מאז פתיחת הפורום, גם בינינו ככותבים נשתמש בשפה נקיה,לא נעשה פאדיחות מול האורחים
נאחל לכולנו בילוי נעים עם האורחים ויאללה לעבודה.
ליניר על הארגון,הבקור הזה חשוב לפורום ואני מעריכה זאת מאוד
ישר כוח

qt1

New member
שאלה לרני../images/Emo13.gif...(אני עושה סיפתח)

אז למה בעצם אם כל-כך טוב אז מפסיקים

zoeid

New member
בהמשך לשאלתך

למה דווקא עכשיו החלטת לשים קץ לסידרה? ולמה החלטת לסיים את הסידרה, באופן בו סיימת אותה (מבחינה עלילתית)?

madbik

New member
כמה שאלות...../images/Emo35.gif

1. רומי לא משרתת. בן-דוד יוצא על נפשי בגלל שגעון. למה נוצר בסדרה איזה אנטי מסויים כלפי הצבא? 2. יש חרטה שהודעתם על סיום הסידרה? 3. והכי חשוב, שיהיה משו למזכרת. מה עם דיסק מוסיקה עם שירים מהסדרה? ארז זוננשיין http://www.israblog.co.il/erezs

רציתי הסידרה תחזור שוב לפרקים

חדשים?? ורציתי לכתוב שאני חושבת שהוא סקסי.. זה נכתב אולי דבלי אבל רוצה לכתוב זאת..

madbik

New member
שאלה נוספת

איזו אמפולה התפוצצה כשהפרק הסתיים?

shibuta

New member
אמפולת המציאות

אמפולת המציאות תפחה בפנינו, כמו שהיא מרגשת ככה היא כואבת

boya

New member
עצומה- בעד המשך הסדרה ....

הטובה ביותר שהיתה (ואולי גם תהיה) אי-פעם בטיוי!!!!

כמה שאלות לאלון

אלון - אם לא את רפי ,היית רוצה להיות דמות אחרת בסדרה
בעונה הנוכחית ביימת פרק שלם , איך הייתה ההרגשה
זה משהו שאתה חושב שתמשיך לעשות
או שאתה מעדיף להשאר במשחק
מה היית מאחל לרפי הלאה
מה היית רוצה שיקרה לו

נועה7392

New member
אלון ורני:)

עכשיו, מכשנסתיימה העונה האחרונה של שבתות <שהיא אכן סדרת הדרמה הטובה ביותר שנעשתה בארץ:)>, המ אתם מתכננים להמשך דרככם המקצועית? אילו תוכניות יש לכם? אתם מתכווונים להמשיך ולעבוד על כל מיני פרויקטים <ואם כן, אשמח אם תפרטו על מה>, או שאולי אתם דווקא מתכוונים תקחת קצת חופש מהקריירה? תודה! והמון בהצלחה לכם <אתם שניכם נפלאים:)>!

../images/Emo9.gif

היי! קודם כל, אלון- אתה שחקן נהדר, אחד הטובים שקיימים כיום בארץ, לדעתי. רני- איחולי על יצירת סדרה כזו מעולה. שאלות לרני-
איך הגעת דווקא לרעיון כזה? הייתה איזו מוזה או רעיון ראשוני שהתפתח למה שכיום הפך לרעיון הסדרה?
בהתחלה היה איזשהו סרט על הסדרה, ואז הייתה העונה הראשונה שהייתה בעצם שמונה פרקים. זה תוכנן ככה שבהתחלה לא יהיה המשך לסדרה?
במחשבה לאחור, אם הייתה לך אפשרות להוסיף/לגרוע משהו בסדרה לפני שהיא התפתחה להיות מה שהיא [גם אם זה בעונה הראשונה/השניה וכו'..]- היית עושה את זה? מה היית מוסיף/גורע? ושאלות לאלון- קודם כל, אין לי איך לתאר בפניך עד כמה אתה פשוט מותק של שחקן. באמת באמת. אחד הטובים שהיו..
אתה חושב שאיכשהו עשו עוול עם הדמות של רפי? שעשו אותו כדמות מסכנה כזו, שבוגדת וזורקים אותה, שלא מסוגלת לשמור על עבודה? היית מעדיף שהוא יהיה נגיד דמות יותר מאושרת [ובכך ישנו את קווי העלילה?]
אחרי השיר ששרת לאלה [עם רומי אבולעפיה]- אתה מתכנן לפצוח בקרירת שירה מתישהו?
אתה חושב שתמשיך לשחק בסדרות מהסוג הזה [אם אפשר לייחס את זה לאופרת סבון] או שתעבור לדברים אחרים [קולנוע וכו'..]? תודה לשניכם על סדרה מעולה

