גם אני פה איתכם,וזאת בעיקבות ה"מיפגשון"../images/Emo140.gif
אז......ככה חני,נשואה +2 מוצא רומני שאומר המון והכל על אהבתי לבשר. אני מאלה ,וזאת לא אמירה בלבד, שמסוגלת לאכול בשר בוקר,צהריים וערב..... וכמובן בלילה. הכי טוב וטעים בלילה.אוהבת בשר מבושל,צלוי,אפוי ועל האש.וידוי קטן שלי "עוף" אוהבת מבושל פחות בגריל ואפיה חוץ משיפודי פרגיות. זוכרת את עצמי כילדה, יושבת על השיש ומסתכלת על אימי מבשלת.הערצתי אותה את אימי ז"ל,תמיד נראת לי מרחפת בין הסירים (היתה להורי מסעדת אוכל ביתי ,בילדותי).היתה אופה עוגות בסירי פלא על הגז ,והן היו גבוהות ומושלמות כל כך. ואבא היה מכין את המיטיטיי (קבב רומני) טוחן את הבשר ומערבב ומתבל אותו בכפות ידייו הגדולות.ופורס את הסטקים מהשיטל וקוביות מהשפונדרה לבישול ו.......ו......ו........ וכן המוזדיי, רוטב,ממרח השום שכולם כל כך אהבו.ושמחה אני שהיתה לי ההזדמנות לשתף אותכם בטעמו.(כי וואלה ,אם היתי רושמת רוטב שום כמה מיכם היו באמת מכינים אותו ונהנים ממנו באמת). גם אני, כשנולדו לי ילדיי, אהבתי לשתף בחדוות הבישול הזאת. וביתי בשלנית ואופה מעולה, ואף בני אינו טומן ידו בצלחת ,מבשל ואוהב לאכול. בשר , היה טאבו בביתנו.ארוחה ללא בשר ,לא היתה ארוחה.(יום רביעי היה יום חלבי).אוהבת לבשל,נהנת לבשל ואוהבת לראות שנהנים ומתענגים מאוכל. אבוא לבקר בפורום,כי זה מה שאני אוהבת,אתענג על הצילומים והמרשמים ואשתף אותכם בשלי. אז, עד הפעם הבאה שבת שלום לכם ,היה לי כייף להכיר אותכם ומקווה לפגוש אותכם בהקדם. ח נ י