שאלות לאורחים

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

האגס 1

New member
ושוב סליחה על הקטיעה

5. איך קורה שעורך העתון שבו עובד רפי משנה את שמו מארנון בעונה השלישית לנועם בעונה הרביעית?

jingelly jane1

New member
שאלה לרני

קודם כל, כל הכבוד על הסדרה. היא הטובה ביותר לדעתי, ולא רק מבין הסדרות הישראליות. המשחק חד ומצויין, הבימוי חכם ועדין. פשוט נפלא. ולשאלה: מהי ההשכלה המקצועית שלך כבמאי? איפה למדת? ואילו עבודות נוספות היו לך מלבד "שבתות וחגים"? בתודה מראש אלה

jingelly jane1

New member
ועוד שאלה לרני...

מסקרן אותי: מה ראתה מצפה שיקרה ליואל בעתיד? מישהו כאן השווה בין הסצינה האחרונ של יואל לבין "הסעודה האחרונה" וגם אני ראיתי את הדמיון. האם, כמו שהוא אמר לשירה, הוא באמת ילמד להשלים עם הבדידות? או שיש לו עוד תקווה...? בתודה מראש, אלה

להיות מנומסים ולא לדלג בבקשה

קודם כל כמו שתמיד אומרים בסוף: "חזק חזק ונתחזק" אפילו את אמא שלי צירפתי לצפייה (מאוד נהנתה) פרק אחרון - קשה לתפוס ובגלל שזו סידרה רצינית רוני, לא תוכל לשנות את דעתך ולעשות עונה נוספת?! דווקא תוכל לעשות ברוח כל ריאלטי "תסריטאי נולד" שולחים את התסריט לפרק האחרון בהחלט, כל מי שחוטא בכתיבה לסידרה והפרק/ים הטוב/ים יהפך לפרק ספיישל מה דעתך? ולשאלות: מה זה הקלוז -אפ האחרון שרפי מחבק מסתכל ישר לעיני הצופים ובלי הציטוט הקבוע של "כל אחד מה שהוא מרגיש מזה" (ולא לעשות לי דווקא בבקשה) בהצלחה לכולם - היתם גדולים

האגס 1

New member
...מממ... הסדרה הזאת

היא כמו אלון - כשזה נגמר לא קונים חדש... יש רק אחד כזה...אבל ברצינות: גם אני מצטרף לקריאה שלך! למרות שהסדרה הזו רחוקה מרוח הריאליטי, זה יכול להיות מאוד מעניין.

jingelly jane1

New member
שאלה לאלון

היי אלון, קודם כל מיותר לציין (המון כבר אמרו פה) שאתה שחקן נפלא, פשוט אמין בצורה יוצאת דופן. השאלה שלי אליך היא כזאת, ואני מקווה שהיא לא אישית מדיי: תמיד שאני רואה פה עם החברים את הסדרה, אנחנו מתפלאים על הרמה של האמינות של המשחק שלך בסצינות עם אלה. מה אתה מרגיש כשאתה משחק בהן? עד כמה אתה נכנס לכל הדמות? האם אתה לכל האורך מודע למציאות סביבך או שאתה נכנס לדמות עד הסוף? זה מסקרן אותי, כי מהצד השני של המסך זה נראה ממש כאילו אתה שם. זהו, תודה.

היה מעניין :)

למרות שבהתחלה לא ראיתי כלום,אבל היה מעניין. חמודים מאוד אלון ורני איי.. עצוב. אממ הוא אמר משהו אולי על אתי אנקרי? למה הוא לא החזיר אותה לפרק סיום? מעניין אותי מאוד לדעת.

טוארג

New member
היה ממש ממש טוב!