האגס 1

New member
ראיתי את כל הסדרה

ועקבתי אחריה בעניין רב.במיוחד בעונות הרביעית והחמישית היה לי הרושם שהתסריט ´´מתעלל´´ בדמויות יותר מדי. נכון שהיופי בסדרה הוא בחוסר השלמות שבחיי גיבוריה, אבל ההזדהות שמתפתחת אצלינו כלפי דמויות כרפי ויואל גורמת לנו להתייגע כשיואל נופל פעם אחר פעם בזוגיות (נעה, יעל, חזרה לרגע לשירה) ולאחר שתי עונות נשאר באותו מקום, ובמקום נמוך. גם רפי עדיין תקוע בזוגיות

האגס 1

New member
(המשך)

(הנה ההמשך של ההודעה שנקטעה קודם)...גם רפי עדיין תקוע בזוגיות האבודה שלו עם אלה, ואלה תקועה באי יכולתה לאהוב.מדוע לא לעשות מעט חסד עם הדמויות ולהעביר אותם תהליכים תוך שמירה על אמינות בלי לגלוש לטלנובלה?

שאלה לשניכם

יש חרטות בקשר לסדרה? אלון, דרך בה שיחקת את רפי, התמודדת עם הדמות לפעמים? רני, על הבימוי? אני אישית חושבת שצורת הצילום בסידרה היא אחד הדברים היותר מושכים בה (מלבד התסריט השנון והמתפלסף משהו והשחקנים האמינים והמדהימים=)), אך אני מכירה אנשים שנתרעו מהסדירה רק בגלל השיטה הזו. מתחרט?שאלה נוספת, אתם חושבים שהוספת שחקנים מפורסמים, ידועים פגעה בסידרה? הסידרה התחילה עם שחקנים אנונימיים (בחלק מהמקרים, לא בכולם), אתם חושבים ששחקנים כמו מילי אביטל ודנה ברגר הרסו את איך שהסידרה הוצגה? (אני מתכוונת לפשטות בה הדמויות הופיעו, כל כך מתוסבכות אבל הכי אמיתיות שיש) אודה לכם אם תענו=) רוֹתם חברי פורום, סליחה שנדחפתי

qt1

New member
רותם בכלל לא נדחפת../images/Emo24.gif

אני מאוד מקווה שקיבלת או תקבלי מענה לשאלתך. וברוכה הבאה

שאלה לאלון

אני מאוד אוהב משחק ואני פשוט מעריץ את המשחק שלך. איזה טיפים יש לך לשחקן מתחיל? איך אפשר להגיע לרמה שלך? להיות כזה טבעי? תודה מראש!

האגס 1

New member
ועוד שאלות:

1. עד כמה הקשה חסרונה של אתי אנקרי מהעונה השלישית והלאה על כתיבת התסריט?2. עד כמה השפיעו השחקנים עצמם על עיצוב הדמויות ששיחקו? סביר להניח שבסדרה שמופקת לאורך זמן כה רב, יש לכך משמעות.

האגס 1

New member
המשך...

3. בעונה הרביעית עשיתם נסיון מעניין לחבר את העלילה עם אירועים אקטואליים. אלא שהנסיון הזה יצר פלונתר: חלק מהפרקים בסדרה מתרחשים ב-2001 (הפרקים עם אבי לוי) ואחרים מתרחשים ב- 2002. התאריכים מצויינים בבירור ע´´י הדמויות. איך מיישבים את הסתירה?4. איך זה שבעונה הרביעית, כשדורון ומרים כבר נשואים, רק אז דורון פוגש לראשונה את ההורים של אשתו?5. איך קורה שעורך העתון שבו עובד רפי משנה את שD

למעלה