נכון לגבי דורון וגם...
לא ידעתי שהפרידה מדורון היתה בפרק הקודם, העובדה שבעצם נשארנו בלי לדעת אם הוא נשאר עם מרים בסוף או לא , שוב... משאירה אותי בתחושה שאם לרני בלייר ישרוף המינוס בבנק וסליחה רני אם אתה קורא את זה ולא נוח לך עם זה, אבל זו התחושה שלי כי לא שמעתי מה הסיבה להורדת הסדרה, והכל כמובן בנימה טובה ולא בנימה ביקורתית חלילה
בכל אופן, התחושה היא שמתי שיבוא לרני ולחבר'ה, הם יוכלו לחזור לשבתות, וזה טוב, הם לא סגרו את הדלת, דבר מאוד חכם לעשות בחיים, לא סוגרים דלתות, את זה לימדה אותי אישה מאוד חכמה לפני הרבה מאוד שנים...
, תיישמו גם
. לגבי יואל,אני מודה שהלב נשבר- אבל אם היו מוצאים לכל אחד אהבה, זה באמת היה קיצ'י ורני אמר בארוח שהחיים האמיתיים הרבה יותר אכזריים מאשר בסדרה, הוא צודק, בסדרה יש לשירה כסף לוילה ויש לה רנו חדשה של יואל, בחיים זה לא ממש ככה, בעצם למה לדבר? לתת לכם שמות של פורומים שזקוקים לעזרה? כולנו מכירים אותם ,חלקנו נעזרים בהם, אלה החיים האמיתיים. לגבי דניאלה , אני דאגתי לה בפרקים האחרונים, משום מה היתה בי תחושה שאולי היא תזיק לעצמה, זה התחיל בערך בפרק של החשיש, אני לא יודעת להסביר למה התחלתי לחשוב שאין לה סיבה לקום בבוקר וחששתי שהיא תיפול לדכאון. אני חושבת שהדמות של רפי בתור אבא היתה מעולה לאורך כל הסדרה, גם כשהוא אמר לה שהיא לא יכולה לעבור לגור אצלו בלילה ההוא בגשם , הוא עדיין היה האבא הכי אוהב שלה,ואת זה דניאלה ידעה תמיד, שיש לה אבא
את זה אין לכל אחד ואחת כשההורים מתגרשים. אבל אני נשארתי עם דאגה לדניאלה. וחבל...יש לה יכולות , לא נתנו לה לצמוח. וגם לשירה שלא הסכימה לצמוח מהגירושים, המשפט הזה"אני צריכה עכשיו אדי אדי" כמה חבל... במקום לצמוח , אישה כשרונית-גם לה לא נתנו. אלה-אלון אמר לה את מה שאני לפחות חשבתי עליה בכל העונה האחרונה, אולי עוד צופים אני לא יודעת,אולי היא שמעה מילה או שתיים והפנימה , אולי זה יעזור לרפי, סביר להניח שלא. רפי? אני לא יודעת... אני מקווה שלא ישבר ושיהיה לו טוב. יעל? פוסטמה. איתן מותק, הצליחו לשנות לנו אותו לדמות אהודה יותר, אם כי כל-כך לא רציתי לראות את דניאלה שם במקום ההוא... למה זה היה חיוני להכניס את דניאלה לשם? מה זה תרם לה? שוב ושוב, המקומות שדניאלה לא צריכה לראות , מעין התעללות בדמות של ילדה נערה אישה מתבגרת, מאוד מעניין למה. אני לא אומרת שצריך להיות ילדי שמנת , אבל אפשר קצת לוותר על דברים , בסה"כ הבחורה הזו חוותה המון דברים.