היה לי כיף ומעניין (ואיך בדיוק הגענו ללדבר על כוכב נולד?) וגם היה לי כיף שעליתי לשידור, ורני בלייר החמיא לי שהשאלה שלי מצויינת ומעניינת! (בטח הסמקתי אששששש) אני מקווה שהפסקול יהיה טוב כמו שהם אמרו לי בטלפון. רני ואלון, הייתם משו סופהדרךךךךךךךךך!!!!! שולטים שכמותכם.

qt1

New member
"היה נחמד היה ממש נחמד, היינו שם

חזרנו שוב, היה ממש נחמד, עברה שנה דבר לא השתנה..." זה מהשיר של......... נו נראה אם אתם יודעים
טוב אז בתור מלכה
שלא נתנו לה להשחיל שאלה מה אומר ומה אגיד
,היה
כל הכבוד לאלון שרצה להישאר ולהשיב לכל הגולשים ולי ביניהם-אני שלא קיבלתי ולא תשובה אחת לאף שאלה ששאלתי וגם לא זכיתי בדיסק/כובע/חולצה שכתוב עליה שבתות וחגים
. היה מעניין לאללה, אני הקשבתי לנאמר בין השניים כשלא הפריעו להם ונאמרו שם אמירות מאוד חזקות לגבי מה שנעשה בארץ , וגם בחו"ל, והסכמתי עם האמירות, אני מניחה שאם לא הייתי מסכימה , לא הייתי מצליחה לעקוב אחרי הסדרה וגם לא לאהוב אותה. מה שמחזיר אותי לפרק על יצחק רבין ז"ל , פרק שעד היום קשה לי לכתוב עליו. חבל לי שאלון לא דיבר יותר, יש המון שאלות שהוא לא ענה עליהן וחלקן כאן, אחת השאלות שכל-כך הטרידו אותי בערב היתה לגבי דניאלה, טוארג אתה העלית אותה והיא לא נתנה לי מנוח, הדמות הזו של דניאלה שלא עושה כלום עם החיים שלה , לא הצלחתי להבין למה זה קרה, רציתי להבין מה היו הסיבות לכך שדניאלה לא עשתה כלום עם עצמה , אולי זו היתה טעות ואי-אפשר היה לשנות את הדמות, אולי היתה סיבה רצינית להחלטה הזו, והשאלה השניה שלי היתה לגבי שירה, מירב גרובר, אם זה היה הכרחי להעביר אותה כזו מסכת יסורים עם יואל, וגם כשהיא כבר גרושה, לראות אותה אומרת ליואל "עכשיו אני צריכה אדי, אדי" במקום לראות אותה צומחת מתוך הגירושים האלו... ולא קיבלתי תשובה אבל יצאתי קיוטי המלכה... ככה בחיים............... חבל.

טוארג

New member
היה לי חבל גם על דורון...

למרות שלא ממש הראו אותו בפרקים האחרונים, הסוף איתו היה עצוב משהו... ואין שום ספק שהסצינות החזקות ביותר בפרק היום היו: 1. יואל אוכל לבד בדד. 2. דניאלה מסבירה לאיתן מהם ההבדלים בגברים שבחייה. 3. אלה נפרדת מאלון, והנאום שהוא נתן לה... בשני הפרקים האחרונים, לראשונה מזה זמן רב מאוד, הצלחתי לאהוב את אלה. ובכלל בעונה האחרונה מאוד אהבתי את שירה, שלפני זה היה לי קשה איתה. היא היתה מעיקה נורא... ובאמת כמו שאמרת, העניין הלא ברור עם דניאלה, כאילו היא לא מוצאת את מקומה בעולם. אפילו לא מנסה. רוב הזמן היא תפקדה בתור אוזן קשבת עם רגליים, בייביסיטרית לעומר וליה, או פשוט רבצה על הספה. ומוזר שאני פתאום נזכר בזה, אבל דניאלה יודעת לשיר הרבה יותר טוב ממה שהיא שרה בקדם אירוויזיון, ההוכחה - "הוא מסתכל בה כל הזמן........" (של פונץ', מופיע בפסקול הראשון) מהמסיבת סיום... דיברתי על זה עם מורי לנצח, ועכשיו אני פותח לכולם - בעונות האחרונות היו אי-אלו מסרים אנטי מיליטנטיים, גם עם דניאלה ואיתן, וגם עם אבי לוי (עונה 4)...

qt1

New member
נכון לגבי דורון וגם...

לא ידעתי שהפרידה מדורון היתה בפרק הקודם, העובדה שבעצם נשארנו בלי לדעת אם הוא נשאר עם מרים בסוף או לא , שוב... משאירה אותי בתחושה שאם לרני בלייר ישרוף המינוס בבנק וסליחה רני אם אתה קורא את זה ולא נוח לך עם זה, אבל זו התחושה שלי כי לא שמעתי מה הסיבה להורדת הסדרה, והכל כמובן בנימה טובה ולא בנימה ביקורתית חלילה
בכל אופן, התחושה היא שמתי שיבוא לרני ולחבר'ה, הם יוכלו לחזור לשבתות, וזה טוב, הם לא סגרו את הדלת, דבר מאוד חכם לעשות בחיים, לא סוגרים דלתות, את זה לימדה אותי אישה מאוד חכמה לפני הרבה מאוד שנים...
, תיישמו גם
. לגבי יואל,אני מודה שהלב נשבר- אבל אם היו מוצאים לכל אחד אהבה, זה באמת היה קיצ'י ורני אמר בארוח שהחיים האמיתיים הרבה יותר אכזריים מאשר בסדרה, הוא צודק, בסדרה יש לשירה כסף לוילה ויש לה רנו חדשה של יואל, בחיים זה לא ממש ככה, בעצם למה לדבר? לתת לכם שמות של פורומים שזקוקים לעזרה? כולנו מכירים אותם ,חלקנו נעזרים בהם, אלה החיים האמיתיים. לגבי דניאלה , אני דאגתי לה בפרקים האחרונים, משום מה היתה בי תחושה שאולי היא תזיק לעצמה, זה התחיל בערך בפרק של החשיש, אני לא יודעת להסביר למה התחלתי לחשוב שאין לה סיבה לקום בבוקר וחששתי שהיא תיפול לדכאון. אני חושבת שהדמות של רפי בתור אבא היתה מעולה לאורך כל הסדרה, גם כשהוא אמר לה שהיא לא יכולה לעבור לגור אצלו בלילה ההוא בגשם , הוא עדיין היה האבא הכי אוהב שלה,ואת זה דניאלה ידעה תמיד, שיש לה אבא
את זה אין לכל אחד ואחת כשההורים מתגרשים. אבל אני נשארתי עם דאגה לדניאלה. וחבל...יש לה יכולות , לא נתנו לה לצמוח. וגם לשירה שלא הסכימה לצמוח מהגירושים, המשפט הזה"אני צריכה עכשיו אדי אדי" כמה חבל... במקום לצמוח , אישה כשרונית-גם לה לא נתנו. אלה-אלון אמר לה את מה שאני לפחות חשבתי עליה בכל העונה האחרונה, אולי עוד צופים אני לא יודעת,אולי היא שמעה מילה או שתיים והפנימה , אולי זה יעזור לרפי, סביר להניח שלא. רפי? אני לא יודעת... אני מקווה שלא ישבר ושיהיה לו טוב. יעל? פוסטמה. איתן מותק, הצליחו לשנות לנו אותו לדמות אהודה יותר, אם כי כל-כך לא רציתי לראות את דניאלה שם במקום ההוא... למה זה היה חיוני להכניס את דניאלה לשם? מה זה תרם לה? שוב ושוב, המקומות שדניאלה לא צריכה לראות , מעין התעללות בדמות של ילדה נערה אישה מתבגרת, מאוד מעניין למה. אני לא אומרת שצריך להיות ילדי שמנת , אבל אפשר קצת לוותר על דברים , בסה"כ הבחורה הזו חוותה המון דברים.

טוארג

New member
היא אכן חוותה דברים רבים,

אבל שום דבר משמעותי. הקטע שהכי "הביא לי את המראה לפרצוף" זה היה שהיא אמרה לאיה שמעולם לא היו לה חברות...

just me2

New member
שאלה למי שזכו

גם אני זכיתי.. אבל איך אני מעביר להם את הפרטים שלי?

תקווה4

New member
אין לי מושג גם אני זכיתי ו

וכל כך התרגשתי שדיברתי עם אלון המהמם!!!אני כל כך אוהבת אותו@@!!
כשהפלאפון צלצל הלב שלי היה כזה בום בום ולא האמנתי שזה באמת הם הייתי בשוקקק קיוטייי את מלכההההה!!!!!! אין עליךךךךך!!! ובאמת איך מעבירים תפרטים מישהו יודע??? חולה על אלוןןן!!! חיים שלי!!

למעלה